- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz
Prof01 #22602 üzenetére
Nekem ES6710 em van.
Nyugodtan lehet hozzám jönni tesztelni.
3 hónapja vettem de szabadulok is meg tőle. Elég volt. Kár volt megvenni, életem egyik legrosszabb döntése volt.LCD egyszerűen nem alkalmas filmnézésre. Ezek a állandó után húzások, elmosódás, emberek körül aura, húzza maga utána uszályt. fekete szín teljes hiánya s még sorolhatnám. Magas válaszidő.
Nálam betelt a pohár. Ahogy megszabadulok tőle, egyből egy komoly pana plazmát veszek.
Ott 0 a válaszidő, van fekete, stb.. -
sixer66
senior tag
válasz
Prof01 #22539 üzenetére
Már ha oda is adják, Nekem pl fel kellett iratkozni váró listára sok más ember mellé, mert nem volt szemüveg készleten, valamikor csak hívnak hogy mehetek érte
De persze ezen nem akadtam fent, jó kis tv, még Én ismerkedek vele, sportnál tényleg elég "érdekes", de nem is ez a felhasználói köre Nálam.6100-ast akartam mondjuk, de egyrészt féltem a felhősödéstől, meg nem ért plusz 50K-t a Smart plusz a slim meg esetleg kicsivel jobb képminőség , bár erről nem tudok nyilatkozni, mert itthoni körülmények között nem láttam a kettőt egymás mellett.
-
BBéci
legenda
válasz
Prof01 #22386 üzenetére
Igen, az, ami a telefonokkal történik, ugyanolyan mókusvakítás, mint a 4K. Az UHD-nak mozikban van komoly előnye, aztán a házimozi vetítőknél (már akartak adni egyet tesztre, de nem vállaltam, mert nincs hozzá néznivaló) és a hatalmas tévéknél. Még a 60 colos sem kívánja a 4K felbontást.
-
törölt tag
válasz
Prof01 #22098 üzenetére
Nem 100Hz-es, az egyik leggyengébb panellel szerelt idei típus, ez a kettő már elég indok. Bár az EH5000 is csak 50Hz-es, ugyanaz vonatkozik rá, mint az LG-re, tehát sokkal az sem lesz jobb. Először azt hittem a Samu ES5500-at tetted mellé. Én még gyűjtenék a helyedben egy picit. Ha 110k 40"-ban húztad meg a határt, akkor valóban nem sok választásod van.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest