- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ilyesmire gondoltál?:[link]
Egyelőre nincs rá lehetőség analóg módban. EPG-nek van logo mappája(Services), de az csak digit. módban használható. Azok a programok az ilyen extrákkal, látványosságokkal gyűjtik a felhasználókat. Egy ''alap'' PVR programból viszont nem sok plusz bevétel származik. Idővel biztos belekerül ez is valamilyen módon, de más most is ~300 logo van összegyűjtve hét országhoz, (ha jól számoltam). Hányszáz mega lenne a program, ha a menüből választható országok logói mind bekerülnének?
Valami más módot kell találni neki(pl.:Add Channel Logo) -
bzoley
veterán
válasz
neilszab #3907 üzenetére
Nahát, nahát. Még a végén nekem lesz igazam
Ne haragudj meg, de a stílusodból és a szakértelmedből lehet következteni erre-arra
Ami nem baj, csak akkor nem rögtön a Leadtek-et kell szidni.
Más:
This is a serious bug in version 93.
WinFast DTV will crash when it is first time executed.
If you install version 92 and then reinstall version 93, it will be OK. (Do not delete all the registry)
Pleases rollback to version 92, we will fix this bug in version 94 and it will be released tomorrow. -
bzoley
veterán
(Mostanában elég kérdéses a netem. A teló leginkább nem működik, mint igen.)
Azt a sort valszeg azért rakja be, nehogy gondja legyen a PVR-nek ha fönn van. Eddig üres volt a mappa.
Neilszab:
Csak úgy hanyagul földobtam a PVR-t. Gond nélkül indul a ttx.
Mit jelent a ''megint nem jó''?
Nézd meg, hogy ott van-e a WinFast\Common mappában a wfttx.exe, és indítsd el kézzel.
Ha nem indul, akkor az rendszerhiba.
A fényesség problémádat lehet hogy a vga, vagy annak színbeállítása okozza.
A kép alját nem csak neked vágja le, ez driver-függő. Ha kell ez a felbontás, akkor a tavaly júniusi driver-t kell felraknod, viszont nem tudom, hogy a DTV szeretni fogja-e.
Kicsit már elegem van ezekből az ''érdeksségegből'' a Leadtek szoftverei körül.
Nagyon úgy néz ki, hogy érdekességek inkább a te oprendszeredben vannak.
Előfordulnak hibák mindkét programban, de elég ritka az olyan, ami csak egy felhasználót érint. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3895 üzenetére
Akkor 2:0 a clean install ellen
Kicsit kérdezősködtem skin-mod ügyben.
A hozzáállás:
Could you describe more details ? I will try my best to help you.
You wanna design a WinFast DTV-style UI for WFTTX and WFFM, right?
So, what the informations / files you need ?
Néhány részlet:
We store the button position, shape of control panel and bitmaps in
UIMain.dll, Antique.dll and Neo.dll for each UI.
For different UI, we also write some codes for animation.
És még néhány:
You can modity those bitmaps in UIMain.dll by resource editor.(ezt tudtuk)
But you can not modify the button position except you can got that code segment.(ezt meg tudom, hol van, csak szerkeszteni nem tudom, hacsak nem nézem meg a ''matrix''-ot is)
I am not familiar with those disassembler tools so I don't know is it possible to do that.
Engem legjobban a ''shape'' mdosítása érdekelne, mert addig fölösleges bármihez nyúlni.
De még nem adtam fel teljesen -
bzoley
veterán
Működni látszik a felvétel.
EPG-ből indítottam egy felvételt, beállítottam egy percre. Hagytam neki három perc gondolkodási időt. Addig tettem-vettem. Fél perccel e felvétel előtt elindult a program, és kábé három másodperccel korábban elkezdődött a felvétel, majd egy perc után leállt.
Második próbának egy néma felvételt állítottam be a másik tunernek, míg tv-ztem. Azt is felvette rendesen és csendben, majd leállt. Egyedülisépséghibája a dolognak, hogy az ablakot visszarendezi középre
A deinterlace dolog minket nem érint, DVB-t módra vonatkozik, csak korábban ez az infó nem volt kinn:
WinFast DTV will always enable the CyberLink DeInterlace if the Leadtek Codec is using, it will increase the CPU usage.
If you are using PureVideo Decoder, use the NVIDIA's PureVideo Decoder's Control Panel to select the DeInterlace mode. -
bzoley
veterán
Nah, nagy nehezen működésre bírtam.
A következő kérdés az, hogy ki milyen módon frissítette a programot?
Én megszoktam, hogy a (leírás szerint) nyomok egy uninstall-t, majd mégegyszer elindítom a telepítőt. A másik XP-n ilyen gond nem volt, mert az friss install volt így eygszerre telepítettem a driver-rel együtt. Na így nem működött. Fel kellett tennem az előző verziót, majd az újon egyből reinstall-t nyomni. Így jónak tűnik, bár a hangkártyát még mindíg visszaállítja Auto-ra.
De az új funkciót kipróbáltam, és működik
Mindkét DTV-t elindítottam, pozicionáltam hely és méret szempontjából(nagy ablak a jobb sarokba, kis ablak a bal sarokba) kikapcsoltam-bekapcsoltam és minden a helyén maradt
Felvételi lehetőségeket majd még tesztelni kell, rendesen kezeli-e a bemeneteket. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3888 üzenetére
Az infókat köszi, mindjárt kikapom a másik kareszt és megnézem úgy is.
Mert ugye pont arra vártam, hogy mindkét kártyához külön beállítás legyen.
Bele rakták
Ez nem az én napom. Néhány órája a smartphone sem képes tölteni, aztán itt van ez.
Kezdek dühös lenni
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Próbálta valaki az új DTV-t?[link]
Mert nekem nem hajlandó elindulni egyik XP-n sem
Majd valamikor megnézem egy kártyával is, hátha az okozza a problémát. -
bzoley
veterán
Lehet töltögetni a DTV-t. Én megint csak este jutok hozzá.
-
bzoley
veterán
Egy kis DTV elözetes:
Hangprobléma kijavitva
Állando deinterlace mod(nemtom mit takar)
Végre külön állithato mindkét DTV
Kibövitett broadcasting lehetöségek
hibajavitások, stb.
Soon... -
bzoley
veterán
WinFast PVR 3.0.10.98 - Első hivatalos Magyar verzió[link]
-
bzoley
veterán
Úgy néz ki, az új PVR ismét letölthető a taiwani ftp-ről.
Kíváncsi vagyok ezúttal melyik verzió lesz valójában.
Ha nem jó, megint leszedetem -
bzoley
veterán
válasz
neilszab #3865 üzenetére
Nálam működik rendesen a TS(mint általában minden
)
Sehol semmilyen nem odaillő hang. TS alatt viszont nincs PIP DTV-ben.
Sőt, a többi megoldás is fura egy kicsit, főleg dvd lejátszásnál lehet szórakozni a beállításokkal.
MVP: két DTV párhuzamos futtatása(feltéve, hogy van két tuner a gépedben)[link]
Fényerőt nem tudom, nincs PIP, hogy összehasonlítsam.
Igen, elférne az OSD-hez egy kapcsoló, de így még mindíg jobb, mintha nem is lenne.
Channelsurf: ez is olyan dolog, ami valakinek tök fölösleges, de van aki szereti használni.
Végülis gyorsan végig lehet lapozni a csatornákat vele. Mondjuk el is felejtettem, hogy ilyen is van a programban
Zöld csík marad. -
bzoley
veterán
válasz
neilszab #3862 üzenetére
Hogy a végéről kezdjem: el, de piszkosul
Ha már új gépet raktál össze, igazán megtisztelhetted volna legalább egy sp2-vel. SP1-et már az MS sem támogatja. Ettől függetlenül, meglátszik, hogy egy frissen telepített os ''csodákra'' képes.
1. Ezt inkább a szolgáltatódtól kéne számon kérned. Vagy használj olyan programot, amivel ezt megoldhatod(pl.FlyDS)
2,3,4.Milyen furcsa, az a dolga, hogy működjön
Timeshift működik rendesen.
A DTV-nek nem erőssége a PIP(bár biztos működik), de nem is lényeges, meg van helyette MVP, az távirányítóval is teljeskörűen működik.
16:9: pipáld ki a Video Stretch-et(nyújtás), de miért is jó ez neked? Felétek olyan sok csatornát nyomnak 16:9-ben?
Összes többi: használd a PVR-t, ha nem tetszik a másik.
A távirányítót a tv-hez adták, ha másra akarod használni, vegyél pl. Logitech távirányítót, vagy ügyeskedj. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3843 üzenetére
Voltam olyan pofátlan, de semmi
A RH-nél egy kicsivel jobbat használgatok(PE Explorer, MS Visual Studio), de az a probléma, hogy pl. van a DTV vezérlőpultja, ami szép kerekített, nem szögletes. Ha előveszem a hozzá tartozó képet és a külső kék résztátfestem, stb, nem változik semmi. Valahol tárolja, hogy hol a széle a vezérlőpultnak(ha ráküldök egy disassemblert, akkor asszem látom az erre vonatkozó táblázatot, de nem tudok mit kezdeni vele) és hiába szép kék a nem látható rész, semmi köze hozzá. De ha átírom a valamelyik gomb pozícióját, azt el is menti, de attól még marad ugyanott. Eltöltöttem már vele jó sok időt(fölöslegesen) tv-val, rádióval és a ttx-szel is. DTV-ben a skin fájl az uimain.dll.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
neilszab #3840 üzenetére
Ez azért hatalamas szemétség, mert egy sima felhasználótól a szervízben sokezret leakasztanának egy ilyen melóért, mert volt pofája berakni a mellékelt CD-t!
Viszont valszeg nem töltenek el mellette négy órát.
ja, a magyar nyelvi fájl mire kell, hiszen benne van
Jellemzően mindíg megjelenés után tudtam csak fordítani az újonnan bekerülő dolgokat, ez így van most is csak az új dolgok még le vannak tiltva. De mindíg találok valahol egy hiányzó betűt is, vagy csak újraértelmezek egy menüpontot. Az oldalon mindíg a legfrissebb verzió van fönn. Azonkívül néhányszor már előfordult, hogy egy korábbi verzió lett a program mellé csomagolva, így a fele angol maradt. Eddig az egyetlen korrekt verzió a 92-esben van, csak annak meg vérzik a felvételi része.
DTV:
-nincs, minek
-ütközés, összeférhetetlenség, rossz telepítés
-nem DTV-hiba
-ha nem tudod, hogy működik, akkor nem állíthatod , hogy nem megy. Tekerda két végére a lejátszást. Az egyik végén az élő adás megy, a másik végén ott kezdődik, ahol megnyomtad a gombot.
-passz
-nincs más skin, de a gyárinál nekem pl. nem is nagyon hiányzik jobb. -
-
bzoley
veterán
Ezt a trehány bandát. Felraktam az új PVR-t meglesni(melóhelyen nincs tuner a gépben).
Először anyáztam egy sort, mert a menüben ott a ''kedvenc'' Hrvatski pont, amire azt mondták, hogy kijavították. Aztán vettem észre, hogy egyel korábbi a verzió, mint amit kiírtak. FM-ből is régebbi van, mint a DTV-ben.
Azt nem tudom, hogy függ-e a kártya jelenlététől(nem hiszem), de hiába állítottam át a nyelvet, újraindítás után újra angol volt. Az meg majd otthon fog kiderülni, hogy vajon rakta-e a programba még több hibát.
Haldoklik ez a PVR nagyon. -
bzoley
veterán
válasz
Sándor -P20- #3827 üzenetére
Mono asszem. A mellékelt WinFast PVR-rel használhato a codec.
Ma jelent meg belöle uj verzio. Majd valaki linkeli. 3.0.10.98 -
bzoley
veterán
válasz
denes44 #3821 üzenetére
Azért amit mondtam, hogy ''nincs''-re állítod kipróbálhatnád, hátha...
Egy előttem szólótól idézve:''Miután letiltottam az msn kamerás funkcióját működött is''
Az meg ugye alap, hogy először a PVR megy fel, utánna a DTV, ha együtt vannak.
Daa-raa:
Lehet, hogy tud furcsaságok művelni, de akkor az még furcsább, hogy én semmi ilyesmivel nem találkozok, pedig én aztén fel-le pakolgatom a programokat, exe-ket, dll-eket, futtatom egymás hegyén-hátán egyszerre mindkét programot a két marék tuner miatt, és mégis mindíg úgy működik minden, ahogy kell. Ekkora szerencsém azért nem lehet. Gyanítom, hogy a ''különleges'' hibák nagy részéért az oprendszer állapota, egy másik program, vagy a felhasználó a felelős. -
bzoley
veterán
válasz
denes44 #3815 üzenetére
Kamerám ugyan nincs, de nálam működik rendesen. Tv-t beállítva a kamerának - hiba, mert le van foglalva, de ha visszaállítom nullára(nincs kamera), és kilépek MSN-ből, utánna már jó. Csak 7.0-t tudtam összeszedni kipróbálni.
syn7h37ic:
Mert az a dolga. Egy eszköz nem tud két irányba működni. Ha az MSN-nek dolgozik, akkor a DTV nem használható. -
bzoley
veterán
válasz
Dreg Péter #3812 üzenetére
Rakd át a kártyát másik slot-ba, hátha segít.
-
bzoley
veterán
Nem értem a válaszodat.
A letöltött fájlt kicsomagolod valahova, majd az eszközkezelőben elkezded a frissítést, telepítés listából haladóknak - kipipálod, hogy szerepeljen a keresésben az alábbi hely és betallózod a mappát, ahova a driver-t kicsomagoltad. Hogy jön ide a cd? -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3766 üzenetére
CX23881-19, ha jól tévedek. A 39-es az ntsc asszem.
Igen, ott meg ez a kép volt többek között:[link]
Először azt hittem, hogy csak nálam nem működik rendesen, de megnyugtattak, hogy náluk az MVP ezt jelenti:
Dear Zoltan,
We've tested 2 TV Experts, and it does work.
Please make sure the driver is the latest one. http://tw1965.myweb.hinet.net/4.0.107.3208.zip
Just execute WinFast DTV twice,
You can get two applications running in a system.
We suggest you use DTV 2.0.1.85 (version 2.0.1.86 has some porblems..)
A DTV-s oldalon is csak ennyi van, talán láttad:
Q: How to enable the M.V.P
A: Run the WinFast DTV twice.
M.V.P. Test Result (hardware and driver)
Same Devices :
- ''WinFast DTV Dongle'' + ''WinFast DTV Dongle'' : NG
- ''WinFast DTV1000 T'' + ''WinFast DTV1000 T'' : OK (4.0.112.32xx driver)
- ''WinFast DTV2000 H'' + ''WinFast DTV2000 H'' : OK (4.0.112.32xx driver)
- ''WinFast TV2000 XP Expert'' + ''WinFast TV2000 XP Expert'' : OK (4.0.107.32xx driver)
Different Devices :
- ''WinFast DTV Dongle'' + ''WinFast DTV1000 T'' : OK
- ''WinFast DTV Dongle'' + ''WinFast DTV2000 H'' : OK
- ''WinFast DTV1000 T'' + ''WinFast DTV2000 H'' : OK
- ''AVerTV Hybrid+FM Cardbus'' + Artec T14 USB 2.0 (http://tw1965.myweb.hinet.net/STK3000P.zip) : OK
Jót szórakoztam ma a PVR changelog-ján
Miután szóltam, hogy a Hungarian, attól hogy H-val kezdődik, még nem Hrvatski, aránylag gyorsan ki is lett javítva a hiba:
Build Version: 3.0.10.98, July 11, 2006
1.Change the Hungarian language item in popmenu from 'Hrvatski' to 'Magyar'.
2.Update the dll file of Hungarian language. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3763 üzenetére
Szerintem ő a PIP-re gondolt, egy elindított programon belül két adást nézni.
Sajnos ezt nem tudja, egy darab hibrid tunernél is kétszer kell indítani a DTV-t, hogy a digitális és az analóg adást is nézhesd egyszerre. Két hibridnél meg már húú
Volt régebben ez a képem[link], kis trükkel, mintha PIP lenne, valójában a második egy keretmentes módot használ átméretezve, és volt egy átlagos működést mutató képem is[link] egymás mellé tologatva. -
bzoley
veterán
WinFast DTV 2.0.1.92
Letölthetö a szokott helyekröl(asszem). -
bzoley
veterán
Nekem indul rendesen távirányítóval. Mondjuk a másodikat már nekem is kézzel kell indítani, de aztán már lehet a távirányítóval váltani a kettő között. Ahhoz viszont, hogy a rádióval is működjön oda-vissza, már kellett a registry-mod.
Sajnos ma elmarad a meglepi, talán majd holnap.
Ahogy olvastam, az M.V.P. módban történt néhány változás, valamint ezután elvileg csak telepítéskor kell nyelvet választani, a DTV is azt a nyelvet fogja használni alapértelmezettként. A dll-ben láttam még néhány új dolgot, valszeg a netes közvetítés kódolásának beállításaival kapcsolatban, de azt mondja a srác, hogy az még fejlesztés alatt van, senki nem fogja látni. Meg korábban a rengeteg teletexttel kapcsolatos munkára panaszkodott a srác, ez nincs megemlítve sehol.
Nem értettem a Full translation to Deutch, etc sort, de belenéztem az előző verzió fájljaiba, és akkor láttam, hogy még sehol sem voltak idáig a Németek
Mindenesetre végre normális verzió került be a Magyar nyelvből is,eltekintve az új dolgoktól. -
bzoley
veterán
Uj DTV néhány orán belül.
Végre sikerült elérni, hogy elöre megkapjam a forditani valo dolgokat, csak most meg nem tudom visszaküldeni idöben -
bzoley
veterán
válasz
Stingie #3718 üzenetére
Akkor részemről egy gonddal kevesebb
Mondjuk én nem szeretem a közvetítőket, inkább a fejlesztőkkel levelezek
sh4d0w:
A képnormát nem tudod megváltoztatni a menüben?
sercserc:
Recording Control Line és hasonló dolgok állítgatása nem segített?
Külső felvételt nem vágom. Se videóm, se kamerám. -
bzoley
veterán
válasz
Stingie #3711 üzenetére
Nem nézem meg az mpg-eket(gprs)
WDMControllt is bogarászd át(mást ne nagyon nyomkodj benne). Ha ott nem találsz megfelelő beállítást, akkor valszeg semmilyen programmal nem lesz jobb,de nem veszítesz semmit ha felrakod a DTV-t. Lehet, hogy nem a tv bemenetével van gond, hanem a konzol kimenetével.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Stingie #3707 üzenetére
Részemről utoljára próbálok valami tippet adni, mert úgy látom azon kívül, hogy havonta egyszer beírod a problémát, nem nagyon válaszolsz a kérdésekre.
Amúgy Áprilisban még ezt írtad:
''Valahogy még talán a kép is szebb, de a lényeg, hogy megy a PAL 60 Hz ''
Először is, amit Daa-raa linkelt driver-t, az sajnos neked nem jó. A Pal 60 két hónappal később került a driver-be. Próbáld meg ezzel[link], de előtte a korábbi driver-t az utolsó porszemig tüntesd el. Ehhez használd a csomagban lévő uninstall eszközöket, és az aláírásomban lévő leírást.
Tedd fel a legfrissebb PVR-t is(csak):[link]
Másik lehetőséged a VideoWDMControll:[link]
Elindítod, kiválasztod a Video Capture Filtert, majd a lenyíló menüben átállítod Pal 60-ra, vagy végigpróbálod mind.
Több ötletem nincs, szólj ha végigpróbáltad őket. -
bzoley
veterán
Megvan a hiba, ami nem feltétlenül hiba. Ha a beállításoknál az ország Hungary-re van belőve, akkor minden betű rendesen megjelenik, ha pl. Germany van beállítva, akkor már kissé hiányos. Valahol érthető. Mivel nem szoktam csatornát keresni, csak nyomok egy importot telepítés után, fel sem tűnt.
-
bzoley
veterán
Látványos előnye nem feltétlenül van. Viszont gyógyír a ''nagyon halk a tv-m'' problémára, és kiszedték belőle a fölösleges dolgokat, tunereket, mégtovább csökkentették a hangproblémákat, hozzáadtak néhány nem feltétlenül szükséges képnormát, így lényegében üzembiztosabb, problémamentesebb lett a driver.
Töltsd be újra az xml-t a 90-es DTV-be.
Mikor panaszkodtál az ékezetekre, megnéztem és nálam is hiányos volt. Épp készítettem össze a mintafájlt, ehhez be kellett töltenem és működött rendesen. Ezután visszatöltöttem a heti műsoromat és az is jó volt. Szóval most nem tudom, mi van. -
bzoley
veterán
válasz
Zolaash #3696 üzenetére
Általában igaz, hogy a beta-kat ovatosan kell kezelni, de jelen esetben a PVR-nél azt jelenti, hogy egyel kevesebb hibával kell számolni. A Leadtek-nél valahogy nincs igazi végleges verzio, bár publikus beta sincs. Gondolnak egyet és az aktuális verzio már megy is cd-re, akár komolyabb bug-okkal is. Szoval amit jonak hiszel, nem biztos, hogy az.
DTV-nél pont a beta-knak köszönhetöen a helyzet is jobb. Mégha kerül is egy hiba a programba, mint a 86-os véglegesben, az pár napon belül egy beta-ban már ki van javitva. Ráadásul a DTV még abban a korban van, hogy szinte minden beta verzioval egy kicsit okosabb is. Én alig várom, hogy mindig egy ujabbat probálhassak ki
A driver nem tudom, miért viseli még mindig a beta jelzöt, a változtatások az elönyére váltak. -
bzoley
veterán
válasz
Zolaash #3692 üzenetére
Linket most nem tudok irni(telefonrol nehez), de nézz szét az oldalamon
Én mindegyikböl a legfrissebbet ajánlom, ha beta, akkor azt, pl driver, DTV.
És persze elötte teljes takaritás!
Nálam jol müködnek. Minden programnál megtalálod az aktuális verziot, a lap alján meg a beta driver-t, benne a takarito eszközökkel, de az külön is fenn van Magyarul.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Zolaash #3689 üzenetére
Registry - Hkey_Current_User\Software\Leadtek mappa törlése mindent töröl, sőt mehet a Hkey_Local_Machine\Software\Leadtek. Ugrik minden beállítás!
Az valszeg helytelen driver-telepítés miatt lehetett. Ha nem egyszerre frissítem mindkét tuner driver-ét, akkor a második már nem tud bekapcsolni és jön a képalkotás-hiba.
DTV-nél gyári ''extra'' a BDA-panasz, de az nem hiba. Magától átkapcsol analógba. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3685 üzenetére
Én egyelőre a Maxtor-t ''szemetelném össze''. Mondjuk nálam csak egy fél partíció jutott neki.
Csak van valami okuk, hogy ezt a megoldást választották, talán a sok kínai és hasonló nyelv miatt, nem tudom.
Tanulva a korábbi pluszmunkákból, az FM fordítást úgy küldtem el, hogy felhívtam a srác figyelmét a ''Magyaros'' karakterek korrekt megjelenítésének ellenőrzésére. Bár korábban talán a Visual Studio lehetett a lúdas. -
bzoley
veterán
Majd ''este'' megnézem közelebbről azokat a betűket.
Őőő, ezt nem tudom pontosan. Biztos van még valami tervük vele, vagy csak azok kedvéért fejlesztgetik tovább, akik szeretnék ugyanazt használni tovább. Bár a DTV fórumon is több ''régituneres'' fickónak ajánlgatják a Leadtek-esek a DTV-t.
A minap így jellemezte röviden:''WinFast DTV'' will become as ''WinFast PVR 2''.
Nem tudom ki használgat itt Vista-t, de a DTV annyira illik hozzá, szinte eltűnik, mint egy kaméleon. Ez biztos nem véletlen -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Jo hir:
A következö WinFast PVR már Magyarul is fog ''beszélni''.
Ettöl függetlenül én maradok a DTV-nél -
bzoley
veterán
Haladunk
Megjött a hivatalos felkérés, meg az új fájlok:
Could you help me to translate to Hungarian? then i will add to Winfast FM in version .302
Aztán, ha beledöglök is, kikövetelek egy DTV-kinézetű rádiót, vagy megcsinálom én
Közben meg sikeresen megtaláltam, hol lehet leőni az OSD hátterét. Így egy kicsit pofásabb lett. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3657 üzenetére
Köszi, így rendben. Ezek szerint Angol Win-nel helyesen jelenik meg minden.
Nem lehet nyelvet választani, automatikusan alkalmazkodik(egyelőre) az oprendszerhez.
Épp ez okozhat gondot Magyar Win-nél. Az említett táblát Magyarul mutatná, mert valaki beleírta itt-ott az exe-be, de szöveg az nincs mellékelve hozzá így csak gombokat látni.
Én meg csak szenvedek itt vele, mert amint lemásolom az Angol részeket, minden más nyelv szövege Angolra változik. A Magyart még át tudnám írni, ez lenne a szándékom, de a többit... Asszem megkérem Ivan-t, hogy vagy törölje a meglévő két Magyar String-et vagy mindhez írja hozzá, én meg majd lefordítom. Vagy valami. De a menü alján lévő részből arra következtetek, hogy dll-be lesz itt is exportálva a dolog. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3655 üzenetére
Köszönöm, de félreértés áldozata lettél. Említettem a Winfast FM-et, szóval a rádió ütemezőjére lennék kíváncsi.
DTV-vel minden rendben, eltekintve, hogy valamit elszúrtak a dll-ben, ezért is a Language Selection, meg a néhány kérdőjel ékezetes betű helyett. A jó verzió fenn van az oldalamon. -
bzoley
veterán
Valaki, aki az új PVR-t, vagy DTV-t használja, megnézné gyorsan, hogy a mellé csomagolt Winfast FM ütemezőjében, ha megnyomja a hozzáadás gombot(ADD), akkor a jobb oldalon a sok kis kocka mellett a ''SUN''-on kívül lát-e mást is?
Valamint ha lejjebb kipipálja a ''After the task is finished..''-et, akkor a lenyíló menüben van-e más felirat is a Stand by-on és a Log off-on kívül?
Daa-raa:
Az Angol Win-en is érdekelne, ott elvileg jó.
Miközben a wffm.exe-ben klónoztam a string-eket, hogy lefordítsam, vettem észre, hogy két helyen már ott a 1038, de üresen. A program meg nem vált át Angolra, mert az üres kockák jelen vannak.
Ezzel a javítással hátha jobban el tudom adni a Magyar verziót
Nem kell nekik kijavítani a hibát.
Viszont közben rájöttem, mire jó a két tuner. Tv-zés közben tudok rádiózni -
bzoley
veterán
Tényleg nagyon lelkes újonc vagy
Legalább kevesebb dolgom van
Viszont hogy, hogy nem, megint sikerült valamit eltolni a Magyar dll-ben.
Néhány ó,ő helyett kérdőjel van csak
Ezenkívül ez még mindíg egy régebbi verzió.
A helyes, jónéhány változást tartalmazó fájl a szokott helyről letölthető. -
bzoley
veterán
válasz
Wolf Howler #3639 üzenetére
A config.bat(vagy amire keresztelted), az xmltv mappájában van?
A fájlba helyesen írtad be amit kell?
Lehet, hogy a 0.5.44-est szedted le és az épp nem működik rendesen?(volt már ilyen)
A 0.5.43-as az biztos jó.
Ha prarncssorból hajtod végre a feladatot, akkor nem fog eltűnni az ablak és elolvasthatod, mi a nyűgje. -
bzoley
veterán
válasz
Wolf Howler #3627 üzenetére
Az kevés, hogy megcsináltad. Le is kell futtatni mindkettöt(késöbb már csak a másodikat), majd a végeredményt a DTV-ben megnyitni.
-
bzoley
veterán
Két apró megjegyzés:
A tuner WinFast DTV-vel egész jól működik Vista beta2 alatt, és időközben(kb egy hete) az utolsó 89-es verzió(a méretéből ítélve) minősítése beta-ról hivatalosra változott.
Nem mintha ettől bármi is változna -
bzoley
veterán
válasz
God Vazzeg #3585 üzenetére
És hogy jutottál hozzá?
A 3.0.10.85 és 94 közötti verziók nem nagyon voltak elérhetők.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest