- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
LOTR
addikt
mondom uccsó két vizsgahéten csak vizsgáztam majdnem minden nap
reghéten meg sz*rtam mindenre és semmit nem gondolkodtam-lefárasztottak előző hetekbe, és a gépem közelébe se mentem, most meg kipróbáltam, de akkor sem értem, hogy aux ba miért nem működött
most meg lehet - sőt biztos, hogy vmi vírusom is van, szóval lazítok ezerrel
azé köszi -
LOTR
addikt
most olvastam egy előző hsz-ben, és gondoltam kipróbálom
mivel a beállításaim között nem volt aux, viszont a kábelt oda dugtam, ezért átcseréltem a cd lejátszóba, majd mindent arra állítottam, és jó lett
VAN HANG
viszont még mindig nem értem, hogy ha aux -ba dugom ott miért nincs
viszont ilyen beállítások melett mindig visszakapcsolódik a tv vevő audió a pvr-ben és néha kifagy 10 perc alatt már másodszor, ehh, de legalább van hang
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
nincs
egyszerűen nem tom mit állítsak még át
most kipróbálom előző variációt is
na leírom, hogy nekem a PVR-ben mik vannak:
audio out control line:
hanghullám
sw szintetizáló
bass boost
treble boost
front
subwoofer
center
rear
3d depth
spdif
külső
tv vevő audió
cd lejátszó
vonalbemenet
mikrofon
telefonvonal
pc hangszóró
leképezés
audio recording line:
mono mix
stereo mix
spdif
külső
tv vevő audió
cd lejátszó
vonalbemenet
mikrofon
telefonvonal
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
Kedves ddt99,
a hangkábelt az alaplapon az aux -be kötöttem, de természetesen cd-in is van
az audio out control line nál meg a recording line nál van a tv vevő-audió beállítva, nekem félig angol félig magyar a pvr(pedig a netről töltöttem, leadtek honlapjáról, ja és a vinf*som is hungarise xp)
és auxiliary egyáltalán nincs, azért volt furcsa, hogy hogyan mondassz olyanokat amik ott sincsenek-ezek szerint csak nekem
de mivel a másik gépembe van a kártya, ezért most nem tudom kipróbálni, de ki fogom, mert már idegesít
sőt formázom egész vinyót, mert az a misztikus dolog belemászott és ki kell írtani mockosz kisz misztikusz iszéket -
LOTR
addikt
Kedves ddt99
,
Mondd csak, milyen hangkártyád van egyáltalán? Csak nem alaplapi izé?
1. az alaplap abit ic7, az az izé rajta a realtek ac97 audio integrált cucc
2. jelen pillanatban, mindkettőnél a tv vevő audió, de már majdnem minden variációt próbáltam(vagyis nem, mert akkor vszínű, hogy már jó lenne, de Te majd megmondod, hogy mit kell)
3. most mpeg1, az alapbeállítás, és azt írja hogy mpeg1 audio layer II a hangkodek
de ezt is próbáltam, már többel is(384*288 as felbontás, mivel kérdezted, egyből gondoltam megpróbálom átállítani -én naiv-, nem engedi, asszem format c:, mióta egyik ism felrakott vmi h*ly* mircet még letörölni sem tudom, és a gép is szarakodik, lehet, hogy ez az utóbbi dolog is attól van, és csak vissza kéne állítani)
4. 4:3 ki van jelölve
ez a képarányos izé lehet, hogy oké lesz, mert eddig jó volt, de a hangra kéne már vmi, mert sehogy sem akar működni
csak nehogy az a misztikus dolog legyen
üdv! -
LOTR
addikt
Kedves ddt99,
az ic7-en lévő izé vna rajta
de én azt nem értem, hogy ha egyszer van hang amikor nézem tv-t, akkor felvételkor miért nincs?
és miért van az hogy ha felveszek vmit, és utána vissza akarom nézni, akkor a kicsi kép(kép a képben funkció) majdnem 16:9 be ugrik át (annál azért egy kicsit nagyobba), és ha visszarakom nagy méretbe, akkor szintén nem lesz teljes képernyőn a felvett kép -
LOTR
addikt
Hi!
mivel végetért vizsgaidőszak most már van időm (1 kicsi), hogy szórakozzak ezzel a tunerrel
végigkövettem az utasításaidat:
és megfelelő oldallal dugtad be a dugókat -én szerintem jól kötöttem be(aux -ra -ugye ez a vonalbemenet ? ), de már semmiben sem vagyok biztos(de ha lejátszásnál van hang, akkor felvételnél is lennie kéne), kezdük innen ha lehet még egyszer
Start menü/all programs/accessories/entertainment/volume control a felvtelhez -ben a vonalbemenet van kijelölve, és a pvr-ben is mindenhol a vonalbemenet, nem jó így, ha átállítok mindent tv vevő audióra, úgy sem
Ha jól gondolom, egyszerre csak egy bemeneti csatorna működik, vagyis csak egy lehet kijelölve, ez legyen az Aux -csak egy van kijelölve a mixerben -
LOTR
addikt
azt mondja meg vki, hogy ha veszek fel vmit, akkor miért nincs hang?
vmit be kellene állítani a hangsávhoz, nekem a vonalbemenet van alapból -
LOTR
addikt
nekem is ilyen tunerem van
nem tudjátok, hogy miért lehet, hogy az összes csatorna képe zajos??
pedig sztem legújabb driverek vannak fenn
azt hiszem 2 elosztó volt amíg beért a gépbe a kábel, tehát ez még nem lehet elég ok, mert tv-n jól jön az adás
vki ötlet?? -
LOTR
addikt
talán nézd meg leadtek honlapján
na mindjárt belinkelem
Bővebben: link
innen keresd meg, hogy melyik kell
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Teslákba költözik a Grok AI
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest