- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroyal
csendes tag
hello!
Lehet hogy rosszul csinálok valamit de nekem még most sem jo a mikrofonom. -
skroyal
csendes tag
Elolvastad a másik kérdésemet is amit arrol irtam, hogy szerintem azota nem jo mióta felraktam a tv progiját? A mikrofonom már vagy 3 honapja nincs kihuzva és a progit kb másfél honapja telepitettem fel. Ugyhogy ez lehet a gond csak nem tudom mit csináljak vele, hogy megint jó legyen.
-
skroyal
csendes tag
Hello!
Mit kell tennem, hogy ujra tudjam használni a mikrofonom?
Kösz! -
skroyal
csendes tag
Köszi a mutkor tett kérdésemre a választ!
Ez a tv befolyásolhatja a mikrofonom müködését? Mert szerintem azota nem müködik miota feltelepitettem.
köszi! -
skroyal
csendes tag
Állitgattam e bemeneteken de ugy se volt jo
-
skroyal
csendes tag
Hello!
Nekem Winfast Tv2000XP Expertem van. Azt szeretném kérdezni , hogy miért nincs hangja? Minden normálisan müködik csak hang nincs. Régebben amikor megvettem akkor is csak a fejhallgato egyik hangszorojábol jött. Nemrég raktam ujra az XP-t és azota nem jo. Lehet az a gong hogy azota uj alaplapot vettem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest