- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Druantia #4840 üzenetére
Azért kérdeztem , mert én Romániában élek és két éve vettem egy háti motoros Stihl permetezőt és Magyarországi ismerős nézte nállatok , és jelentősen drágább volt , úgyhogy neki is vettem egyet !!
[kép] [kép] ő a szóban forgó permetező, de ez jelentősen olcsóbb volt !!
Ezt a láncfűrészt én itt 114000 Ft - ért tudnám megvenni , itt nincs nagy különbség [link] !!
De viszont lentebb " Csiga8" alattam, felkeltette a figyelmemet a Husqvarna lánckenő olajra , az itt sokkal drágább mint nállatok , és ő még olcsóbban vásárolta a Lengyelektől , érdekes ez az üzlet politika !! -
őrnagyőrnagy
újonc
válasz
Druantia #4824 üzenetére
Nekem 170 és GSH 560 volt, van. Sose tudhatod milyen fa jön be a portára. Van amihez a 172 kevés. Az 560 nagyjából elég mindenhez, de sajnos kínai. Egy idő után a legnagyobb odafigyelés mellett is jönnek a bajai. Szóval maradnék a Stihl cégnél. A 182 jobb gondolat, de a 212 még jobb lehet. Én beruháztam egy 250-be és jól döntöttem. Bár a másik kettő is megmaradt.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Druantia #4824 üzenetére
Szerintem érdemes , én ha a helyedben lennék mégis lépném ( 15 éve amikor megvettem a Husqvarnám , én egy közép kategóriát vettem , azóta évi 4-5 nagy pótkocsi fát vág össze , de köszöni szépen jól van , a harmadik lánc vezető kerül rá , és vagy 6 - 7 lánc elkopott már rajta ) !
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Druantia #4812 üzenetére
Én inkább az Oleo Mac-ot venném meg. Nekem 510 van. Az nem sokkal kisebb. Ha magadnak vágod a fát, akkor lehet vele ráérősen is dolgozni. 2 tankolás között pihi. Olcsóbb is hozzá az alkatrész ellátás, mivel a blokk öntvény kínai, így sokkal kevesebb a cucc is hozzá árban. Mondjuk a karbija az Walbro.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Druantia #4814 üzenetére
Én ezt úgy írom , hogy szinte 15 éves a Husqvarnám ( 345A ), és tavaly Axiál üzletben fogtam a kezemben egy Echo láncfűrészt, az eladó magyarázta , hogy Japán , ráírva meg az volt , hogy kínai
, nem mondom , hogy rosszak , de tiszta műanyag az egéssz , de nem tudom , hogy melyik típus volt !
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest