- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Akkor hivatalosan is bejelentem: Loháék kértek csatizzak, hamár úgyis szinte minden nap beugróztam, émmeg elfogadtam, de ugyanúgy leszek esténként, nem kell aggódni
Sry, h. eddig nem írtam, de Loha mondta, hogy mivel Zsadi nem vágta a szép burkolt mondatot - mellesleg nem is tom miért?- addig nem szólok, míg többen meg nem értik, Joe és Kutya megértette
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
A szeretetem most már 2 felé oszlik, lehet örülni
Most már Loha-t is idegesíthetem
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1052 üzenetére
Megjött!
-
Robaj
addikt
Megnéztem cod3 ''bemutatót'': [link]
Megint (még mindig) nincs health bar... ha lesz PC-re is, megint csak szingli be lesz jóJól néz ki meg minden, de mégsem az igazi
-
Robaj
addikt
Tegnapi jó vót, szívtunk mint a torkosborz, de legalább gaméztunk
Köszi Elrood+Flash, nameg a 2 corps-os bugrónak
W: megjött a pénz!
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1034 üzenetére
Mesélj bővebben és nem kell off.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1031 üzenetére
nekem van main-en belül egy szarok mappa és minden szar mod bele van pakolva oda, és ha netán 1x hiányzik vmi map, bekopizom, leszedem mapot, kitörlöm és jáccok
-
Robaj
addikt
Mivel most szerverünk elvileg nem üzemel
le lett állítva 1x. És a szokásos pure 1-nél kibasz mindenkit hiba van.
Orion: azok a modok a Te main mappádban vannak
UI: 10. resi után ezek szerint megjavult
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Megmondom őszimtén és sosem tartottam munkának a honlap készítést és nem is értem hogy van pofája valakinek ezért pénzt kérni bárkitől is!Ha valaki egy segédprogramot létrehoz , ami ráadásul még hasznos is, az azt mondom munka mert oda biza keményen tanulni kell!
hmmm majd foci után kifejtem a nem éppen szép véleményemet erről... (cod.hu aza weblapos hír hsz-ei között) -
Robaj
addikt
Lesz ezen a nyáron vmi összeröffenés?
-
Robaj
addikt
Jut eszembe Petyák napja van ma. Jó bulizást!
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1012 üzenetére
Nekem bejön
Joe, jobb is hogy nem láttad, borzalom mind... Apró fekete! színű, vastag fekete körvonalas betűk, szürke! háttérrel... Azért van vastag körvonal, h. láccódjonMég egy vilásgos szürke esetleg fehér sokkal jobban nézne ki rajta, de így borzalom...
Ezzel nem fognak munkát kapni... Gondolom így akarnak referenciaweboldalakat gyártani. -
Robaj
addikt
Kutya:
Cod.hu-n hírek között:
Egy designer csapat, kik megoldhatják a klánok ''honlap-problémáit''.
Megnyílt a WANTED.team-design hivatalos honlapja! Kis csapatunk célja, hogy igényes honlapokat készítsünk,
ingyen bárkinek /cég, klán, magánszemély, egyéb/.
A rendeléseket már fogadjuk!
khm először a sajátjukat tegyék ''igényessé''.
Szóval ha borzadni akarsz:
[link]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Zsadi: pénz megjött
-
Robaj
addikt
Zsadi hogy tetszett a tegnapi?
hej, mail 2x is ment, dog megkapta, úgyhogy többiek is (valszeg), de topicba is írtam párszor: lééééééééééé -
Robaj
addikt
Pontosan ahogy dog írja, rajtad kívül ki azaz állat, aki egy hentelős pályán (nem tudom a nevét
, talán townville? - amelyiknek a közepén van egy templom ) puskával szaladgál és úgy osztja a fejeseket, h. csíterezik?
Engem is leszedett ez a ''valaki'' olyan csípőlövésekkel, amiből úgy gondoltam csak TE lehecc.
Meg a tipikus nem színezős név. Stalinon connection timeout-al kilépett az a ''valaki'' és pont eltűntél msn-ről.
Szóval ezekből gondoltam, hogy Te lehettél. -
Robaj
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #987 üzenetére
Linket olvass
Letöltesz egy progit, nekem a Jphone jött be. A 3chungary oldalon regelsz, telószámot is kapsz, feltöltöd az egyenleget, majd kitöltöd a progi beállításait, és telózol.
Kb ennyi. Mobilra drága (54 FT), de vezetékesre qrva olcsó, pl BP és németoszág 1 FT. Csak 2 hónap alatt (amíg fel lehet használni), a 20K-t sehogy nem tudom letelózni... -
Robaj
addikt
Igazad van, akkor nem is volt még eladási szándékom (amit linkeltél), az csak poén volt, a 900 az komolyan, 1x 800-ért akartam, de úgyis lealkudják 800-ra a 900-et. Privit meg írtam mennyi lenne a lamphasoknak, de abból már nincs alku
A szöveget meg a kecsói topicból másoltam be ide, IGAZAD van, ide nem 900-at akartam
Joe, jó pihit.
Nekem hiányzol cuncimókuskám, drágaszágom
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Ide is beírom, hátha vki sokat telózik:
10 db 1000 ft értékű 3netphone telefonkártya eladó 900/db áron, vagyis 10K->9K
Aki az egészet viszi egyben, kedvezményt is kap!
Részletek itten mi is ez:
[link]
De röviden: internetes telefon (akinek van micó+hangfal párosa használhatja) -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #970 üzenetére
Tegnap a Ti ventritekre mentünk mejte-vel a főszobába, nincs pass aza jó benne
Ugye nem gond?
Ma akkor ugye leszel Te, elvileg Mejte, és én. Jól gondolom? Senkit nem akarok megsérteni.
Az RG meg nincs msn-en, szal gőzöm nincs most mivan, van cod + ventri is.
Ja és istenkirály a net, 30-as stabil ping rlz, henteltem is tegnap egy jót -
Robaj
addikt
Ki érti, cod és ventri szerver is műxik, majd konzultálni kell RG-vel.
-
Robaj
addikt
Boldog névnapot Zola, Zolcsi, Zolesz, Zoli, Zolika, Zolka, Zolkó, Zoló, Zoltánka, Zolti, Zoltika, Zotya, Zotyi, Zotyika, Zotyó, Zotyóka, Zozó, Zozi!
-
Robaj
addikt
RG szólt, mától előreláthatólag 2 hétig költözés lesz új szerverre.
-
Robaj
addikt
Itt kecsón biztos nem, még csak borul be
Mi a 3 gúnárba mentünk, szépen szolidan, 10 fele jött a tesitanár, mindenkit meghívott egy körre, ill. többre.(sör nem, de rövidek jöhetnek), utánna 12 vagy 1 körül kirúgtak minket, h. vége... anyátok, mentünk csocsózni, billiárdozni máshova. 4 körül kezdtek páran hullani, én még tudtam magamról és a csajok jól bepiáltak.
reggel 7-kor hazaérek, szia anya, este 5-ig ki se keltem az ágyból. Régi szép idők.
-
Robaj
addikt
Igen
kiderült az nvidia lan nem szereti a modememet és inkább a másik realtekkel nyomulok, úgyis mind1
kb fél órámba került feljelentkezni
Flash jó bulizást, ne idd nagyon magad részegre --> húzz meg egy csajt
Akinek kell 3netphone feltöltőkártya 1000 helyett 800-ért szójjon, kaptam 20K értékben és van 2 hónapom letelefonálni...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Na mejte reszkess, megjött a modem
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #933 üzenetére
[link]
Én be vagyok jelentkezveDoggal tudnánk dumcsizni
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #933 üzenetére
e-e
kérdezd meg Lohát, határozottan emléxem, hogy 20-0, ha nem, akkor leszoplak
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #931 üzenetére
Lusta vagyok paperról begépelni, de ígérem, h. holnap bepötyögöm
Tegnap Nos ellen 20-0 ott volt
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
okés. már 2. hete csak Flash-el talizok gyakrabban (kb 14/3, joe, w, dog 14/1, mejte 14/2)
Szóval lehetne jönni, vagy 9-kor elmegyek focit nézni
Mostanság annyira kevesen vagyunk, h. szinte minden nap hív Loha beugrózni és választhatok: vagy chim HQ egyedül, vagy velük... ez így nem lesz jó
Sajáton is el lehetne ökörködni, csak 1edül nincs értelme, senki nem jönne fel, min 3 ember kéne tőlünk, h. megteljen... -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #918 üzenetére
Aza a szünet le lesz vonva, mint tudod utólag fizetünk
Tehát jövő hónap sztem max 2500, de még majd meg lesz beszve RG-vel
-
Robaj
addikt
Jókó szósz baszki
majd szépen fizetgetem neked addig.
a netrű: SAJÁT 2048/192 ADSL, nem osztom meg csak magamnak
Joe, akkor újabbat sem kaptál? Ne szopass már455 huf, ennyi, számlaszám név uaz
Hemp: köszi, de sztem a többiek örülnek (flash kivételével, bár nem hiszem ) ha nem hallják a hangom
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Háh van már adslem, név+jelszavam, már csak modemre várok, ezen a héten megjön!
-
Robaj
addikt
Jut eszembe, ventrink is saját, úgyhogy 30-tól az is behal 1-2 hétre. Ki tud felajánlani vmi ingyeneset addig? Flash?
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #905 üzenetére
Köszi! Akkor küldöm még1x.
UI: DOG, A PH-s mailcímre ment fél perce, majd nézd már meg.
Vazze Zsadi, mért nem jössz jáccani?
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Én holnap bukom el az 1. tantárgyam, neve vállgazd 1, 2 kredites tantárgy... vizsgás... műszaki infón... cool
-
Robaj
addikt
Mönt mail mindenkinek!
455 huf lesz majd -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #894 üzenetére
micsinátá?
-
Robaj
addikt
Egy örömhír, főleg W-nek, hogy jó napja legyen a melóban
ment privi W!
[link] -
Robaj
addikt
Kis szerver statisztika:
70%-ban rate, 10%-ban a ''felhők'' kikapcsolása, 10%-ban a ''karakterek világítása'' miatt (nem tudom jobban kifejezni), 5%-ban a snaps, 3%-ban az md5tool, 2%-ban egyébb miatt dobta ki PB az embereket.
-
Robaj
addikt
Ma 19:30-21:00 és 22:30-23:30 leszek kb
Sajna brazil horvát közbeszól.
Azaz 21:00-22:30 között NEM ismétlem nem leszek.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
juni 30 - juli 9 között szerverparkátszervezés miatt leáll a mi cod szerverünk is. És átkerül a cod egy jó kis xeon szerverre (4G ram, 2x 2.8Ghz Xeon). A slotot mondtam, h. elég lenne egy 12-14 is, majd árról egyeztetünk addig. Mondjuk 2-2,5K? Flash ebben te vagy otthon
-
Robaj
addikt
mintha csak hárman lennénk a csapatban
Pont ez a baj.
Ha lennénk min. 3-4-en naponta, akkor egy qrva szót nem szólnék, de miután már 1,5 hete már mejte sincs (asszem előző vasárnap vitték el gépét), azóta a mai napon volt valaki (joe és dog) akivel tudtam codozni...
Igaz papit LEHET láttam HQ-zni, stílusa alapján ő lehetett de nem biztos! -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #843 üzenetére
Megkérdezhetem mondjuk 12 slottal mennyi lenne. De mint joe írta: nem nagy pénz ez az 500 forint körüli összeg
UI: 4. napja tök 1edül vagyok ventrin... W és Joe benéz 1 mpre és elmennek mert csak én vagyok...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Június 11, ma vmikor kap mindenki egy emilt, 455 FT-ot kell átutalni!
-
Robaj
addikt
De az alvás és a 9:15-kor kelés a legjobb
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #800 üzenetére
Köszi.
Nem-nem most itt várom epedezve játékostársaimat jáccani -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #787 üzenetére
Van Joe, W
De még 1 vki kéne
-
Robaj
addikt
Csütörtökön benézek lingvinbe hátha van, és megkérdem mennyiért. Mistrálban nincs az tutkó (legalábbis itt kecsón)
A fentebbi írásommal arra akartam rávilágítani, hogy meglenne 4-5 ember minden este, de vmiért már 2 hónapja nem...
KÉRETIK ARRA A KIBEB@SZOTT VENTRIRE FELJÖNNI! -
Robaj
addikt
Váááá kibeb@szott T-COM.
Pestről megjött a netes szerződés, még pénteken, a TCOM meg ma küldte (05. 26-os dátummal!) a szerződést, amit tölthetek ki adhatok le (személyesen fogom ma, hátha gyorsabb), majd utánna jönnek szerelők nézelődni...
Ja és utánna, ha aszondják mehet a net, akkor pestre küldenek fel papert netszolgáltatóhoz, ami megin 10 nap lesz, és azok majd küldenek modemet, +1 hét...
KIRÁLY, még 1 hónap mire lesz net ismerve TCOM lassúságát... -
Robaj
addikt
We had a cheater:
[link] -
Robaj
addikt
Na akkor:
Szerverfizetés! Mailt majd 1 héttel előtte küldök, mert úgyse fizet dogon kívül addig senki
W: Szinte minden nap van, ventrire felnéz, köszönök, szó nélkül lelép, feltéve, ha nem lép le még köszönés előtt, mert 1edül vagyok.
Zsadi: Tegnap is TV-zik, veri a f@rkát a gép előtt szeretne jáccani, de én kevés vagyok neki
Ljoe: Egy hónapban 1, max 2 hetet an, többit átdolgozza, de mostanság elmegy csajozni amikor ráérne
Mejte: Ő minden nap van, bár most elvitték a kunyigépét, kutya segíts neki
Dog: Melómelómeló, havonta 10 napot látjuk kb.
BeerWolf: Előző egész nyáron volt, reménykedem megint lesz
Q: 2005. nov óta 2x láttuk gamézni, remélem nyáron ő is ráér
Mc: 2005. vége óta kb 5x láttam, remélem miután a vizsgák utáni időszakot kiitta, megint lesz.
Flash: A hét 4-5 napján van, az más kérdés, h. mivel csaj mejte és én vagyunk inkább másik csapattal warozik.
LK: Hát őőő már kiba régen nem láttam.
Z: 9-ig meló, utánna elvileg ráérne, de mégsem jön, havonta 2-3x látom
Bagya: melómelómeló, havonta 1x vagy 1x sem látom.
Elrood: Havonta 8 napot látom, remélem nyáron többet lesz a vizsgaidőszak után
Ebből láccik, h. naponta 5 ember simán meglehetne: W, Zsadi, Mejte, Flash, én, csak nem jöttök ventrire, hogy úgysincs senki!!!
Kéretik ventrire jönni!!! Mert akkor csak chim HQ marad... Pedig már warozni kéne...
Vagy pedig új AKTÍV tagokat kéne keresni, mert ez így hosszútávon nem maradhat... -
Robaj
addikt
Strife klán is kihúzva jövőbeni ellenfeleink közül. Kickeltek minket (fun warocska volt), majd én /reconnect-el visszamentem és disconnectel léptek ki. IRC-en aki a wart szervezte az meg azt mondta, h. azt írták: vki feltörte a szervert, őket is kirúgták...
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #751 üzenetére
Szted micsinátam?
-
Robaj
addikt
Pffff Flash-el jáccunk chim HQ-n.
1x csak kick form the szerver... map vége előtt
mék vissza, ki volt mié? no válasz, ill. csil, hogy én voltam, de nem ő volt mint utóbb kiderült
jáccok nagyban, 32/8-as statnál kicked... anyád...
Megyek vissza, belépek, még be sem állok és BANNED
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest