- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Looserke #4797 üzenetére
Milyen bug report? Tudnak róla. Évek óta szarul kezeli a driver a bemeneteket, és nem csinálnak vele semmit. A megoldás egy normális hangkártya.
De ha jobban belegondolsz, a csatlakozó formáján kívül semmilyen különbség nincs a két bemenet között, és normális esetben ezeket egyformán is kéne kezelnie. -
törölt tag
válasz
Looserke #4797 üzenetére
Tudja a bánat. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán bármit kezelne a belső bemenetein rendesen egy kreatív termék... Engem nem érint sosem fertőztem a termékeikkel a gépem. Aki meg belefutott a problémába inkább vett normális hangkártyát.
Ez a probléma nem lesz javítva, mert nem létezik! Csak akkor fordul elő ilyesmi, ha a megjelenítő Overlay-re van állítva. Ezt ugyanis már a Vista sem támogatta, a W7 meg főleg nem. Nem lehet, hogy valami nagyon régi PVR2-t használsz? (Vista esetén a beta2 kiadása után volt ilyen probléma, azt 2-3 hét alatt javította a Leadtek. De az már három éve volt.)
-
törölt tag
válasz
Looserke #4573 üzenetére
Igen, a PCIa tunerfüggő (mondjuk az Expert egys szériái is moddolhatóak). Az előző hsz-om két fele külön kezelendő. Normális hangkártyánk van, azért működik a belső átkötés hibátlanul. Csak nem használjuk, mert PCIa-val nyomulunk. (Már csak a kényelem miatt is.)
Egyébként mintha X-Fi esetén a Analog Mix lenne a jó beállítás. De lehet csak Vista alatt.
-
-
bzoley
veterán
válasz
Looserke #1018 üzenetére
Imádkozhatsz, hogy valaki barkácsoljon hozzá driver-t
Korábban megemlítettem, hogy mintha a tv képe, mintha átméretezett lenne Vista-n.
Ma felraktam az új Forceware-t(100.65), és most már a tv képpel is minden rendben.
Közbenm meg véletlenül észrevettem, hogy a távirányítóval még a Total Commanderben is lehet navigálni, ha ki van pipálva az MCE Remote. Csatornát akartam váltani, ehelyett az asztal ikonok kijelölése változott -
törölt tag
válasz
Looserke #993 üzenetére
Azt vettem észre (és emlékezetem szerint bzoley is megfigyelte ugyanezt), hogy minden csatorna frekvenciáját 250kHz-cel lentebb kellett vennem, máskülönben némileg zajos volt a kép. A csatornákat nem kerestettem meg a PVR2-vel, hanem a hivatalos csatornakiosztás alapján mindet kézzel adtam hozzá, viszont automatikus hangolással is ez volt a helyzet. Ebből két dologra lehet következtetni:
1. Vagy nem jól adja meg a frekvenciát a program.
2. Vagy a dekóder csal a frekvenciával.
+1. A UPC nem annyit ad meg a csatornakiosztásban, mint amennyi az valójában. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest