- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
-
tusi_
addikt
Az early acces szerintem nem azt jelenti, hogy a game jatszhatatlan, vagy kifagy.
Azt jelenti, hogy nincs benne meg minden tartalom, ami benne lesz, nem erhetok el kesobbi ficsorok es nincs optimalizalva.
En jatszom olyan jatekokkal is, amik nincsenek keszek - van olyan a nixxes portokon kivul, ami keszen lesz kiadva? - es nem zavar, ha nem tokeletes. De hogy kifagy rendszeresen, azt nem fogadom el.
Igy vettem meg az undisputed jatekot is.
Early access 30 ropi.
Volt benne karrier mod igerve, krealhatsz magadnak egy karaktert es azt elviheted a VB cimig.
Ezt kb 6 honap utan kaptam meg, de a cimmerkozesek elott kileptem, mert rauntam. Egyszer nem fagyott ki a jatek!Szivesen adnek jelenteseket a cegnek, ha nem ujra es ujra kovetnek el ugyanazt a hibat. Minden jo, jon a patch, szar. Kijavitjak, minden jo, jon a patch....
God of War okon kivul jott k olyan jatek, ami hibatlan volt?? En nem emlexem ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged