- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
sly11
csendes tag
Azt nemtudtam, hogy te is F1-et akarsz felvenni. Azt csak azért írtam mert, láttam, hogy más is azt veszegeti (hozzászólásokból).Nekem DX9b volt fent, csak azt nem tudom, hogy felvétel előtt vagy után tettem-e fel a DX9c-t. A WinFast-hoz Sima DX9-et adtak. Semmi b, c. Most néztem meg.Te VirtualDub-al szoktad vágni is a rögzített anyagot? Hogy kell azzal megnézni, hogy mennyi fps-t javasol? Én eddig mindig a mellékelt progikat használtam a vágásra és lemezkép készítésre.
-
-
sly11
csendes tag
Szevasztok!
Valakinek volt már a kártyályával olyan probléma, hogy egy határozatlan idő után (nekem utoljára kb. 2 óra) felvétel (mpeg2 optimal qvality) után szaggatva vett fel, mintha a processzor nembírná a terhelést.Pedig csak 40%-on működött. A vinyó sem volt letehelve, és csendben is volt. Uttána leállítotam a felvételt és újra elindíttotam és mintha misem történt volna vett fel tökéletesen. Most töredezettség mentesíttetem, lehet hogy jólessz, de ha valaki tapasztalt valamit plíz ossza meg velem! Köszi előre is. Valaki tud linket kitenni a legújjab driver-hez, pvr-hez.Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest