Hirdetés
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
Sziasztok!
Szenvedtem már egy ideje ezzel a tunerrel (nem tudtam hangot kicsiholni belőle), végül vettem egy hangkártyát. Beraktam a gépbe és láss csodát, egyből lett hang. Mégcsak állítani sem kellett semmit a pvr-ben. Elindítottam a progit és nagy örömömre hang is volt a tévéadásokhoz. Nem tudom mi lehetett a gond előtte, de az alaplapi hangkártyán keresztül csak némaság honolt. Viszont nagy örömömben nem vettem észre, hogy a pvr audio device beállításánál nem állítottam át az alaplapit az Audigy SB-re. Később vettem csak észre, át is állítottam, megjelentek olyan lehetőségek, amik eddig nem voltak, így pld. az auxiliary.
Ezt választottam, lehett hallani egy kattanást, és jobb lett a hang, valamint a hangerőt is lehetett már szabályozni. Viszont, ha állomást váltok, ismét elnémul minden, és csak akkor jön vissza a hang, ha a pvr-ben visszaállíton az audio device-t alaplapira. Nem értem. Az számíthat, hogy a hangkártya később került a rendszerbe, minthogy a pvr fel lett intallálva?
De végülis megjelenik a programban az SB, tehát felismeri. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest