- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
mitibor
csendes tag
Sokszor előfordul vele, hogy átkapcsolom az egyik csatornáról a másikra, és nem sikerül megtalálnia az adót. Ezután kapcsolgatom összevissza, nem találja egyik adót sem, majd egyszercsak újra megvan minden. Gondoltam a kártyával van valami, de más programoknál nem csinálja( vagyis sokkal ritkábban). Ugyanígy kapcsolgatom akkor is, amikor gondol egyet, és egy átkapcsolásnál fekete-fehérre vált. Ez a két probléma már elég idegesítő, mivel természetesen általában az az adó nem jön be, amit épp nézni szeretnék.
Amit hiányolok belőle az a távvezérlővel kapcsolatos. EPG-nél egérrel tökjó dolgokat lehet csinálni Pl: Duplakattal beállítani, hogy mit vegyen fel, átkapcsolni egy másik csatornára, ha messzebb ülök a géptől, akkor zoom in gomb van az EPG-hez, de Zoom out nincs.
Szóval a fő gondom az, hogy ha ilyeneket akarok csinálni, akkor irány az egér, pedig elég sok gomb van azon a távirányítón.Ja igen, a finomságok: nem tudom megnézni a filmeket amiket felvettem, vagyis de, de akkor irány az egér+ a Total Commander. Sorozatokat nem lehet beállítani, hogy mindig vegye fel. Persze sok mást is el tudnék képzelni, de nem akarok telhetetlennek látszani, tudom hogy egy olcsó kártya, csak azt hittem, hogy VDM-el már komolyabb programok is támogatni fogják, mint pl Meedio és társai, de azt buktam.
Amúgy egy gép van 2 monitorral, és szeretnénk a barátnőmmel viszonylag függetlenül használni a "TV-t" és a számítógépet. Ezért kérném a segítségeteket.
Köszi
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest