Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát #12048 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Évekkel ezelőtt is csinált ilyet, de egy újboli hangolás után megtartott mindent!
Most megint újra kerestettem vele az összes csatornát, aztán sorba rakosgattam őket!
Egyenlőre most megtartott mindent a helyén! -
laca500
aktív tag
Sziasztok!
A szüleimnek van egy LG 42LF5800 LED tv-jük!
Többször előfordult már, hogy egyszerűen elflejti a beállított csatornákat.
A napokban is ez történt, ezért tegnap megint beállítottam mindet! Végig ellenőríztem az egészet, szépen sorban volt mindegyik! Ma hívott anyukám, hogy megint össze vissza van minden! Az 1-2-es csatorna megmaradt, a 3-ból lett 2 is. Pl. ha egyesével lépteti a csatornákat, akkor a 3-on van a TV2, léptet egyet és megint 3-ast ír ki, de ott már az RTL van A 4-es megmaradt, de az 5-ből megint van 4 db, különböző adókkal! A 10-es teljesen eltűnt, tehát a 9-es után a 11-es jön! A többi is össze vissza van! Mi a fene lehet a probléma? Szoftver vagy valami memória probléma? Vagy valamit át kellene állítani, tehát beállítási probléma? Valakinek valami ötlete volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Revolut
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest