- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Szia,
Köszönöm a választ.
Igen, gyári a projektor, bár arra számítottam, hogy 3lcd lesz, de így sem rossz.
A hűtéssel nincs probléma, valamelyik optikai elem nincs a helyzet magaslatán szerintem. Próbálok majd fotót készíteni a vetített képről, eddig sajna nem volt rá időm.
A vászon az még csak egy lepedő amit kifeszítettem a falra, hogy lássam mit produkál, de lassan azt is megveszem.
A kép közepe és alja mindenesetre tűéles, a szélein kezd homályosodni, ami főleg webezés közben zavaró.
A fresnelt azért kérdeztem, mert nem egyértelmű számomra melyik oldalával kell a lámpa fele néznie.Egyik oldala bordázott, másik sima.
Bár az is lehet, hogy a lencsével lesz probléma, de akkor amíg nem veszem meg a vásznat nem nyafogok
Remélem nem probléma, hogy nem épített projektorom van, de legalább tudjuk, hogy a gyári sem tökéletes
-
BITBOYS
addikt
Sziasztok,
Új vagyok a témában, természetesen azért olvasgattam itt a fórumon..
Vettem egy ledes projektort, ami sajnos nem a legtökéletesebb. Kép szélein homályos marad a kép, fresnel beállításra gyanakszom, de nem biztos, hogy ez a problémája.
Itt egy kép a kicsikéről: [link]Szóval milyen irányba kell állnia a fresnel lencsének, hogy éles képet produkáljon? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest