Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz bzoley #4105 üzenetére

"Nem a tévére írtam, hogy miért érdekel annyira, hanem az Mpeg4-re. Hol olvastál ilyenről, vagy miből gondolod, hogy létezik ilyen. (mint mondtam, nekem erről semmi infóm)."
    Huhh, bocsi, lehet, hogy már fáradt vagyok, de nem pontosan értem, melyik részre gondolsz :B Arra, hogy arról beszélek, hogy az MPEG-4 lett az elfogadott szabvány, vagy az MPEG4-MPEG2 átalakítóra gondolsz, amiről írtam?
    Ha utóbbi, akkor most csak ezt találtam, de lehet, hogy ez DVB-C-re nem vonatkozik, majd annak is utánanézek: [link] erről az LCD TV topicban írt valaki.

A párosításra vonatkozó dolgot rögtön értettem, azért nehéz lett volna arra asszociálni, hogy "össze van hegesztve a kettő" :DDD
    A dolog közvetlenül még engem sem érint, viszont a közeljövőben szeretnék egy 26"-ost, és gondolni kell a jövőre is, lehet, hogy MPEG-4-es TV kéne, de lehet, hogy felesleges, és meg kéne elégednem az STB-vel is, még nagyon homályos számomra, hogyan is működik ez.
    Majd legfeljebb utánanézek valami konkrét csomagnak (egyáltalán ami elérhető), és felhívom a szolgáltatót, hogy mi a pálya.

Azért abszurd a dolog, mert ez így, hogy minden TV-hez STB kell, rendkívül kényelmetlen megoldás, ráadásul szerintem kicsit vicces is, hogy csak ritkább esetben lehet elválasztani a kártyát az STB-től. De ez a valóság...? :F
    ---
    Amúgy kicsit visszatérve az előzőre: "Az Office áldozat volt, az elkövető pedig a CCC." Miért volt az áldozata ennek a dolognak az Office, hogy jön ide? :F

Új hozzászólás Aktív témák