Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
@freemail.huipaq
csendes tag
Szóval akkor elküldöd, ha időd engedi?
-
@freemail.huipaq
csendes tag
Ezért nagyon hálás lennék, sokat segítene. Tedd meg légyzíves.
A cím: ipaq3630@altavista.com
Előre is köszi!!!! -
guest
veterán
Egy lemezen(haromesfeles) adtak nekem hozza a dobozaban volt. Szal ezt keresdgeld ha nem adtak hozza talan elkuldhetem mailbe hisz egy lemezen van. Bar nem tudom mekkora mert a kartyat most nem hasznalom. Egyszer probaltam ki ezt a teletextes progit de akkor nagyon tetszett. Ablakban fut es szempillantas alatt odalapozott ahova akartam nem ugy mint a tv-nel ahol ugye varni kell.
Ja winxp alatt meg nem probaltam beuzemelni estleg nem tud vki vmi drivert hozza? -
@freemail.huipaq
csendes tag
Vettem egy ilyen kártyát használtan. Az lenne a kérdés hogy TXT-s, vagy nem. Ugyanis a dobozon ott egy -gyárilag- rárágasztott matrica: ''INCLUDES TELETEXT DECODER for versatile brodcrast information''. De a szoftverben, a könyvben, meg a távirányítón sem találom a dolgot. Valaki árulja el plz!!
Aktív témák
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- ASUS 27' 100Hz
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest