- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzNorbi
csendes tag
válasz
MADKING #2971 üzenetére
Megpróbálok összehozni majd valami nagy felbontású képet,mert annyira picik a pontok és olyan rövid időkre villannak be,hogy szerintem 5mp kevés..A Tv egyébként 2005-ös, valami Német(Grundig)+Koreai (Lg) közös förmedvény..Egy 81 cm-es, 3 éves, Hd Samsungot adtam érte, a nagyobb képernyő reményében,ráadásul jó messzire kellett utaznom a cseréhez,így se "gari" se utólagos reklamáció.."Kipróbáltad nem??"
A Hupikék törpikékkel k..va jó kép volt rajta a kipróbáláskor,full fekete képernyővel,meg nem néztem.Láttam ugyan néha a pontokat,de mondom biztos valami retek Digi tv rosszul beállítva és azért pöttyözget néha..
Alig vártam,hogy haza érjek és átadjam magam a nekem még nem megszokott nagy képernyő "mozi-feeling"-jének és hatalmas csalódás...Maradt a remény, hogy talán javítható a dolog..
Amint szerzek valami jó fényképezőt megy a kép és remélem tud valaki valami támpontot adni, hogy egyáltalán kezdeményezzem e a készülék javításást,vagy..U-I: Mégegy észrevétel: Olyan,mint ha minél tovább van bekapcsolva a tv, annál kevésbé jönnének a pontok..(bekapcsoláskor rengeteg aztán, mint ha bemelegedés után nem lenne annyi)De azért pöttyözget még akkor is ..
-
CzNorbi
csendes tag
-
CzNorbi
csendes tag
Üdv.!Megvettem életem első plazma tv-jét.."Szegény ember vízzel főz." 107 cm-es Phocus PDP42PPS típusú.Sajnos valószínűleg nem elég körültekintéssel..
Amikor fekete a kép az egész képernyőn alig látható pici világító szemcsék ugrálnak be.Kb 3 méterről már nem látni annyira,de azért idegesít a dolog..Egyébként szép a kép,de félek,hogy valami nagyobb probléma előjelelehet.Mennyire nagy a probléma és lehet e orvosolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest