Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
válasz
csapos2 #3587 üzenetére
Szia!
Ha megvan, és megy, akkor mondj egy árat, amiért megválnál tőle.
A hozzászólásodat olvastam, a polár-fólia eltávolításáról,de köszi a linket azért (ismétlés a tudás anyja)!
Fontos lenne, hogy csak az átátszó rész "maradjon", azaz a folyadékkristály, az üveglapok között.
Merre tudnám esetleg megtekinteni?Digital fine contrast helyett valami kevésbé marketinges szagú kontrasztarány is elérhető a kijelzőről?
Ez lenne a L1752S amit még a topik elején irtál? Mert a típus alapján keresgetve nekem sem sikerült Digital Fine Contrast 1600:1 arányon kívül bármi más, valósabban hangzó kontrasztarányra rátalálnom...
D-Sub jel elég, nem szükséges a DVI, de a kontraszt is másodlagos egyenlőre. Nem annyira lényeges, csak működjön.
Köszi!
Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz
csapos2 #3585 üzenetére
Szia!
Az jó lenne. Mire vagyok kíváncsi?
Semmi különösre.Egy felbontás és egy kijelzőméret (+ha tudod kontrasztarány) jöhetne róla, akár privátban is.
A lényeg hogy menjen/működjön. (pl. D-Sub csatin keresztül el lehessen látni jellel)
Ha arra vagy kiváncsi, hogy miért szeretném szétszedni, és mire is kell, az nem publikus (nem is illegális).Privátban elárulom, ha tényleg érdekel.
-
ferkoboy
senior tag
Szia!
Sajnos szükségem van a polarizált fólia eltávolítására (is).
Más készülék épülne belőle, nem egészen DIY projektor, bár nagyban hasonlítana hozzá. Szakdolgozatomhoz lesz.
Egyenlőre ki kellene próbálni, aztán meglássuk működik e az ötletem.
Mennyire lehet fontos, hogy mennyire csúszik el a polarizált fólia? Számít 1-2 milliméter, vagy esetleg kevesebb is? (Ha mégsem működne az ötletem, akkor vissza tudom e alakítani egy működő monitorrá?Közben én is rákerestem az általad megadott oldalon, én pont csak a 710n, 712n, 713n, .... találtam, a 721N típust én nem látom a listában.
Köszi!
-
ferkoboy
senior tag
Sziasztok!
Keresnék monitort, ami fontos:
-jó ár
-szétszedhető legyen (polarizált fólia is eltávolítható legyen -sérülés nélkül)
Mit tanácsolnátok?Néztem 2 készüléket.
Ezek alkalmasak lehetnek szétszedéshez?1.Samsung SyncMaster 721N
2.Samsung 713nKöszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest