Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyreg
tag
válasz
jolti05
üzenetére
nem azért írtam, hogy borzadalom mert nem szeretem sőtt már vagy 100 órát is felvettem csak vista azzé nincs fent mert nem találtam hozá drivert megjegyzem lehet hogy csak béna vok ( valami fájlot találtam vistást csk nemigazán tudta mire jó ) de mondjuk azóta másmiatt is csalódtam a vistába
így marad a tv2000xp és az xp 

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
így marad a tv2000xp és az xp