- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa2008
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek az alábbi témában! A napokban vásároltam egy Albacomp laptopot vista
op.rendszerrel,rendesen müködött a különböző programok telepítése után is.
Ám az USB mobil internetet telepítése után használat közben lefagy a gépem. Mi lehet az oka? Köszönöm a segitséget. -
Reki07
csendes tag
Hellosztok a következő hibában szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy msi gx700x laptopom másfél éves és az a hiba jött elő kb 2-3 hónapja, hogy játék közben egyszer csak meg áll a kép 2-3 másodperce majd be villan az asztal vagy annak egyes részei és visszalép a játékba (általában csak a jobb gép igényű játékoknál). Vista alatt is csinálta most win7 van fent az alatt is, próbáltam drivereket nem segített, mértem hőmérsékletet 70°C ra melegszik játék közben (cod6 eredeti és így még idegesítőbb a hiba) amúgy tesztközben olyan 85°C-ra. Lebutítottam a videó kártyát de úgy is csinálja, ha játék közben alacsonyra veszem a grafikát akkor is,
és mostanában már szinte játék indítása után pár perccel jelentkezik a hiba. Nem tudom, hogy mit lehetne vele csinálni mert neten se találtam rá semmit.
Szervizbe egyelőre nem akarom vinni mert laptopokat ahogy hallom tök sokáig benntartják aztán még utána is panaszkodnak, hogy rossz..
Ha van valami ötletetek, hogy mi lehet léci írjatok
Köszi.
A gép: intel core 2 duo 2.1GHz, 3gb ram, geforce 8600m gt, 300gb hdd -
Mania
senior tag
-
melaak
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék!!!!
A lányomnak vettem egy Lenovo mini laptop-ot, amin van egy 4 gigás külön tárhely, amin fut az xp! És folyton kiírja,hogy kevés a tárhely! van mellette egy 160 gb-os vinyó is! Hogy lehet erre telepíteni az xp.t? (optikai meghajtó nincs
Köszi! -
g.gergo
senior tag
A thinkpad topikban láttam eme hozzáírást, lehet, h segít a te problémádon.
-
Borokafa
őstag
Üdv!
Dell D600 újabban (többnyire) nem indul elsőre. Ha a klaviatúra közepét kissé megnyomom viszont elindul. Mi lehet az oka? Remélem nem az alaplap -
Mania
senior tag
1. Először is kell neki egy alapos tisztítás, valószínű az elkoszolódott hűtő miatt melegszik túl(Ha nem értesz annyira hozzá inkább bízd szakemberre).
Esetleg nagyobb igénybevétel esetén nem árt megemelni kicsit.2. Legjobb esetben az LCD kábelje van megtörve, rosszabb esetben hardveres hiba lesz
(remélhetőleg nem a szériahibás nVidia GPU-ból van benne egy példány, amennyiben ezzel a videokártyával szerelt notiról van szó) -
Gyurcy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy a 2 éves Acer aspire 5720-as topim kijelzője az egyik napról a másikra zöldre változott.Vagyis ahol fehérnek kellene lenni a képnek ott zöld,és piros zsizsás az egész kép,mint amikor a tv-n nem tiszta a vétel.Már egy jó ideje túlmelegedés miatt kikapcsolgat,úgyhogy bármiféle játékra alkalmatlan,max netezés,filmnézés!Lehetséges hogy a két dolog összefügg?Előre is köszönöm a hozászolásokat!! -
Mania
senior tag
-
Szmuki
tag
Na szerencsére meg is oldódott a probléma. Kapott egy "újszerű Toshiba 10GB-os hdd-t) és látja a bios. már megy is rá az xp! Kíváncsi leszek felmegy-e erre a gépre. MErt asszem az XP-nek van valami min. konfigurációja ami alatt nem lehet feltenni(ha túl kevés a ramod akkor nem lehet feltenni)
UI: a HDD volt a rossz. -
Mania
senior tag
Bocs most hanyag voltam mert nem néztem meg milyen gép.
Ebben az esetben nem ez lesz a gond.Vagy a HDD csatlakozás nem megfelelö, vagy maga a HDD eddig birta.Viszont az BIOS-ban AUTO-ra tedd a detektálást.
Ha a beállitásokat nem jegyzi meg akkor egy BIOS elemcsere is megoldás lehet. -
Mania
senior tag
Azért nem látja mert az Xp nem tartalmazza az AHCI drivert.
Neked kell beleintegrálni. Leirás ittMásik megoldás, hogy teszel fel Vistát vagy Win7-et,ezek már tartalmazzák.
-
Szmuki
tag
Sziasztok!
Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy kaptam bátyámtól ajándékba egy Acer EXTENSA 710TE notebookot. Olyat csinál hogy beállítom a BIOS-ban a winchestert(de csak úgy látja hogy 4100mb,cilinder..stb maga a márkáját nem írja ki . Mihelyst beállítom. F10 ..yes. és újraindítom akkor elfelejti a beállítást és a telepítőlemez lefut(xp-t szeretnék rátenni) és addig megy a telepítés amíg el nem jutok odáig hogy az xp telepítő(még bőven kékháttér) kiírja hogy nem látja a HDD-t így meg kell szakítani a telepítést.
Mi tévő legyek? ezeket a hdd-ket jumperelni kell? vagy csak simán beteszem?
Valaki aki tud kérem segítsen.
Előre is THX. -
Mania
senior tag
Elvileg nincs lehetöség a bövitésre.
"Pros
* Superb build quality
* Computational performance
* Good heat management
* Dual mousing options
* Thoughtful touches like WiFi catcher and battery life LEDs
* Price (relative to other corporate notebooks)Cons
* Lackluster screen
* Optical drive noise
* Poor graphics performance plus no option for a better card " -
matepilot
csendes tag
Sziasztok. Abban kérném segítségeteket, hogy vettem egy dell latitude d820 notebbokot, aminek paraméterei számomra abszolut kedvezőek, a videokarit kivéve. Sajnos integrált intel gma950-es 256 saját memóriás a vga. Nekem nincs szükségem nagyon komolyra, nem játszom, de 3d modell progikat használok. Kérdésem, hogy lehet-e bele tenni másik vga-t, vagy van.-e valami megoldás erre a problémára. (jelenleg win7 aalatt szaggat ha forgatok bonyolultabb 3d testeket).
Várom válaszaitokat. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest