Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
hgabor82
üzenetére
A képen pirossal jelöltem, ahol áthúzott (a búrán belül van).

Egyébként minden követ megpróbálok megmozgatni, hogy le tudjam tesztelni optimális körülmények között is. Egy diszkós-műszerész barátom, keresztapám és egyéb családtagok sajnos nem tudnak segíteni az ügyben, pedig sok elektronikus vénájú ember van a közelemben. Ödön azt mondja, hogy valószínűleg be fogom sz*pni ezt a kísérletet is. De, az avfórumon is aktív projektor szaktekintély Bátyó azt mondja, hogy tökéletesen fog működni, ha beépítem. Szinte biztos, hogy azért húz át ott, ahol nem kéne, mert 6x akkora feszültséget kap.
Arra jutottam, hogy nemigen érdemes sokat sz*rakodnom a dologgal. Be fogom építeni és lesz, ami lesz. Ha gyári hibás az izzó, ünnepélyes keretek közt befejezem a projektor projektet mindörökre, ha pedig minden jól alakul, megnézem a Tango & Cash-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest