- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Aktív témák
-
viktorx
csendes tag
válasz
alfonzo #1069 üzenetére
Még annyit, hogy most néztem meg milyen szoftvereket adtak a csomagban:
1; WinFast multimedia Software Pack version 4.3
2; VideoStudio 8 SE DVD (The Complete Movie Making Software) => ULEAD
3; DVD MovieFactory 3SE Ulead COOL 3DSE version 3.0 => ULEAD
Az utóbbira irtad, hogy az állandó bitráta működik rajta? (Tehát ez kell?)
Ezek a verziók jók, vagy vannak már újjabbak?
Ezeken kívül töltsek még le valamit? (Csak azért kérdezem, mert a kollégiumban frankó 10Mb/sec sebességű net van, és inkább itt szedném le ami kell még, mert az otthoni telefonos neten ülhetek egy órát mire letölt néhány megát!)
Ja és valamelyik nap kérdeztem, hogy tudtok e valami frankó (lehetőleg magyar) DVD borító szerkesztő programot ajánlani, amit le is tudnék tölteni!!!?
Nagyon köszönöm a fáradtságotokat és türelmeteket hozzám!!! -
viktorx
csendes tag
válasz
alfonzo #1069 üzenetére
Neked is köszi!
Holnap nemtom mennyire fogok ráérni, mert este összeröffenünk néhányan, iszunk meg bulizunk! (Ránk is fér már a napi 24 óra tanulás kimerítő!
Ja és megint lenne egy kérdés hozzátok!
A rádió antenna féleség, ami a csomaghoz van jó valamire? Mármint úgy értem, lehet rajta fogni valami? Nekem emeleten van a gép, ablak mellett, úgyhogy árnyékolás nem igazán van, de van egy 7 elemes URH antenna, direkt a hifihez a tetőre felszerelve, de ha az a kis kábel elég jó minőséget biztosít, akkor nem kéne még egy sor kábelt végig fektetni az emelet padlóján! -
ddt99
tag
válasz
alfonzo #1063 üzenetére
Szerintem jó, hogy elmondtad mindezt, mert én pl. nem veszek fel mpeg-be, így nem is voltam tisztában ezzel a problémával. Viszont úgy gondolom - bár talán tévedek - hogy viktornak talán el kéne mélyednie az egész témában az elejétől kezdve, mert az a benyomásom, hogy talán még az alapfogalmak sincsenek meg neki (ami nem szégyen, mindenki így kezdi), így viszont nincs sok értelme az 5. osztályos anyagot magyarázni, amíg az 1. osztályost sem tudja. Az pedig ugye nem várható el senkitől itt, hogy az egész témát a szerteágazó kérdéseivel együtt itt kellő alapossággal és részletességgel végigrágja.
Úgyhogy, viktor, talán az lesz a legjobb, ha elkezded használni a kártyát, és amikor te magad beleütközöl majd az esetleges problémákba, sokkal jobban fogod érteni ezeket a magyarázatokat. Mondanék is forrásokat, ahonnan elsajátíthatod az alapokat, de nekem leginkább angol nyelvű linkjeim vannak, és nem tudom, hogy beszéled-e a nyelvet. Azért biztos akad majd, aki ismer pár jó magyar nyelvű oldalt... -
viktorx
csendes tag
válasz
alfonzo #1053 üzenetére
Hi Alfonzo!
MILLIÓ HÁLA A MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁSÉRT!!!
Nagyon köszönöm! Beleolvastam az elejébe, hát mit mondjak lesz dolgom!
Volt egy mondat az első oldalon amit nem értek: ''A kiváló minőség érdekében váltottsoros anyagok átalakítására is képes.'' => Ez micsoda?
A telepító CD-n van magyar nyelv, vagy angol lesz az egész program? Ha nincs, akkor van magyarítás?
Amit visszább olvastam, hogy a nyelv kiválasztásánál - hogy legyen hang - nem a magyart hanem ITALYT, vagy NÉMETET (vagy már nem is emlékszem rá) kell választani, az azt jelenti, hogy ilyen nyelven telepedik a szoftver a gépre, vagy ez csak a helymeghatározás miatt kell beállítani? (Nem szeretnék olasz szótárral ücsörögni a gép előtt!!!)
Szerintem egyenlőre ennyi!
Majd még jövök úgy is!
Ja még egy dolog: tudnátok ajánlani egy jó DVD borító szerkesztő programot???
Megköszönném! Ja és a helyet is ahonnan letölthetném!!! -
ddt99
tag
Á, értem már. Így viszont azt nem értem, miért ragaszkodsz az mpeg2-höz ezek után is, illetve ha így áll a helyzet, miért a Divx-re váltasz. De nem akarok megint előhozakodni a régi Huffyuv/Picvideo témával, biztos okod van rá.
Amúgy a tvcards.com fórumában van egy általános guide a hangelcsúszásokról, itt: Bővebben: link Nem olvastam végig, de a vonatkozó részt megnéztem, és igazad volt, VBR-ben nehezebb korrigálni a csúszásokat: ő is wav-ba való kimentést, majd újraösszefűzést javasol (strech-csel). CBR-ben szerinte is könnyebb a dolog, mert a csúszás mértéke állandó az egész felvétel alatt, és Audio Skew Correction-nal helyrehozható.
Milyen jó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim a jó öreg PCM-mel!
[Szerkesztve] -
ddt99
tag
Nem veszek fel mpeg2-be, ezért lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem újra kell encode-olnod az anyagot, ha ha túl nagy a GOP. A hangcsúszás akkor is van, ha az audio-t adod meg master stream-nek a PVR-ban? Ha eddig nem így volt, próbáld meg. BTW szerintem nem azon múlik a dolog, hogy változó vagy állandó-e a video bitrate, de, ismétlem, nem veszek fel mpeg2-be, ezért ne vedd készpénznek.
-
ddt99
tag
Alfonzo,
az OSD villogása bekapcsolt VMR9-nél ismert bug, nálam is ezt csinálja. A Leadtek már tud róla (mert írtam nekik, hehe), állítólag javítani fogják.
Nem vagyok igazán otthon a VMR-témában, de tudtommal runtime file-okat - Windows filtereket és codec-eket - tartalmaz, amiket a kép megjelenítésénél használ vagy nem használ a PVR. Ha bekapcsolom, nálam kicsit beletol a gammába, vagyis világosabb lesz a kép alapértéken is, ezért használni szoktam, más hatást én nem vettem észre. Gondolom, azért lesz, aki ennél alaposabb leírást is tud adni róla...
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest