Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
superskan #8747 üzenetére
Ezeknél a tápegység és a LED-driver egy panel.
De ritkább ennek a hibája, sokkal gyakoribb a LED-hiba. Az is szokott olyat csinálni, hogy először felvillan, utána sötét. Kikapcsoláskor viszont nem villan már ilyenkor.
Háttérvilágítás javítható, árajánlatot kell kérni egy közeledben lévő szakembertől. Általában megéri.
Magam részéről üzleti dolgokkal nem foglalkozom, fórumon keresztül.
-
seger
addikt
válasz
superskan #8747 üzenetére
Én zseblámpával rávilágítottam és volt kép. Hang is volt. De háttérfény nem. Bekapcsoláskor felvillant és elsötétedett, illetve kikapcsoláskor is felvillant mielőtt lekapcsolt volna!
De nekem foltosodás nem volt.
Ezért vettem egy táp panelt, amit úgy kaptam meg, kifizettem, és ha ettől nem javul meg, akkor visszavihetem és a pénzt visszakapom. Szerencsére nekem csak ennyi bajom volt.
Én rámértem a tápra, minden tápfesz megvolt, kivéve a led csatlakozónál. Ha a panelt nem ölöm meg akkor olcsóbban megúsztam volna....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged