- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Balinov
titán
hát ez nemjó hír,sőt katasztrófa. nálam meg még cikibb volt,mert költözéskor plusz kábeltv csati hiányában kivettem a gépből,pár hónapig ott dekkolt a dobozában,azt eladás előtti otthoni főpróbánál szart be.vettem volna én is hauppage-t,anno annyi pénzért kaptam volna,az fix.
-
Balinov
titán
Sjanka, nem akarlak elkeseríteni,de kb fél éve kisértetiesen hasonlóképp jártam a leadtekemmel,igaz az nem xp expert stereo,hanem xp deluxe-volt. az istennek nem akart működni,win állandóan új hardverként azonosította,hiába adtam neki akármilyen verziójú drivert,az eszközkezelőben látszólag rendesen feltelepült,de a saját winfast pvr-je az istennek nem akarta megtalálni. próbáltam nf2-ultra400 chipsetes gépben,via kt400a-s gépben, intel i845G-s gépben,eredménytelenül. Dryman alaplapmágus barátomfórumtársunkat megkértem,vessen rá egy pillantást, és 1 délutánnyi tesztelés után azt állapítottuk meg,hogy a tunerkártyán lévő Conexant (BT) 878 chip valami iszonyatosan melegedik (égési sérülést okozott az ujjbegyemen). szóval kuka.
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest