- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
ion
csendes tag
Üdvözlet Emberek!
Egy kérdés....Van egy WinFast PVR2000-em és szeretnék digitalizálni videóról....azt már tudom, hogy compositba kell átkapcsolni, de mikor ezt megteszem, eléggé csúnya a kép. Az az igazság, hogy ezt a részét még nem használtam a kártyának, minden más tudását maximálisan hajtom és tökéletesen megy minden. Na most már csak ezt kellene megtudni, hogy hogyan lehet a compositból jó képet kicsalni
Ha van valaki, aki tud segíteni abban, hogy hogyan kell compositban felvenni és persze JÓL összedugni a két ezközt, az legyen szíves írjon OK?
Minden Jót Leadtekesek!!! -
ion
csendes tag
Ja igen.....
Én is kérdezném, hogy mi az a VMR9 funkció a PVR progiban? Nekem ott van, de ki sem tudom pipálni, mert csak halványan látszik és nem lehet kezdeni vele semmit...
-
ion
csendes tag
Sziasztok!
Miért van PVR progiban, hogy sima TV nézéskor alap állapotban sötétebb a kép és
kontrasztosabb és amikor megnyomom a rec-et (hardware-s mpeg2), akkor az eredmény egy sima TV színeihez hasonló és kontraszthelyes video kép.
és nem tudja véletlenül valaki, hogy miért csúnyább a WDM driveres TV tuner kártyákon a kép, mint a WFV drivereseken? Azt vettem észre, hogy mintha homályosabb és ''zsizsásabb'' lenne a kép. Volt a mostani Leadtekem előtt egy Hauppauge kártyám, ami WFV-s volt és ugyanolyan éles és tiszta volt a képe, mint a sima egyszerű TV-ken.
Akkor miért nem tudják a WDM-ből kihozni azt a képminőséget, amit a már elavult WFV-k tudtak?
Segítsetek légysze -
ion
csendes tag
És még valami...
történet:
Most egy van egy Leadtek TV kártyám és végülis meg vagyok elégedve vele, de
volt előtte egy Hauppauge WinTV Go kártyám, ami WFV-s volt és gyönyörű kristálytiszta képe volt. Na most ennek a kártyának létezett WDM drivere is, amit kipróbálás után azonnal le is szedtem, mert nem volt valami szép a képe.
MIÉRT?
Azért kérdezem ezt, mert úgy tudom a Leadtek kártyáknak csak WDM Drivere létezik és nem hiszem, hogy van WFV driver hozzá, pedig tapasztalataim szerint szebb képet lehet vele kicsalni a kártyából....ja és ua. az zsizsás' képe van, mint azelőtt a WDM driveres Hauppaugenak, pedig minden kábelezés ugyan ott van ahol akkor.
Mi a különbség a WDM és a WFV driver között? -
ion
csendes tag
Sziasztok!
kontrasztosabb és amikor megnyomom a rec-et (hardware-s mpeg2), akkor az eredmény egy sima TV színeihez hasonló és kontraszthelyes video kép.
Segítsetek....légyszi -
ion
csendes tag
Ahoy Leadtek emberek
Egy kérdés:
Segítsetek....légyszi -
ion
csendes tag
Nem kell memória csere....badarság....Ezek a kártyák a processzoron át a videokártyáig vezetik át a jelet és kell egy kis hardver igény. , amihez a tiéd tökéletes. A Task Managerben a WFTV.exe-nek a prioritását felveszed 'Magas'-ra (Vigyázz nehogy Real Time-ba vedd fel, mert használhatatlan lehet a gép) és már nagy valószínűséggel nem fog szakadni a kép...
That's it...
-
ion
csendes tag
Sziasztok!!
Egy nagy kérdés mindenkihez....
történet:
Most egy van egy Leadtek TV kártyám és végülis meg vagyok elégedve vele, de
volt előtte egy Hauppauge WinTV Go kártyám, ami WFV-s volt és gyönyörű kristálytiszta képe volt. Na most ennek a kártyának létezett WDM drivere is, amit kipróbálás után azonnal le is szedtem, mert nem volt valami szép a képe.
MIÉRT?
Azért kérdezem ezt, mert úgy tudom a Leadtek kártyáknak csak WDM Drivere létezik és nem hiszem, hogy van WFV driver hozzá, pedig tapasztalataim szerint szebb képet lehet vele kicsalni a kártyából....ja és ua. az zsizsás' képe van, mint azelőtt a WDM driveres Hauppaugenak, pedig minden kábelezés ugyan ott van ahol akkor.
Mi a különbség a WDM és a WFV driver között?
Segítsetek please.... -
ion
csendes tag
Lenne még egy olyan problémám, hogy műholdas UPC-m van és elvezettem a képet és a hangot a beltéri egységből. Megtalálja a PVR a UPC helyét, szép is a kép, viszont sistergés van alatta. A hangot nem tudom hova kell elvezetni, hogy fel is tudja venni.
Egyébként úgy jártam el a kártya összeszerelésénél, ahogy le van írva. Szépen is működnek a helyi adók (MTV1, RTL Klub, TV2) és szépen is veszi fel a hangot (tehát: A TV kártya AUDIO OUT-ját audio kábellel kötjük össze a hangártya AUX IN vagy CD IN bemenetével).
CSAK
ott van a UPC-ből elvezetett hang, aminek jack a vége és nem tudom, hogy hova csatlakoztassam. A TV kártya AUDIO IN-jébe vagy a hangkártya Line IN-jébe? Kiprbáltam az általam fellelhető lehetőségeket, de CSAK sisteregMI AZ OKA hogy nem megy?
Így képzeltem el a csatlakloztatást vérnyomásemelkedés előtt:
Csatlakoztatom a UPC hangot (Jack) a TV kártya Line IN-jébe és mint tudjuk a TV kártya Audio OUT-ja össze van kötve a hangártya AUX IN-jével és a PVR-ben kiválasztom a felvételi hangot AUXILARY-ra, akkor fel kellene vennie a hangot NEM?
HÓÓÓT Ideg vagyok!!!! SEGÍTSETEK PLEASE, akinek hasonló volt a problémája és megoldotta.... -
ion
csendes tag
Köszönöm DeX a tippet, feljebb vettem a prioritást és most már nem szaggat!
-
ion
csendes tag
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy miért szaggat a kép időközönként és hogy lehet ezt orvosolni?
PVR2000-em van,de már olvastam máshol is, hogy az Expert is csinálja ezt. Kissé kellemetlen, hogy egy 27 ezer Ft-os tv kártyának szaggat a képe, míg egy alap kártyánál ez nem tapasztalható, mivel semmi köze más hardverekhez, mert a kártya mindent megcsinál. Fura, hogy ez nem. Teljesen olyan, mintha a tv képének köze lenne, hogy milyen erős a gép. Kis utánajárás után tapasztalat melyik kártyák nem csinálják ezt a szaggatást:
Hauppauge minden típusa,
Pinnacle
K-word
A Leadtek miért
SEGÍTSETEK! Please -
ion
csendes tag
A kép akadás kérdésemhez hozzáadva....az lehet, hogy köze van a directx-hez illetve a video karihorz a tv kártyának? lehet, hogy ezért is akadhat?
-
ion
csendes tag
Van még egy olyan dolog, amire nem jottem ra, UPC-t kotottem a kártyára és a hangot a beltéri audio out-jából vezettem el és bárhová dugom, csak sistereg a hangja; a kép viszont jó. Na ez mi lehet? szerintetek?
-
ion
csendes tag
Sziasztok Leadtek tulajok!
Van egy kis problemam a kártya beállításaival. Minden szép és jó, csak amikor kis képméretben nézem a tv-t a monitor jobb felső sarkában és éppen mondjuk böngészek a neten azt vettem észre, hogy amikor görgetem a csuszkát az explorerben akad a kép a tv-n. Szabályosan, amikor elkezdek görgetni, abban a pillanatban szakad a kép. Mi lehet az oka? Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni! PLEASE!
Kipróbáltam úgy is, hogy fullscreenbe és amikor gyors mozgások vannak (pl a forma 1-nél), akkor is néha megakad a kép. Pedig a kártyának semmi köze szerintem a géphez.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest