Keresés

Aktív témák

• mitibor

csendes tag

Köszi az ötleteket.

A ctrl+ és ctrl- tökjól működött, és így a csatornát sikerült beállítanom. A távirányítón nem találtam fine tune gombot, de nem is gáz, mert ezt elég egyszer megcsinálni.

A jelerősségen nem tudok változtatni, úgyhogy ez marad.

Az EPG+távirányítós dologgal meg úgy néz ki így jártam.

Azért vettem amúgy ezt a kártyát, mert olcsó volt, és már ez is a felső határon túl volt, mint amit rászántam. A rádió nem hiányzik és gondoltam ha tv+távirányítás van az nekem már elég. Erre viszont nem számítottam, hogy egy "nem kimondottan mai" kártyával nem tudtak és úgy néz ki még ma sem tudnak mit kezdeni a "híresebb" programok.

Na mindegy. A PVR2 alapnak tökjó, amúgy meg szórakozom tovább a többi programmal, amíg meg nem találom az igazit, vagy meg nem unom.

K!TV-t használja valaki? (Vélemény?)
    Ez tökjól felismerte a kártyát, de még nem volt időm vele szórakozni.

• mitibor

csendes tag

Ja Igen: és azt sem találom, hogy a csatornák hangolásán hol lehet állítani. Egy csatorna nagyon gázul jön be(fekete-fehér, és zúg a hangja), valamint egy másikat egyátalán nem talált meg. (Másik programmal mind a kettőt megtaláltam szépen)

• mitibor

csendes tag

Sokszor előfordul vele, hogy átkapcsolom az egyik csatornáról a másikra, és nem sikerül megtalálnia az adót. Ezután kapcsolgatom összevissza, nem találja egyik adót sem, majd egyszercsak újra megvan minden. Gondoltam a kártyával van valami, de más programoknál nem csinálja( vagyis sokkal ritkábban). Ugyanígy kapcsolgatom akkor is, amikor gondol egyet, és egy átkapcsolásnál fekete-fehérre vált. Ez a két probléma már elég idegesítő, mivel természetesen általában az az adó nem jön be, amit épp nézni szeretnék.

Amit hiányolok belőle az a távvezérlővel kapcsolatos. EPG-nél egérrel tökjó dolgokat lehet csinálni Pl: Duplakattal beállítani, hogy mit vegyen fel, átkapcsolni egy másik csatornára, ha messzebb ülök a géptől, akkor zoom in gomb van az EPG-hez, de Zoom out nincs.
    Szóval a fő gondom az, hogy ha ilyeneket akarok csinálni, akkor irány az egér, pedig elég sok gomb van azon a távirányítón.

Ja igen, a finomságok: nem tudom megnézni a filmeket amiket felvettem, vagyis de, de akkor irány az egér+ a Total Commander. Sorozatokat nem lehet beállítani, hogy mindig vegye fel. Persze sok mást is el tudnék képzelni, de nem akarok telhetetlennek látszani, tudom hogy egy olcsó kártya, csak azt hittem, hogy VDM-el már komolyabb programok is támogatni fogják, mint pl Meedio és társai, de azt buktam.

Amúgy egy gép van 2 monitorral, és szeretnénk a barátnőmmel viszonylag függetlenül használni a "TV-t" és a számítógépet. Ezért kérném a segítségeteket.

Köszi

• mitibor

csendes tag

Most én is pvr2-t használok vele, viszont egy csomó funkció nem megy a távirányítóval, csak egérrel + van sok finomság, amit ez a progi nem tud. Ezért örülnék valami trükknek, amivel lehetne használni a többi progival. Esetleg próbálkozott valaki Linux alatt?

• mitibor

csendes tag

Sziasztok,
    valakinek sikerült már valamilyen normális programmal használni a kártyát?
    PVR ből hiányolok néhány funkciót, PVR2 már jobb, de gondolom mivel nem ehhez a kártyához való, van vele pár gond.

Próbáltam a MEEDIO-t, de sajna nem ismerte fel, és ugyanez GBPVR-el, és Media Portallal is.

Ti mit használtok hozzá?

Aktív témák

Hirdetés