Hirdetés
- iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Core2duo6600
veterán
Nézd meg a josoultságokat, ahol tárolja a beállításait a progi, hogy van - e írásengedélyed
(#7685) katt777
Jahh azt már tapasztaltam, Windows Media Centert használok én is az analógra, nekem nem Leatec karim van, így a PVR kiesik.
Van egy Compro E900F , meg egy Hauppauge PVR500 a saját progijuk arra a bizonyos kalarpa emlékeztet
Így maradok az MS megoldásánál
Most végre már megtaláltam, hogy a TMPGENC progiról beszél VMW5 névenNo, ha a Windows MCE vel veszel fel, akkor a Cyberlink Power Directior-ral mire mentél, mert ezzel tudtam eddig legkönnyebben MPG file-t csinálni, a DVR-Ms ill. WTF ből.
Van valami 5leted arra, hogy miért nem vesz tudomást a default recording ban lévő + időkről ?
Így figyelnem kell, hogy kézzel adjak + időt minden felvételnél, ami elég macerás

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
 - Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
 - Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest