- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Summr
csendes tag
Csa ddt99! Na megnézték a hálózatot és a helyzet elég érdekes. A probléma egyrészt az, hogy túl erős a jel, így beiktattak egy elosztót amivel némileg javult a helyzet, azaz gyengült a csíkozódás. A valós probléma a szaki szerint az, hogy túl közel vannak a csatornák egymáshoz (kb. 150MHz-en belül 20 csatorna, ha ez mond valamit) és ez nagy teljesítménytöbbletet jelent a tuner-nek ami nem tudja eléggé elhatárolni ezeket. Azt javasolta, hogy cseréljek kártyát amihez meg nincs kedvem mert a képminősége azokhoz képest amiket láttam kimagasló. Úgyhogy ennyi, én kezdek megbarátkozni a csíkokkal.
Üdv.
Summer -
Summr
csendes tag
Hi ddt99!
Na két ünnep között jön a szaki és kivégezzük a kártyát. Nagyon remélem megoldódik ez a csíkprobléma. Majd jelentkezek az akció után.
Summer -
Summr
csendes tag
Hi ddt99! Én próbáltam már normál antennával egy havernál az ő gépébe, ott teljesen tökéletes a kép, semmi csíkozódás. Aztán volt itt havernak a tv karija (Termiantor márka
és az nálam az én gépemben nem csíkol. Volt havernak a gépe itt, beleraktuk az én tv karim, és ha nem is úgy mint az én gépemben de abban is csíkolt. Az én tv karim, az én gépemben ...
Ja nekem kábeltv van és egyre gyanúsabb, hogy a kábeltv-s hálózatból jön az áldás. Megpróbálok hívni egy elektró szakembert, meg beszerzni a kütyüt.
Summer -
Summr
csendes tag
ddt99 majdnem írtam, hogy van a szomszéd szomszédjának darálója de közbe kiderítettem, hogy 2 éve leszerelték. Úgyhogy elméletileg nincs nagyteljesítményű cucc a közelben. Kb. 500 méterre se van egy rádiós telefon torony, de lehet azt is leállították mert kb. 2-3 hónapja vezetékes telefon van. Megpróbálok beszerválni jelgyengítőt-erősítőt azt majd kiderül, hogy csinál-e valamit, csak épp vizsgáim lesznek azt most nem nagyon érek rá.
Summer -
-
Summr
csendes tag
Na még1x a kép ha sikerül
-
Summr
csendes tag
Hali!
Na újra én vagyok, csak közbe nem volt netem. Még egyszer a problémámról a kártyával kapcsolatban. Minden egyes adásnál a képen vízszintes csíkok szaladgálnak. Íme a kép amin tisztán kivehetők ezek a csíkok.
Másik gépbe ugyanitt ugyanúgy csíkol, máshol másik gépbe nem. Más kártya ebben a gépben itt nem csíkol.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet ez akkor ne fojtsa magába.
Summer[Szerkesztve]
-
Summr
csendes tag
Na volt egy kis teszt. Egyik haver elhozta a tv kártyáját (nem leadtek) és az övé nem csíkol, tökéletes a kép. Az enyémet elvittem egy másik haverhoz és ő nála sincs csíkolás. Akkor hogy lehet, hogy az enyém csíkol a gépemben?
-
Summr
csendes tag
Van egy ilyen Leadtek TV2000 XP Expert tuner kártyám. A kábeltv van rákötve és a képen a normál képnél sötétebb vékony csíkok szaladgálnak. Megfigyeltem ha a vinyó pörög akkor jobban csíkozódik a kép. Létezhet az, hogy a vinyó zavar-be? Esetleg más a probléma? Valaki találkozott már ilyennel?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest