- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Shono
aktív tag
igen
Antennához/tvhez csak a 75 Ohm-os koax jó. az 50 Ohm-os koaxot a régi BNC-s hálózatokhoz használták, hogy most mire azt nem tudom.
Ha földi antennát használsz, akkor a leginkább a logper antennákat tudom ajánlani. Kipróbáltam kb 4-5 fajta antennát, de egyik sem tudott olyan képet/teletexet mint a logper. Meglepő de igaz, minnél egyszerűbb az antenna, annál jobb.
Ja, a kábel hosszáról: minnél hosszab annál jobban gyengül ugye a jel. Ezért nem árt +5/10Ft / m rászánni egy normális kábelre és nem forrasztós, hanem ''menetes'' csatlakozókra. Lehet, hogy csak szerencsém van, de nekem 35m-re van az antenna, a kép mégis kiváló. -
hati
addikt
kép 720*576, átlag 6Mbit, hang 256kbit
A felső határt jelenleg felesleges állítani, mert az is bugos a PVR2-ben, ugyanis mindig megegyezik az átlag bitrátával. Amúgy azt jó legalább 8-9Mbitre feltolni, hogy ha nagy mozgás van a képen, akkor jusson elég infó rá.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Nincs bepipálva az az opció. A 15-ös végű drivert használom. Nekem is volt expert + pvr2000 kombináció. De ott is csak annyi gondom volt, hogy nem jegyezte meg, hogy melyik kártyához, melyik felvételi profilt akarom társítani, mert mindig az utoljára bezárt programból mentette el.
-
hati
addikt
Sajnos azért nem tudok segíteni, mert nem tudom reprodukálni a hibádat. Én el tudom menteni a hw profilt is sajátként, ha lemásolom a gyári hw profilt és új néven elmentem. Nálam az ütemezett felvétel is megy, felébreszti a gépet hibernálásból, felveszi a műsort, majd ismét lehibernálja. Mindez az utolsó PVR2-vel.
Ja és 2 db. PVR2000 kártya van a gépemben, bár mint írtam, az ütemezett felvételnél a két kártyát nem lehet kihasználni.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Elvileg a két kártyához tartozó PVR2-nek el vannak tárolva a beállításai. Miután kiválasztottad a kívánt tunert, onnantól használnia kéne az elmentett beállításokat. Próbáld ki, vagy igaz, vagy nem.
A felvételi profilt, a CapPrfofile.dat tárolja asszem.
A hardveres felvétellel nemrég még gondok voltak, lehet, hogy még mindig nem az igazi. -
bzoley
veterán
Amikor (pl. műsorfüzetből) beállítasz egy műsort felvételre, a legfelső sorban ki tudod választani, hogy melyik kártya végezze el a feladatot. Ez nem segít?
Nem is arról van szó, hogy olyan nehéz lenne megírni. Inkább talán nincs, aki megírja. Nem nagyon foglalkoznak az FM-mel mostanában, csak az esetleges újabb típusok támogatása kerül be, vagy megfoltoznak egy-egy újabb hibát. Vagy lesz egy ''FM2'', vagy ráállnak idővel, vagy marad így. De szerintem a PVR2 új FM, TXT programokat fog kapni idővel.
Az FM beállításokat a HKCU\Software\Leadtek\Video\WFFM helyen keresd, a két PVR2-re jellemző beállításokat pedig a HKCU\Software\Leadtek\Video\WFDVB-T -n belül a két @device... rész tárolja.
De akadnak érdekességek a HKLM\Software\Leadtek-ben is. -
bzoley
veterán
1. Használj két PVR2-t a két kártyához, és csak egyszer állítsd be minkettőt.
Indításkor kiírja, hogy épp melyik kártyát használja. Ha neked a másik kell, indítsd el újra. Az elsőt utána bezárhatod. Csak annyit kell megjegyezned, hogy melyik kártyával használtad utoljára, mert legközelebb az fog először indulni.
2.Ezzel kapcsolatban Hatinak lehet tapasztalata
3.Ez így igaz. És ne is nagyon reménykedj benne, hogy ez változni fog mostanában.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest