- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1544 üzenetére
Ok, mester, megkaptam az sms-edet,válaszotam is rá. jövő hét elején feladom,úgy jó lesz neked? húú,rühellem az ISO-t...volt már részem benne...
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1536 üzenetére
Oké,tehát viszem a távirányítót,meg a kábeles,vevős részt. 1500.küldj mélbe egy nevet meg egy telszámot hogy tudjak szólni,ha változik a menetrend,mert nem tudom még,melyikkel vonattal érkezünk.elemet nemtok adni,mert kellett a klíma távirányítójába. Keletibe hol találkozzunk?
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1534 üzenetére
ha azon is jack dugóval csatlakozik (a 3,5-es jacknál kissebb) akkor valszeg jó.
Keleti? 29-én? délelőtt, 8-9 között ér be a vonatom.(még nemtom melyikkel megyek).
Figyu,lásd kivel van dolgod és hogy én bízok benned. Küldd el ma 3-ig a mélcimemre az neved és a címed. én feladom postán egy kis csomagba. ha okés részedről,lesz a csomagba egy név cimmel és telszámmal és egy számlaszámmal.ha kipróbáltad a tyukbelet meg a távirányítót és megfelel,akkor erre a számlára utaljál 1800Ft-ot. ha nem megfelelő,akkor meg a cimemre visszapostázod.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1531 üzenetére
megbízni még mindig olcsóbb,mint az utánvét.akkor halljuk a te javaslatodat.
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1528 üzenetére
Én olyan 2k-ra gondoltam. 29-én megyek Pestre,vonattal.Keleti pu-nál megoldható lenne a tali.
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1525 üzenetére
én pl.mikor még jó volt az enyém ágyból,távirányítóval néztem mindig a tv-t egy 17'' CRT-n,jó 2-2,5méterről.
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1521 üzenetére
Üdv,
mit ér ez meg neked? Az enyémhez nem a fehér,hanem a sötétkék távbizgentyű volt már.
épp ilyen,mint a board layout manualba
Bővebben: link
Bali -
törölt tag
válasz
biboistvan #1513 üzenetére
Amit a driver enged max az 768x576. Innentől Codec/annak beállításai/gépteljesítmény függő. PICVideo-val egy 750-es Duronon is lehet felvenni 25fps-sel 18-as minőségi beállítással. Persze a DivX sokkal több erőforrást igényel, illetve ha a hangot is tömöríted mondjuk MP3-ba akkor az is csökkenti a video részére rendelkezésre álló erőforrásokat. Ha mindenképpen egyből kész felvételt akarsz akkor használj DivX-et. Viszont ha fontos a minőség, akkor inkább előbb PICVid vagy valami hasonló gyengén tömörítő codec, PCM hang, és utána tömörítsd DivX-el. Szigorúan (legalább) két menetben, ugyanis látványosan jobb minőséget ad. Mellesleg a DivX beépített DeInterlace szűrője nem valami jó.
-
Vigneau
félisten
válasz
biboistvan #1513 üzenetére
Hogy őszinte legyek: lövésem sincs. Van, akinél már 512*384-ben szaggat, pedig hasonló a konfig, máshol meg a 640*480 meg se kottyan...
-
Vigneau
félisten
válasz
biboistvan #1511 üzenetére
Előtte mi volt fent? Nálam a DivX 5.2.1 néven fut a sávban. Nálam azt írta felül. Nézd végig a DivX-eket a legördülő AVI-s sávban.
-
Vigneau
félisten
válasz
biboistvan #1509 üzenetére
QDesign MPEG-et, valami miatt a Lame MP3 nem megy mostanában, pedig korábban azt nyomtam (128 kb-el).
-
Vigneau
félisten
válasz
biboistvan #1507 üzenetére
Szívesen, remélem, bejön, amit írtam és sikerrel jársz.
-
Vigneau
félisten
válasz
biboistvan #1505 üzenetére
Jól van, na...
Szerintem próbálkozz DivX 6.0-val, én a helyedben kihagynám az MPEG-et, okokat fentebb írtam.
-
biboistvan
tag
válasz
biboistvan #1503 üzenetére
ja és van izom a gépben, 1gigaMB ram és 3gigahertz prockó
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Wii U
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest