- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem terjesztettem, kérdeztem, mert nem értettem. Még most sem értem, mert nem találtam erről az egész MPEG-2 vs. MPEG-4, DVB-T, DVB-C, STB témáról normális, átfogó, érthető, az ellentmondásokat és kérdéses témákat feltáró cikket.
Nálunk 4 db TV van, mivel a régebbieket nem dobáltuk ki szerintem érthető módon, és ezeket a TV-ket különböző helyiségekbe raktuk, miértne-alapon. (Gondolom a kollégád is hasonló módon rendelkezik 6 TV-vel...)
Szar lesz, hogy a jövőben csak porfogónak lesznek jók ezek a TV-k, mivel nem lesz mindegyikhez STB (kicsit drága mulatság lenne), nem is igazán értem, miért nem volt ez ellen tiltakozás, vagy törekedés egy ennél lényegesen olcsóbb és kényelmesebb megoldásra - tudtommal a szolgáltató egy STB-t ad, és kész, a többit meg bérelni kell, hát remek...
Akkor aki a régi TV-it megtartotta, de nincs felesleges pénze fizetgetni a plusz STB-t, az így járt??
Új hozzászólás Aktív témák
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest