Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát, lassan megjött a megoldás, hála az AMD kegyelmének. A 14.7RC1 verzióban ISMÉT működik a hardveres gyorsítás, halleluja! De azért egy WHQL meghajtót beleértve is 3 hónapi szar volt az összes.

daa-raa: Az újabb PVR-ekhez kell még a javított codec-csomag? Csak mert amióta azt nem telepítem fel, WMC sem jelez ismeretlen hibát és száll el. Ettől persze még nem biztos, hogy ez okozta a bajt, csak most pont belefutottam egy W7 telepítésnél. Rendszert vissza, codec csomagot meg nem, és láss csodát, ismét működik.
Kicsit off, de tudtok tippet arra, W7-en miért nem lát egy rakás analóg csatornát a kártya/WMC, miközben W8-on WMC-vel és W7/W8 PVR-ben meg minden OK?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest