- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
ddt99
tag
válasz
rocker_puli #854 üzenetére
A Girder nevű remote programhoz valóban van bővítménye, bár én nem próbáltam. Girder homepage itt: /Bővebben: link
-
ddt99
tag
válasz
rocker_puli #846 üzenetére
Az mit jelent, hogy jó lett minden, aztán meg elromlott? Csináltál közben valamit? Ha igen, mit?
A VMR9 a Windows Media Runtime-ot jelöli. Vagy telepítened kell a wmfdist.exe-t, vagy ha jól gondolom a Windows Media Player 9-est vagy 10-est. Esetleg egy directx reinstall is jót tehet, veszteni legalábbis nem veszthetsz vele semmit (9.0c verzió).
A windows reinstall szerintem még korai, ha a fentiek közül semmi sem segít, akkor először uninstalláld a PVR-t és a jelenlegi drivereket, és távolítsd el az eszközöket a Device Managerből, aztán kezd nulláról a telepítést, manuálisan.
Linux-ról a világon semmit sem tudok, sorry. -
EWToto
csendes tag
válasz
rocker_puli #826 üzenetére
Hi
A Codek ek általában gondot okoznak a tv tunereknél pl Pixelview nél akár rendszerösszeomlás-t is eredményez!
Én még sajna nem találtam megoldást...../
[Szerkesztve] -
ddt99
tag
válasz
rocker_puli #826 üzenetére
Nézd meg a HWSW-n az ACE-ról szóló hosszú rémtörténetlistát, itt: Bővebben: link
Az ACE és más codecpackok szart szappant szalámit felraknak a gépedre, a telepített cuccok száma szerintem akár 100 felett is lehet. Ezek közül csak a jó ég tudja, hogy
a/ te éppen mit raktál fel és mit nem,
b/ melyik regisztrált rendesen és melyik nem,
c/ a merit-rendszert (a kodekek és filterek ''ranglistája'', használati sorrendje) hogyan írta át nálad ez a rengeteg codec és filter,
d/ ezek közül éppen melyikkel akad a te kártyád.
Szerintem gondold át még egyszer, tényleg annyira ragszkodsz-e az ACE-hoz. Az általad nézett filmek többsége max 4-5 videoencoderrel készül, és ezek csoportonként (mpeg1,2,4) egymással kompatibilisek, tehát nincs szükség ezer dekóder telepítésére. Hasonló a helyzet hangvonalon is... Ha felteszed az ffdshow-t, az majdnem mindent lejátszik neked, ha meg nagy ritkán belefutsz valamibe, amit nem, akkor is könnyen kinyomozható, mire van szükséged hozzá. De persze nem akarlak rábeszélni semmire
Aktív témák
Hirdetés
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest