- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigi
senior tag
válasz
üzenetére
Szia.
Köszönöm a gyors választ! Vga "sara" nem lehet mert 3 félével is kipróbáltam már ( 7900gto, 9800gt, és most 450 gts) és mindegyiknél 25 fps-el fut(ott) a pvr2, a monitorom meg samu 226 bw ami nem számít rossznak és sehol máshol nincs probléma (mondjuk semmi más nem fut 25 fps-en). A MC- ben 60 mint már írtam és teljesen jó. Normális adásnál nem veszel észre semmit csak ha focit nézek és svenkel a labda után a kamerás látszik, hogy nem stimmelnek és kevesek a framek. Próbáltam már vsync ki be és eféle turpisságokat, de nem jöttem rá miért van ez...esetleg a filterek és a kodekek újra regisztrálásában jöhetne egy ki segítség. Ja és evr természetesen, de midegy hova teszem akkor is 25..."Ezt mi írta ki?"
Kérlek szépen a MC a felvétel elindulása elött!!! Pedig analóg az adás és a MC saját epg-jét használtam, konkrétan rtlklub heti hetes-t nem volt hajlandó felvenni ha az epg-ből állítottam be. Tudom, hogy be lehet állítan manuálisan is, de ezek után felkaptam a vizet a MC-re
Üdv:Zigi
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Fotó állvány eladó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest