- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Nem akartam új topicot nyitni, így ide írok:
Szükségem lenne egy minimum 10x15cm nagyságú öntapadós átlátszó fóliára. Nem kijezőre kellene, szóval az átlátszóság annyira nem is lényeg, de azt tartanám a legjobbnak. Egy rajztábla rajzfelületére lenne, hogy ne kopjon a gyári felület.Ha van ötlet, hol tudom a legjobb áron beszerezni, kérlek írjatok, esetleg ha vkinek van megmaradva egy ilyen méret, akkor privi is jöhet!
Nem sürgős a dolog, szóval ha vki csak később olvassa, akkor is lehet esélyes a dolog! -
Gordiann
őstag
Azon gondokkozok, lehet elviszem szervízbe, biztos szokták tisztítani a lejátszókat. Hátha tudnak megoldást....
-
Gordiann
őstag
Semmi ötlet?
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Vettem egy csomag HAMA öntapadós képernyő védő fóliát a Cowon D2 lejátszómra.
A lassúnál kicsit gyorsabban szedtem le róla az első próbálkozás után, és egy vékony ragasztó réteg rajtamaradt a képernyő felén keresztben.Nem tudja valaki, hogy mivel (vegyszer?) próbálkozzak leoldani róla a réteget? Nem akarnám tönkretenni a képernyőt, de nagyon zavaró, főleg, hogy érintőképernyőről van szó ugye.
s.o.s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest