Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Looserke
üzenetére
Milyen bug report? Tudnak róla. Évek óta szarul kezeli a driver a bemeneteket, és nem csinálnak vele semmit. A megoldás egy normális hangkártya.
De ha jobban belegondolsz, a csatlakozó formáján kívül semmilyen különbség nincs a két bemenet között, és normális esetben ezeket egyformán is kéne kezelnie. -
törölt tag
válasz
Looserke
üzenetére
Tudja a bánat. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán bármit kezelne a belső bemenetein rendesen egy kreatív termék... Engem nem érint sosem fertőztem a termékeikkel a gépem. Aki meg belefutott a problémába inkább vett normális hangkártyát.
Ez a probléma nem lesz javítva, mert nem létezik! Csak akkor fordul elő ilyesmi, ha a megjelenítő Overlay-re van állítva. Ezt ugyanis már a Vista sem támogatta, a W7 meg főleg nem. Nem lehet, hogy valami nagyon régi PVR2-t használsz? (Vista esetén a beta2 kiadása után volt ilyen probléma, azt 2-3 hét alatt javította a Leadtek. De az már három éve volt.)
-
törölt tag
válasz
Looserke
üzenetére
Igen, a PCIa tunerfüggő (mondjuk az Expert egys szériái is moddolhatóak). Az előző hsz-om két fele külön kezelendő. Normális hangkártyánk van, azért működik a belső átkötés hibátlanul. Csak nem használjuk, mert PCIa-val nyomulunk. (Már csak a kényelem miatt is.)
Egyébként mintha X-Fi esetén a Analog Mix lenne a jó beállítás. De lehet csak Vista alatt.
-
-
bzoley
veterán
válasz
Looserke
üzenetére
Imádkozhatsz, hogy valaki barkácsoljon hozzá driver-t

Korábban megemlítettem, hogy mintha a tv képe, mintha átméretezett lenne Vista-n.
Ma felraktam az új Forceware-t(100.65), és most már a tv képpel is minden rendben.
Közbenm meg véletlenül észrevettem, hogy a távirányítóval még a Total Commanderben is lehet navigálni, ha ki van pipálva az MCE Remote. Csatornát akartam váltani, ehelyett az asztal ikonok kijelölése változott
-
törölt tag
válasz
Looserke
üzenetére
Azt vettem észre (és emlékezetem szerint bzoley is megfigyelte ugyanezt), hogy minden csatorna frekvenciáját 250kHz-cel lentebb kellett vennem, máskülönben némileg zajos volt a kép. A csatornákat nem kerestettem meg a PVR2-vel, hanem a hivatalos csatornakiosztás alapján mindet kézzel adtam hozzá, viszont automatikus hangolással is ez volt a helyzet. Ebből két dologra lehet következtetni:
1. Vagy nem jól adja meg a frekvenciát a program.
2. Vagy a dekóder csal a frekvenciával.
+1. A UPC nem annyit ad meg a csatornakiosztásban, mint amennyi az valójában. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest