- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
-
tusi_
addikt
Az early acces szerintem nem azt jelenti, hogy a game jatszhatatlan, vagy kifagy.
Azt jelenti, hogy nincs benne meg minden tartalom, ami benne lesz, nem erhetok el kesobbi ficsorok es nincs optimalizalva.
En jatszom olyan jatekokkal is, amik nincsenek keszek - van olyan a nixxes portokon kivul, ami keszen lesz kiadva? - es nem zavar, ha nem tokeletes. De hogy kifagy rendszeresen, azt nem fogadom el.
Igy vettem meg az undisputed jatekot is.
Early access 30 ropi.
Volt benne karrier mod igerve, krealhatsz magadnak egy karaktert es azt elviheted a VB cimig.
Ezt kb 6 honap utan kaptam meg, de a cimmerkozesek elott kileptem, mert rauntam. Egyszer nem fagyott ki a jatek!Szivesen adnek jelenteseket a cegnek, ha nem ujra es ujra kovetnek el ugyanazt a hibat. Minden jo, jon a patch, szar. Kijavitjak, minden jo, jon a patch....
God of War okon kivul jott k olyan jatek, ami hibatlan volt?? En nem emlexem ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Napelem
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest