Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
Itt az a lényeg hogy végre van átjárás két rendszer között.Az én életemet meg kicsit sem befolyásolja egy böngésző sem . Bármelyikbe be tudom írni hogy index.hu,meg origo.hu meg azt is hogy topeleven.com meg a gearbest.comot
Más nekem nem is kell.A jelszavaimat 3 próbálkozásból eltalálom
-
törölt tag
Látom nagy itt az összetartás, de akkor neked is leírom (nem nekem címezted,de nem hunyok szemet felette,mert el kellene olvasni azt is, amit én írtam) mert nem volt ezek szerint érthető:
A 7" 26 ezerért túl sok kompromisszumot kell kössek, a 10i 50-ért jó vételnek tartottam, de 60 ért már nem, amit le is írtam, hogy egy olyan termékről beszélünk, ami nem egy neves gyártó, lássuk be.
De úgy látom, itt mindegy én mit írok, ti vagytok egymás őranyalai.Gratulálok!Nem tudom, ezen mi nem érthető?Tettem mindezt úgy, hogy egy rossz szót nem szóltam az itt jelenlévőkhöz, de csak arrogáns választ kaptam.Elképesztő!
-
-
AliasB
senior tag
Na igen az már más tészta
minél drágább valami annál több elvárása van az embernek vele kapcsolatba
A 7i win pl 17990ft a tescaba és 1GB ram, wi-fi, bluetooth, kapera, mikrofon, 16GB belső, HDMI, microSC, eredeti windows hozzá... ennyiért ajándék és az ember jobban elnézi a hiányosságait és nem is félti annyira ezért elpusztíthatatlan is
-
AliasB
senior tag
De tessék csináltam róla egy videót is csak neked!
6s-től 21-ig pont 15s amíg bekapcsolt! Aztán megnyitottam az "Ez a gép"et, hogy lásd!
-
AliasB
senior tag
Ez nem kegyes hazugság hanem direkt lemértem és 15 másodperc elég neki (nem kér jelszót mert kikapcsoltam) és ugyan úgy harcra kész, mint egy laptop. Igaz a laptopom teljesítménye sokkal jobb de az ára is a többszöröse ennek. Amit egy 18ezres tabtól elvárni azt simán tudja és jól!
-
AliasB
senior tag
Mondom te akkor nem úgy tekintesz a tabra, mint egy mini pc hanem úgy, mint egy nagy telefonra
mindegyik tud olyat amilyet a másik nem. Ha nem vagyok itthon ezzel ki tudom váltani a pc-t és a laptopot is (hellyel-közzel) viszont az androidos telefonom mindig nálam van azt nem kell kiváltanom tabbal meg azt nem is lehet.
-
AliasB
senior tag
Utána kell nézni, hogy milyen (vannak jó mobilarénás tesztek is) és kipróbálni. Ha nem jön be akkor le kell cserélni
ez ilyen egyszerű
én androidnál úgy kezdtem, hogy vettem használtat olcsón mert ha nem jön be akkor ne bukjak sokat ha túladok rajta.
ez volt 5éve és azóta androidos vagyok
de mindhez kell egy bizonyos beállítottság (android, ios, wp) rá kell érezni a használatára és együtt élni vele nem pedig feladni az első problémánál mert mindenre van megoldás
egyik rendszer sem tökéletes azt tudomásul kell venni.
Akkor nálad a tablet nem egy mini pc hanem egy nagy telefon
kinek mire kell
nekem fontos, hogy fussanak windowsra írt programok és ugyan úgy tudjam használni a böngészőjét is (inkább pc-s módon, mint telefonos módon)
-
adika4444
addikt
Ja bocs, 7, 10 is érdekel, véve (nem nekem) 7 I Win lesz, de érdekel a többi is, talán beruházok egy ilyenre... Még meglátom.
Ja közben látom, 7 és 8 nincs normál USB csak a 10-en, akkor ez leszűkült... Majd megnézem milyen áron van. Win7-et lehet ezekre rakni? Inkább laptopként menne, mint táblagépként, csak a kompaktsága miatt gondoltam rá. Ja mert meg Micro USB-vel a powerbank-ról lehet tölteni, miközben USB-n keresztül lehet vezérelni billentyűzettel. Itt már csak 10-re gondolok.
Eddigi segítségekért köszi, és az ezutániakért is előre.
szerk: egyértlemű infót nem találtam, a 7-be és 10-be lehet rakni MicroSD-t? -
togateam
senior tag
Hardver félépítésben pont olyan mint a 90-ezres,már itt nincs miről beszélni.
Természetesen ez az ár kompromisszumokkal jár.
De viszont a támogatása is pont ilyen
A bill elsőre gagyinak hat,de amikor "bejáratodik" okkor már eléggé használható.
Minden másban azonos a többivel. csak 70%-árban. -
togateam
senior tag
Lark10i_win10_wimboot
Lehet kipróbálni.
Több mint 21gb szabad hely induláskor.
Az accelerot sajnos újra fel kell rakni,mert a win frissíti,de a rosszra.
A leírás remélem érthető -
-
törölt tag
Ez nem a recovery mentése, hanem teljes "lemez" mentés. Ahogy irtam, a recovery nekem értelmetlen volt, mert hiába mentettem USBre és bootoltam róla nem tudtam vele semmit kezdeni, volt folytatás opció meg boot USBről és ennyi
Amit tudok esetleg adni, az a teljes mentett driver csomag.
Szerk: most vettem észre hogy a kamerák nem mennek a W10el, ami fura mert frissen feltéve ment...
-
togateam
senior tag
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt:
Legközelebb kerüld a Windows 10 Preview telefonokra topikban használt kifejezéseket. Inkább nem írom le ide őket, de szerintem pontosan tudod melyikre gondolok.
Üdvözlettel:
mate3553Megúsztam egy írásbeli ejnye-bejnyével
.
Utoljára 1984-ben kaptam ilyet bevittek a foxira hogy miért nem dolgozom ha már nem járok iskolába,Azé biztos úr mert nyár van és vár a Balaton,Kap 3 napot hogy elhelyezkedjen vagy bezárom KMK-ért.
De jó hogy vége a komcsi időknek,most meg nem beszélhetsz csúnyán egy nagy vállalatról
Mert jön a senki jános és megdorgál.
Középső új felemel. -
togateam
senior tag
A mobilon nem gond ott még a legkisebb is megkapja most nekem 3,15 gb a mobilon a win 10.
Pl: Lark 7-i vagy a 8-as ott nagyon kevés a hely.A Lark 10-en ha most nem szedem le a hibernálást akkor most se menne fel,már csak 15,7 gb hely van és még nem telepit még csak felkészül
Lehet hogy ez sem lesz elég,akkor körbe kell néznem hogy mit lehet letörölni ami nem kell a telepítés végéig.
-
togateam
senior tag
Nekem teljesen jó.
De !! a napokban kaptam egy olyan levet hogy az áruházban lévő élőcsempét kell kikapcsolni és akkor megszűnik ez a gond.
Nekem nincs ilyen gondom mert én az áruházból semmit sem használok.
A drivereket mind felraktad?
Az egérről nem tudok nyilatkozni mert nekem egyesem világítós,de az biztos hogy a PC-n is működik az USB hiába vagy alvóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest