- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Megnéztem a DX-et, és ez van fent: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Eszembe jutott még pár apróság is. Márciusban feltettem egy SonyEricsson PC Suite-ot, bár nem hinném, hogy ennyi idő elteltével okozna valamit.
Van egy pendrive-om is, amit "nem szeret" elengedni a rendszer, tehát a Safely Remove Hardware esetén. Van, amikor eltűnik, de volt olyan is, hogy csak többedszerre sikerült, vagy még akkor sem (vagy ha igen, képes volt "újra" felismerni kb. 10 mp elteltével). Amióta ezt használom, szokott a kijelenkezés után, leállás előtt egy programleállítási ablak feljönni (Fax Monitor-ra), tehát az az "End now" gombos.
Gyanús, hogy van hozzá köze, de a felvétel azóta is jól ment, amióta megvan ez az USB 2.0-ás pendrive (valamit azt hiszem, automatikusan telepített a Windows, amikor először használtam).
Mellesleg a fényképezővel ilyen nem volt soha, bár az lehet, hogy csak papíron 2.0-ás (HP).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest