- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
judit71
újonc
válasz
jociolaszi #9667 üzenetére
Elnézést ha félreérthető voltam. Nem Ön támadt, pontosan Ön védett meg, a MADKING nevű felhasználó "kedves" válasza után, aki egy kérdés miatt engem állított be valami ütődöttnek. Ön irta neki azt is, hogy nem érdekli Önt az, hogy mire akart utalni. Ezt köszöntem, és valóban, tönkrement nekem is a mosógépem, a TV-m 4 - 3 évesek voltak. És a mosógépszerelő azt mondta nekem, hogy véleménye szerint kvázi direkte csinálják gyengített alkatrészekkel a készülékeket, + olyan árakon vannak a szerelési költségek, főleg az anyagköltség miatt, hogy nagyon sok esetben nem is érdemes megjavítani. Erre akartam csak utalni amikor irtam én is, és köszönöm a tisztességes hozzállását!!!
-
MADKING
tag
válasz
nyugi, nem neked szantak a sujto szavakat, hanem nekem. Judit71 meg ebben is "mert műszaki analfabéta vagyok" nem tudja kinek irjon, ugy valasztott az utolso hozza szolot.
-
AL
addikt
válasz
Szia ! Nem Rád gondolt, csak idegességében elrontotta a címzést .Te nem írtál semmi rosszat. Szerintem MADKING utolsó soraival megbántotta Őt . Nem lenne muszáj mások baján gúnyolódni, fordulhat a kocka.. Nem mindenki értékeli ezt.
Üdv. -
judit71
újonc
válasz
jociolaszi #9664 üzenetére
Köszönöm a válaszát! Nem tudom mi volt a kérdésemmel a gond, hogy egyből támadni kell, köszönöm , hogy Ön ugy értette , ahogyan gondoltam. Igen, nekem egy 3 éves TV viszonylag uj. 4 TVnk van a lakásban , mind sík képernyős, és ez volt az ami viszonylag a legujabb volt, ujabb korában pedig nem volt egy olcsó mulatság ,nem hittem volna h ez mondja be az unalmast. Egyébként nem gondolom, hogy átlag ember 3 évente tervez 200 ezerért hűtőt, 200 ezerért tévét - ami egy kicsit igényesebb és határ a csillagos ég az árban- és nagyjából ugyanilyen időszak után mosógépet venni, ismerve a mai állapotokat sok embernél magam nem is tudom miből teszik ezt. Mindegy: Én az Ön válasza alapján vettem egy uj televíziót, egyébként gondolkodtam ezen, de az Ön válasza megerősített. Köszönöm tisztelettel a segítséget, és másoknak üzenem: Ha még egy ilyen fórumon is csak pikirtkedni,más szavát kiforgatni tudjuk, akkor már tényleg nagy a baj!!!!! Szép Napot Önnek!
-
axlrose32
őstag
válasz
jociolaszi #8708 üzenetére
Nagyjából ennyi, bár én a 200000 órát osztanám öttel, az élettartam pedig az én véleményem szerint max 4 év...akkor már zavaróan foltos...lásd telefonok..
(a ledhátterekre (D-Led) is 40000 órát emlegettek élettartamra, gondolom a stdby-ban töltött órákat is belekalkulálták, mert a valóság 10000 .. -
junior11
veterán
válasz
jociolaszi #8708 üzenetére
Az LG WOLED képernyőt használ, ez más, a gyártó szerint 100ezer órát is kibír a panel, bővebben az OLED tv-s topikban olvashatsz: [link]
-
oil120
senior tag
válasz
jociolaszi #8339 üzenetére
Programhelyek rendezése
BEÁLLÍT Programhely rendezés
Az elmentett programok rendezése.
A kiválasztott program beállítása kedvenc programként, a program
zárolása/megnyitása, a program átugrása stb. -
F.Yana
újonc
válasz
jociolaszi #8308 üzenetére
Esetleg van valami infod hogy javitható-e, és ha igen mennyiért?
-
Kernel
nagyúr
válasz
jociolaszi #8303 üzenetére
Típushiba, gyakori is, mert jó sokat vásároltatok belőle. Javítás is gazdaságos ezeknél, szerintem kár emiatt kidobni.
De itt a topikban ritkán látsz árakat. Ezt mindig az adott vállalkozóval kell tisztázni, hogy mennyiért vállalkozik. Részben befolyásolhatja ezt a kár mértéke is, vagyis mennyi LED ment tönkre.
Magam már évtizedek óta ahhoz vagyok szokva, hogy ilyenkor az emberek előveszik a Kisokost, Arany Oldalakat, vagy később az online hirdetéseket, vagy bármi módon megkeresik a környékükön a megfelelő embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest