Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

válasz bzoley #2176 üzenetére

Igen, a konfigom az, ami az adatlapon van. De a lényeg ugye az, hogy eddig is ment rajta, és nem hiszem, hogy annyi időn keresztül ez csupán véletlen volt.

Ami a beállításokat illeti, "MPEG2 Good quality"-vel veszek fel, tehát 4000 kbps-el, ugyanúgy, mint eddig. Túl friss VGA drivert nem használok, az is, mint minden, változatlan úgy két és fél éve (leszámítva a PVR-t, ami valamikor tavaly "véletlen" frissítve lett, ahogy azt már írtam). Igazából akkoriban javasolta valaki, hogy felejtsem el az XP-t, és használjak 2000-et. Gondoltam, egy próbát megér a dolog, még akkor is, ha a gyárliag hozzáadott szoftverrel jól ment XP alatt - kb. 4 hónapig, amikor is elkezdte dobálni a frame-eket. Mindegy. A probléma nem oldódott meg, Win2K alatt sem volt jó elsőre minden, aztán egyszercsak összejött egy olyan driver-PVR kombináció, amivel flottul ment a felvétel. Onnantól kezdve nem mertem hozzányúlni. :)
    DX terén a 9-eset tudja a kártyám, és ha minden igaz, a 9.0b van fent, de ezt emlékezetből mondom.
    A PVR-ben, amit használtam sokáig, nem emlékszem, hogy lehetett volna overlay-t/VMR-t állítani, mindenesetre én nem állítottam semmit. Most a DTV overlay módban van (persze olvastam is a topikban, meg ki is próbáltam, úgyhogy tudom, hogy a VMR erőforrás-igényesebb ;) )

Remélem, nem hagytam ki semmit.

ui: az előző hsz-ben OFF-ba tettem a második felét; úgy látszik, az új motor ezt még nem támogatja

Új hozzászólás Aktív témák