- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
viktorx
csendes tag
Jó reggelt, szia!
Válaszoltam a leveledre, de a szöveg egy kicsit hosszú lett, és mire elküldtem volna lejárt a kapcsolat ideje, és nem ment el!
Nem volt kedvem még egyszer leírni, mert 5 órakor már nem igazán akartam ezzel foglalkozni, de röviden annyit, hogy olvass bele más fórumokba, esetleg chat-es szövegekbe mert nem hiszem hogy én olyan kirívó eset lennék! Sőt...
Valamint nem biztos, hogy egy ilyen fórumon az írása alapján kéne megítélni egy embert!
Ja nincs gáz, ne vedd ezt túl komolyan, csak leírtam a véleményem!
Viktor -
viktorx
csendes tag
Na na!
Én vagyok az aki tényleg tud kultúráltan szórakozni, (néha azért jól esik kirugni a hámból) és csak fehér boroztam és kicsit pálinkáztam!
Látod, már teljesen normálisan tudok írni!
Most pedig lefekszem a TV elé és beteszek valami filmet!
Ezzel csak az a gond, hogy 8tól órám van, este fél 6-ig!
Jók legyetek, meg minden!
Pusszancs!
ViktorX -
viktorx
csendes tag
Csövesuz Mindenkinek!
Egy csöppet becsiccsentettümnok itt a koliban!
Bocs ddt99 az irásomért de most a klaviaturát is alig látom nemhogy jhelyes irjak!
De eszembe jutottatok. és gondoltam írok!
Minden Expert használó király!
Az erő és a frekvencia legyen veletek!
Viktor!
(Ezt viiszaolvasni nem lesz kellemse látvány!!!) -
viktorx
csendes tag
válasz
alfonzo #1069 üzenetére
Még annyit, hogy most néztem meg milyen szoftvereket adtak a csomagban:
1; WinFast multimedia Software Pack version 4.3
2; VideoStudio 8 SE DVD (The Complete Movie Making Software) => ULEAD
3; DVD MovieFactory 3SE Ulead COOL 3DSE version 3.0 => ULEAD
Az utóbbira irtad, hogy az állandó bitráta működik rajta? (Tehát ez kell?)
Ezek a verziók jók, vagy vannak már újjabbak?
Ezeken kívül töltsek még le valamit? (Csak azért kérdezem, mert a kollégiumban frankó 10Mb/sec sebességű net van, és inkább itt szedném le ami kell még, mert az otthoni telefonos neten ülhetek egy órát mire letölt néhány megát!)
Ja és valamelyik nap kérdeztem, hogy tudtok e valami frankó (lehetőleg magyar) DVD borító szerkesztő programot ajánlani, amit le is tudnék tölteni!!!?
Nagyon köszönöm a fáradtságotokat és türelmeteket hozzám!!! -
viktorx
csendes tag
válasz
alfonzo #1069 üzenetére
Neked is köszi!
Holnap nemtom mennyire fogok ráérni, mert este összeröffenünk néhányan, iszunk meg bulizunk! (Ránk is fér már a napi 24 óra tanulás kimerítő!
Ja és megint lenne egy kérdés hozzátok!
A rádió antenna féleség, ami a csomaghoz van jó valamire? Mármint úgy értem, lehet rajta fogni valami? Nekem emeleten van a gép, ablak mellett, úgyhogy árnyékolás nem igazán van, de van egy 7 elemes URH antenna, direkt a hifihez a tetőre felszerelve, de ha az a kis kábel elég jó minőséget biztosít, akkor nem kéne még egy sor kábelt végig fektetni az emelet padlóján! -
viktorx
csendes tag
Igazad van, de már most annyival többet tudok ennek az egésznek a használatáról, hogyha ezeket nem kérdezném, parás lennék azt gondolva, hogy szar a tuner!
Kezdve az országbeállítással, a hangcsúszással, stb. Ha ezeket nem tudnám, hogy hogy tudom ki küszöbölni, akkor azt hinném gyári hibás kártyát vettem. Így mostmár köszönhetően Neked és Alfonzónak, tudom hogy ha tapasztalom ezeket a problémákat, nem kell betojnom, mert csak a beállításon kell változtatnom! (Jobb esetben!)
De szerintem vannak még néhányan rajtam kívül, akik nemrég vettek, vagy csak vesznek majd ilyen kártyát, és ha nem is írnak ide, de folyamatosan olvassák a hozzászólásokat ismeretük felylesztésére!
És hát ez az egész fórum ezért van! Nemde?
Na jó erről ennyit!
Még egyszer kösz mindent, és azt az angol nyelvű linket ha mellékelnéd, örülnék neki! (Tanulok angolt! Igaz a számteches kifejezéseket nem biztos hogy megértem, de beleolvasnék!)
Köszönöm! -
viktorx
csendes tag
Nekem otthon a UPC Direct van (digitális műhold csomag) és úgy gondoltam, nem kötöm rá a TV antennára a tunert, mert a 4 kimenetes erősítő már mind foglalt és vágdosni a kábelt, meg plusz erősítő, stb. és még a vétel is csökkene szerintem, a TV2 meg az RTL Klub amúgyís fogható a UPC-vel digitális minőségben, az MTV 1 meg annyira nem fontos, hogy onnan rögzítsek, ha mégis lenne valami, akkor meg felveszem Hi-Fi szeteróban videóval, és utána nyomom át a tunerrel! Ezt csak azért írtam, hogy az ország kiválasztásánál ez esetben mire kell oda figyelni!
Mivel nem kell több csatornát meg keresnem, hanem AV csatlakozóval lenne össekötve a tuner és a beltéri!
Valamint, ha mondjuk kameráról, DVDről, vagy videóról akarok rögzíteni, azt is az AV-re kell kötni ugye? Csak akkor mindig cserélgetni kell a kábelt!
Tehá röviden, nem kötném a tunerre a TV antennát, és nem lenne megkeresve az MTV1, a TV2 és az RTL Klub (nálunk csak ez a 3 fogható földi antennával) hanem a beltérit nyomnám rá AV-n keresztül!
Gondolom akkor ezt keresni sem kell, hanem ez egyből bejön!
A PVR legújabb szoftverét (aminek a linkjét feltetted egy kicsit feljebb) azt telepítsem és ne azt amit kaptam a kártyához? -
viktorx
csendes tag
válasz
alfonzo #1053 üzenetére
Hi Alfonzo!
MILLIÓ HÁLA A MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁSÉRT!!!
Nagyon köszönöm! Beleolvastam az elejébe, hát mit mondjak lesz dolgom!
Volt egy mondat az első oldalon amit nem értek: ''A kiváló minőség érdekében váltottsoros anyagok átalakítására is képes.'' => Ez micsoda?
A telepító CD-n van magyar nyelv, vagy angol lesz az egész program? Ha nincs, akkor van magyarítás?
Amit visszább olvastam, hogy a nyelv kiválasztásánál - hogy legyen hang - nem a magyart hanem ITALYT, vagy NÉMETET (vagy már nem is emlékszem rá) kell választani, az azt jelenti, hogy ilyen nyelven telepedik a szoftver a gépre, vagy ez csak a helymeghatározás miatt kell beállítani? (Nem szeretnék olasz szótárral ücsörögni a gép előtt!!!)
Szerintem egyenlőre ennyi!
Majd még jövök úgy is!
Ja még egy dolog: tudnátok ajánlani egy jó DVD borító szerkesztő programot???
Megköszönném! Ja és a helyet is ahonnan letölthetném!!! -
viktorx
csendes tag
Szia!
Az uramozás csak poén volt!
Na itt van nálam a tuner, de a KOLLÉGIUMOS (és nem kolis) gépembe nem teszem be, mert szerintem a 400-as procinak nem igazán tetszene!
Amit hiányolok a magyar nyelvű használati utasitás! Úgy emlékszem még angol sem volt benne! (De ez nem biztos!)
Visszacsomagoltam, mert ha még egyszer kibontom, szerintem többet nem tudom vissza csomagolni!
Elég szűk a doboza! De hát ez legyen a legkevesebb problémája!
A monitort lehet el tudom adni 10000-ért! Elég jó ár lenne érte, nem?
Remélem nem lesz semmi zavaró tényező a tuner képénél, mert akkor inkább az USB-s változatot kellett volna megvennem!!!!
A driver amit adtak hozzá jó, vagy van más amit jobban szeret a tuner? Vagy esetleg ajánlanál más szoftvert?
Egyenlőre ennyi!
(Remélem nem használtam olyan kifejezést, ami irritál!)
Pénteken megyek haza, akkor fogom kipróbálni! -
viktorx
csendes tag
Jó estét kívánok Uram!
Elnézést a rövidítéseimért, de sietve, könnyebb leírni a szavakat úgy ahogy délután tettem!
De ha ez zavar, megpróbálok odafigyelni, ha írok!
(Köszönöm a rövid idézetet, jól esett egy kicsit ''művelődni''!)
Még egy kérdés: egy 10 éves 17'' COMPAQ monitorért mennyit kérjek? Nincs semmi baja, külsőre is rendben van, a képpel sincs semmi gond!!!
(Ui.: Az USB-s tunert én is néztem, az 17.500ért van, de viszont annyit meg már nem akartam rá költeni! Meg igy is USB port hiányban szenvedek!!! Ha érdekel a (www.unitel.hu) oldalon megnézheted az árlistát, ahonnan vásárolok!)
[Szerkesztve] -
viktorx
csendes tag
OK!
Basszus már naon várom a kis kütyüt!
Rem az előttünk álló 3 hétben elérhető leszel, mert szerintem bombázni foglak a hülyébbnél-hülyébb kérdésekkel!
Na majd még jelentkezem!
(Kb, szerdára jön meg az üzletbe, és rem jövő7 pénteken már ki tudom próbálni!
Még annyit, hogy érdemes ennyivel többet fizetni 2 év gari miatt, vagy 12,500 ért egy év garival is okés? -
viktorx
csendes tag
Cső!
Na mégegyszer kösz! Még van egy kis időm, gyorsan írok pár sort!
(Koliból megyek haza! 04:10-kor indulnom kéne.)
Szoktam visszafelé olvasgatni, csak azon csodálkoztam, hogy a tavalyi beírásoknál szinte mindenki dicséri, az idein meg egyre több hibáról számolnak be!
Az új gyártmányok gubancosak?
Ja és az árat nem is írtam: Bruttó 16.250 (2 év garival) Ennyiért jó??
(Az egy év garis 12.500, de azzal voltam inkább legyen rá 2 év gari! Szerinted jó üzlet volt (lesz) ?) -
viktorx
csendes tag
=> ddt99 >> Kösz az infot!
A hanggal kapcsolatban csak annyit még, hogy az audió kártyát először be kell állítani és a tuner kártya már 5.1-re szétdobott hanggal fogja átnyomni a filmet, vagy a hangot a digit után kell utólag megcsinálni? A két kártya össze dolgozik, vagy mi?
Bocs az értetlenkedésemért, de még nem volt tunerem, és még működés közben sem láttam ilyet, úgyhogy azt sem tom eszik vagy isszák ezt a dolgot!!!
SB Live 5.1-es hangkártyám van! Az jó ehez az 5.1-re áttuningoláshoz? (2 éves)
Viszont ha nem lenne gond a későbbiekben örülnék, ha kaphatnék tőled segítséget, úgy veszem észre Te konyítassz valamit ehhez! Ha okés a dolog lécci írj mailt, vagy közöld itt a mailed!
DE MÁS IS SEGÍTHET HA TUD!!!
Thx!
(VIK) -
viktorx
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem meg a Leadtek TV2000 XP Expert FM tunert és néhány szóban lécci írjatok róla! Átböngésztem a fórumot, de a legtöbb helyen szidják! Nem tiszta, nincs hang, nem rögzít rendesen, stb. Tényleg ennyi baja van???
És még egy kérdés! Ha mono hangú filmet rögzítek, átnyomja sztereóba, vagy ugyanúgy mono marad? Valamint ha mono, ill sztereó hangú filmet nyomok át vele, meg lehet oldani, ha asztali DVD lejátszón nézem vissza, 5.1-es házimozi rendszerben, hogy mind a 6 hangfalon szóljon? Nemtom a hangkártyával kell ezt megoldani, és ha igen hogy?
Elóre is köszi!
E-mail: viktorx@vodafone.hu (Ha valaki bővebben válaszolna, írjon a mailemre!) -
viktorx
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem meg a Leadtek TV2000 XP Expert FM tunert és néhány szóban lécci írjatok róla! Átböngésztem a fórumot, de a legtöbb helyen szidják! Nem tiszta, nincs hang, nem rögzít rendesen, stb. Tényleg ennyi baja van???
És még egy kérdés! Ha mono hangú filmet rögzítek, átnyomja sztereóba, vagy ugyanúgy mono marad? Valamint ha mono, ill sztereó hangú filmet nyomok át vele, meg lehet oldani, ha asztali DVD lejátszón nézem vissza, 5.1-es házimozi rendszerben, hogy mind a 6 hangfalon szóljon? Nemtom a hangkártyával kell ezt megoldani, és ha igen hogy?
Elóre is köszi!
E-mail: viktorx@vodafone.hu (Ha valaki bővebben válaszolna, írjon a mailemre!)
Aktív témák
Hirdetés
- Búvárkodás
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest