- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cymby
tag
válasz
indigen205 #1762 üzenetére
Üdv!
Szerettem volna ma feltenni az i8-ra a Windows10-et az alábbi leírás szerint de a bootolható lemez készítésénél ebbe a hibába futottam bele.
Kétszer is letöltöttem a megadott helyről a fájlt de mindkét alkalommal ugyanaz történt. -
pusihusi
addikt
válasz
Szia Alexet hogyan lehet eltüntetni?Már nem kérdés
-
novoszath
senior tag
válasz
mikent tudom athuzni a fileokat a sajat onedrive fiokomba??
-
Ferling7
tag
válasz
indigen205 #1807 üzenetére
+1
-
bigsee
addikt
válasz
indigen205 #1807 üzenetére
Azé' mondom...
... a gépek jók!
-
bigsee
addikt
válasz
indigen205 #1803 üzenetére
Persze!
Nincs így is elég baj ezekkel...?
-
Slapy
aktív tag
válasz
indigen205 #1803 üzenetére
Ez engem is érdekelne
az asztali gépem is dualboot-os. Win7 és linux van rajta. Itt is el tudnék képzelni hasonlót win10 és linux avagy android kombóval ha egyáltalán kivitelezhető ...
ha lesz időm kipróbálok egy live linuxot
-
macka1973
csendes újonc
válasz
-
Ferling7
tag
válasz
Köszönjük.
Mivel a 8i-ből készítetted valószínűleg az érintő nem fog menni a többi típuson. Már töltöm, amint lent van kipróbálom 7i-n.
Milyen házi jószág ez a "Ultimate x4 8i win"? -
togateam
senior tag
válasz
-
togateam
senior tag
válasz
-
törölt tag
válasz
indigen205 #1609 üzenetére
be, 8.1 alatt tudod beváltani, nekem laptopon nem skerült win10alatt...de lehet én voltam béna...
áruház-profil-kód beváltása... win10nél ez egy weboldalt nyit meg, 8.1 alatt magában az áruházban tudod beírni, de lehet hogy egy 8.1es lumiával is be tudod váltani.... -
V0yager
csendes tag
válasz
indigen205 #1523 üzenetére
A macrium reflect-es mentést milyen módszerrel csináltad? Lehet csatlakoztatni a táblagépet másik számítógéphez, hogy külső adattárolóként lássa mint egy merevlemezt vagy ssd-t? Vagy a másik módszer az usb boot. Mit kell még beállítani a biosban, hogy usb-ről bootoljon usb boot enable, de nincs boot sorrend beállító menü? Boot from file menüben 4 pendrive közül 1-et lát, de ott sem találom, hogy mit kellene kiválasztani.
-
törölt tag
válasz
indigen205 #1539 üzenetére
küld a címed PÜ-ben ...vendégem vagy 2 sörre, milliárd hálám
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
indigen205 #1523 üzenetére
Le kellene tesztelni. Magát a parancsnevet beirni mellé
-
bigsee
addikt
válasz
indigen205 #1481 üzenetére
Azt nem értem, hogy egy jól működő, gyári rendszert miért kell lecserélni egy, a MS által az ember arcába tolt rendszerre, amin még a driverek sem az igaziak. Nincs elég hely erre, (nekem a metro ui is hiányzott a 10-ből, de ez az én bajom
), meg kisebb problémák. De egyébként nekem mindegy, mindenki azzal szenved, amivel akar...
-
törölt tag
válasz
indigen205 #1494 üzenetére
majd venni fogok... de egy értelmes leírás nincs hogy ha megvan minden eszköz ami kell, akkor lépésről lépésre hogy kell megcsinálni?
laptopon egyszerű de ez a tab nekem már eléggé kacifántosnem találtam olyan beállytást hogy a boot sorrendet át tudjam állítani úgy mint egy laptopon... nekem ennek a tabnak a biosa eléggé kacifántos
csak azt nem értem hogy miért ad ki a lark egy frissítő PC-s appot hogy, nekem ez már a 3.dik tab 12 óra altt
az elsőnek mozgott a kijelzője, a másik meg úgy megadta magát hogy semmit nem lehetett vele kezdeni... de szerencsére a másodikat betudta a tesco szoftverhibásnak
csak kár hogy a fekete készlet kifogyott
így zöld lett belőle, de ebben a színben is jól mutat
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1480 üzenetére
Átnéztem a a linkelt touch drivert talán annyiban jobb,sőt sokkal jobb hogy van benne egy install exe,így egyszerűbb feltenni mindenkinek.
engedelmed nélkül egyenlőre integrálom a 800-a hszbelegalább egy gyújtóhely féleség kell,aztán a jövő héten (holnaptól én röfi nyiszin vagyok így 3 nap alkohol mérgezéses előre kinéző időtöltésem lesz ) egyesítek mindent és megírom azt a "rohadt"adatlalpot ha már senki más nem akarja
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1485 üzenetére
Benyomsz mellé egy sd kártyát és csókolom
.
De ennyi hely elég a rendes működéshez bőven.
Igyekeztem kivenni belőle az abszolult nem használatos MS programokat,de ha valakinek hiányzik az áruházból pótolhatja.
Tényleg a Kamerák működnek? Mert itt többeknek gondjuk van vele,Szerintem a program a második indulásnál jön rá hogy neki van 2 kamerája is . -
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1487 üzenetére
Mondjuk ilyen későn már nem szabad vele foglalkozni mert az ember ingerlékenyebb és inkább az "acconyt"kell nyomkodni nem a tabot.
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1485 üzenetére
Az a pakkot tetted fel ami egy lark indítóval indul?
Könnyű volt felrakni a wimbootot?
(csak azért érdekel mert azt én csináltam) Kíváncsi vagyok hogy ha egy nem szagértöhöz kerül akkor tudna-e vele boldogulni,eléggé "hülye"biztos-e?
-
togateam
senior tag
válasz
egyébként a 800-as hsz-ben benne van minden kényesebb driver
-
togateam
senior tag
válasz
Mennyi hely maradt a 16 gb-ból?
-
togateam
senior tag
válasz
Nekem fordítva szarakodik a giróval kell 2 percet szórakoznom viszont a touch már az első képernyőtől jó
.
-
togateam
senior tag
válasz
Ez az alap touch driver,ez minden Lark tabhoz jó. (ez van integrálva a win 10 wimbootba is).
Ha véletlenül nem menne akkor le kell törölni a drivert , és újra felrakni.
Az acceleró és a touch érdekes hogy mindig felváltva szorakázik,minden gépen van valami,vagy ez vagy az nem megy.
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1474 üzenetére
Én nem ismerem (nem is kell ismernem a világ összes programját) de a végén csak annyit keljen csinálnia az egyszerű halandónak hogy kimásolja pendrájvra bedugja és kész.
A többi kutyául nem érdekli -
togateam
senior tag
válasz
Igazából az a baj hogy nekünk már réges-régen nincs origi cuccunk
-
Ferling7
tag
válasz
Ismerem, de nekem nem jött be. Kb egy éve bűvészkedtem vele, aztán valamit elbénáztam és hagytam pihenni.
A videó azért jöhet. -
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1470 üzenetére
Az a lemezkép egy kincs lenne.
Köszönjük. -
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1470 üzenetére
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1467 üzenetére
Azért általában az ESC-re semmi sem történik hanem az F2 vagy a DEL-re esetleg az F10-re szokott történni valami.
Nem beszélve hogy az ESCape gomb az a kilépés és nem a belépés
De a lényeg hogy van megoldás,a mi már mellékes.Ez már nagy segítség annak aki elakad. -
törölt tag
válasz
indigen205 #1329 üzenetére
Ezek szerint nem ragasztva van? Össze is tudtad rakni?
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1324 üzenetére
Aha,akkor miért nem írtad le sehova?
Hogy másoknak ne kelljen "órákat "ezzel töltenie? -
bigsee
addikt
válasz
indigen205 #1277 üzenetére
Inkább használd arra, amire való, ne berheld...!!!
Csak gy jótanács részemről.
-
togateam
senior tag
válasz
indigen205 #1224 üzenetére
Az előző válasz a tied
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest