- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
nonsen5e #238 üzenetére
Azon úgy néz ki soha nem fognak változtatni (rizsázás). Mostani küldetést én rövidebbnek éreztem, de ha belegondolunk alig történt benne valami. Ehhez képest pedig megint rengeteg volt a duma, bár ezúttal a helyzet és karakter dráma súlyosásságát akarták gondolom jobban átadni. Teljesen érthető ha valakinek sok, lehet nekem is csak jó napom volt azért nem zavart.
Urzu_7: Én most örülök, hogy nálam kimaradt a Fate széria, így nincs kötődésem hozzá. Bár most nekiláttam eventnek, ott még lehet megkedvelem annyira hogy kelljen Saber kisasszony, de inkább kivárom 3.6 karakter(ek) bemutatását. Phainon és Sunday beszerzése most eléggé megfogyasztotta a kasszát. A következő 3.5-ös lányok annyira nem fogtak meg, leakek alapján pedig erősségük is kérdőjeles, így kihagyom őket szerintem.
-
Sordoran
addikt
válasz
nonsen5e #214 üzenetére
Én is nagyon lelkes voltam anno Seele-re, és ő volt első 5* karakterem játék indulásakor, szerettem is. Viszont nagyon túlnőttek rajta mára, és pont egyik legnagyobb poén most hogy Castorice érkezésével lényegében feledésbe merült (Castorice az "első" quantum kaszás karakter
).
Én egyedül Blade-t raktam be standardba, mivel ő hiányzik a 3 közül, majd meglátom kiesik-e. Castorice-t behúzom majd, és Loucha-t is.Viszont már jött ki leak videó Cipher-ről is következő patchből, aki szintén quantum dps lesz, háááát nagyon cuki és poén az animációja, de nem olyan menő mint Castorice. A healer csaj pedig az egyszarvúval számomra béna. Tényleg egy rózsaszín Barbara (Genshinből). Ha csak nem lesz broken healer, akkor ő kimarad. Cipher viszont kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest