- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz
Ferling7 #1507 üzenetére
Gusztustalannak tartom én is. Leszedtem a frissítést, mondván - amellett, hogy elfér a gépen - jól elrejtem a tálca tulajdonságainál, oszt minden nap a képembe nyomja a fehér ablakot... Párom már megnyomta volna, merthogy "Frissítsen, azonnal...!"
#1508: én is baszkurálós vagyok, még a ceruzahegyezőt is frissíteném, ha lehetne, de azért két-három kísérlet után le tudok róla mondani...
-
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #1461 üzenetére
Mivel azt írta hogy leejtette így bármi lehet,habár nem nagyon lenne hozzá semmi köze hisz minden alkatrész integrált így még a "hdd" sem állhat meg. Max az akkumulátor csatlakozó mozdulhatott meg egy pillanatra,és így áramot veszthetett a gép akkor viszont újra kell a telepíteni a gépet egy original recoveryröl.
-
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #1401 üzenetére
Én egy párszor átolvastam és mindig oda jutottam hogy én itthon vásárolok,Tessék,nézzük meg ez a memo kártyát, kb 5000 forint,ez pont áfa és vám mentes,és ha szerencséd van talán nem csak 4 gb,de hogy kurva lassú az biztos és az is tuti hogy nem húzza ki az 1 évet,Ugyan ez boltba kb 8-9000 forint,viszont van benne áfa (állam jól jár) van benne melós fizetés (magyar ember eszik) van benne garancia.Speciel a memo kártya az pont egy rossz példa,de egy larkhoz hasonló tabletnál sokkal kisebbek a arányok.
De mindenki úgy vásárol ahogy akar,de a végén azért ne csodálkozzunk hogy nem lesz műszaki bolt az országban ahol mondjuk egy izzót tudnál venni ,szaros pár ezer forint miatt.Mert ha kajára kell a pénz akkor ne vegyél memo kártyát,ha meg memo kártyát veszel ne sajnáld érte a pénzt.
(ez nem személyre,fajra,bőrszínre utaló üzenet,ez általánosságban értendő ) -
togateam
senior tag
-
nicu71
addikt
válasz
Ferling7 #1338 üzenetére
pc-n használtam is,a media creation tool,t a 10 et frissitettem vele,de nekem is ez a probléma van, nincs hely a tableten/ a sima 10re való frissitéshez.Hogy kellene a MCT-t használni a tableten?
nekem semmi eszközöm sincs hogy wimboot telepitést végezzek,még egy nyamvadt otg kábel se. -
törölt tag
válasz
Ferling7 #1309 üzenetére
Letöltöttem, ki fogom próbálni hamarosan. Nekem most 4.85GB helyem van tiszta telepités után némileg belakva szóval fel van téve ez-az, Compact OS bekapcsolva (ez hozott kb 2 giga helyet).
A WIMbootos megoldástól mire lehet számitani hely szempontból?
bodnar10261: kiváncsian várom a tapasztalatod!
-
memoril
aktív tag
-
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #695 üzenetére
Nekem apám azt tanította :ha ingyen van fogad el ha ütnek szaladj el.Nem lesz ám mindig ingyen a win 10.és ha már jár a tabhoz egy hivatalos 40 ezer forintot érő sorszám akkor bizony inkább legyen rajta mint ne legyen,egyébként meg teljesen hibátlan a win 10 semmi baja nincs a tablettel,az meg a mi sarunk hogy "olcsót" választottunk,és ez nem az oprendszer hibája,majd ezt is megszokjátok mint a win 95-öt,vagy az agyon szidott kurva szar XP-t(képzeld el 512 mb ram kellet hozzá !! Meg 10 GB hdd, olyan csak a milliomos csemetéknek volt 2002-ben. ),nem beszélve a nagyon szar win7-röl.Már pedig minden újdonság bizony így kezdte.
-
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #693 üzenetére
Elolvastam a cikket,de ez semmit nem ír max annyit hogy az első héten rendezgeti a kockákat majd ha megunta elkezdi használni
Én meg azt mondom hogy ez a tab már előreláthatóan el bír akár 2-3 évet is,hisz mire használjuk? Alap felhasználásra,és ha már most "ingyen" jár az az oprendszer amit valószínűleg teljes támogatást fog élvezni a tablet életciklusa alatt akkor igenis ki kell használni.
-
Bounti
aktív tag
válasz
Ferling7 #604 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Úgy nézem, egyelőre megvárom a Treshold 2 frissítést, mert ha jól emlékszem ebben megjelenik az a lehetőség, hogy a Win8.1 szériaszámot is el fogja fogadni telepítésnél a rendszer.
Az alap telepítővel amúgy nincs lehetőség helyreállító partíciót létrehozni?
Amúgy, ha valaki még használja kvázi notebookként a 10i win-t, csak nekem furcsa, hogy lényegében sohasem vált zöldre az akkumlátor töltést jelző fény, vagy a hiba az én készülékemben van?
-
bodnar10261
aktív tag
-
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #599 üzenetére
Egy kinai tab az drágább lehet,eleve sokat vársz rá ha freeben kéred,ha gyorsan jön akkor máris 25-30 dolcsival több, plusz bele kell számolni az áfát a vámot és hogy az adóhatóság képébe kerülsz
Annyit nem ér pár ezer lehetséges forint,Itt meg bemész kenyérért és elhozol egy gépet.
A magyar kereseteket meg nem kell emlegetni mert a metrón mindenkinél 100-150 200ezer forintos telefonokat látok. -
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #596 üzenetére
Az árával nem nyitok vitát,de mindennapos használat laptopként és utazás alatt egy hihetetlenül jó tablet,10"-os sima android tab sincs igazán 45-ért,és ez annál jóval többet nyújt.Én a helyedben megfogdosnám és úgy döntenék hogy nem kell.
Persze nem tökéletes,de fele árban adják mint egy "márkás" amiben ugyan ez van.
-
Diababa04
újonc
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest