- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
válasz
Thunderzolee #12901 üzenetére
Fektesd hasra egy takaróra, nem lesz baja.
-
oil120
senior tag
válasz
Thunderzolee #12899 üzenetére
Jellemzően az Y sus szokott tönkre menni, illetve azon a panelon a Fet-ek vagy hibrid áramkörök.
Meg tudod nézni, ha leszeded a hátulját, és a két oldalán van egy-egy panel, azokon szokott lenni üvegbiztosíték, azt érdemes megnézni. ha szakadt akkor azon a panelen bezárlatosodott vlamelyik alkatrész. Talán ezen el lehet indulni. -
válasz
Thunderzolee #12898 üzenetére
Közben YouTubeon végignéztem ezt.
https://www.youtube.com/watch?v=eTeB_GzwxhIHát kicsit elbizonytalanodtam.
Értettem a videót, de én nem vagyok biztos benne, h van aki foglalkozik ilyennel. :/
Bár érdekes, Vaterán találtam még panelokat is hozzá. Bár amit a videoban cseréltek, az pont nincs közte. Úgy látszik, másoknak is pont az ment tönkre.
Van még pár video hozzá Youtubeon.A sors íróniája, h ugyan porszívózáskor rendszeresen ki szoktam a port a szellőzőnyílásokon szívni belőle (már amennyire ki lehet így), de pont eszemben volt, h valamikor szétszedem, és kitakarítom belül is, hátha tele van már lerakódott porral.
Lehet az enyém is olyan belül, mint a fenti videóban ahogy kinézett. Megtehettem volna már, h szétszedem, javult volna a hőleadás, ha már a Samsungnál nem tudták (vagy nem akarták) úgy méretezni a hűtést, h hosszabb távon is megfeleljen. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Marantz SR-39
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged