- Netfone
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
ambruszka #2076 üzenetére
Szia!
Ha még nem ismered ezt az oldalt, akkor nagyon ajánlom, én is innen okosodom:
[link]
[link]Nem kell tudni franciául, a képek magukért beszélnek. Szerintem mielőtt hipphopp belekezdenél, kicsit szimatolj körbe, hogy elviekben vágd a témát és utána ess neki.
Azt tudom, hogy a monitorválasztásnál a nyákkábeles (FFC) monitorok nem feltétlenül jelentenek húdenagy akadályt, hiszen az e-bay dugig van FFC mazzagokkal. Ez akkor számít, ha szétkapod a moncsit és nem tudod kihajtogatni a paneljeit az útból, hogy ugye egyáltalán át tudd világítani az lcd-t. Ilyenkor a gyári FFC-t ki kell cserélni hosszabbra. Egy kis szemléltetés: [link]
Illetve egy kép, miként műxik:
Cumi akkor van ha ez a mazzag nem csatlakozós, hanem forrasztott. De ez ritkán fordul elő.Ha szétkaptad a moncsit, és kell hoszabb mazzag, azt lehet találni e-bayen vagy valami műszerésznek szólsz, hogy szerezzen. A többi meg már optika... Egyedül csak a moncsiszétszedés és az antiglare fólia eltávolítása sziszifuszi munka, de nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest