- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Csikisz
csendes tag
Sziasztok! Új ember vagyok és tapasztalatlan.
A problémám a téma szoftverével, hogy bár megtalálok minden tv adót, s képeik gyönyörűek, a hang is jó (UPS), de amint kikapcsolom a programot, elveszik a tárolt adat. Újbóli bekapcsolás után kezdehetem az egész hangolást előlről. Sehol nem találok rögzítési módot. Ki tud segíteni? Előre is köszönöm! -
ArGab
őstag
Az új driverben több minden van, ez a csomag már több kártyát támogat egyben. De mikor a drivereket telepíted az Eszközkezelőben, akkor tudomásom szerint csak a könyvtárat jelölöd ki a Windowsnak, azon belül ő megkeresi magának a megfelelőt (függetlenül a kijelölt fájltól). Ezt te is megteheted, ha megnézed az inf kiterjesztésű állományokat. Itt le vannak írva, melyik típusokhoz jó az adott driver (a végén). Pl. Leadtek TV2000 XP Experthez:
Tuner - cx88tune
Video Capture - cx88vid
Crossbar - cxavxbar
A többi fájl úgy néztem a DV2000-nek kell.
A sztereót illene jeleznie. Az ötletem az, hogyha valamelyik Hungary beállítással kerestél, akkor ez lesz az oka. Ekkor Germany-re állítva a kereséshez jónak kell lennie. Egyéb esetben nem tudom miért nem megy. -
ArGab
őstag
DirectX nem okozhatja a gondot, és a telepítés sorrendje sem lehet befolyásoló.
Nálam most a legfrissebbek vannak fenn, működik is (az említett hibán kívül, de ha nem Adaptive-val keresek, akkor még mindig jó volt). Viszont az előző driver és PVR páros tényleg stabil és problémamentes volt, abban semilyen bugot nem tapasztaltam. Ezek azok, de a dátumok alapján már próbálhattad:
driver: [link] - 2005.06.10
PVR: [link] - 2005.06.01
Csatornakeresést milyen országokkal próbáltad ki?
Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- VR topik
- Jövedelem
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest