- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
ettől én is a falnak megyek
mikor ts-en is megy az anyázás, meg chatbe is a sok kis hülyegyerek osztja az észt, hogy kinek a milyét kéne hova és miért, hát menjen bazmeg warozni meg a fasztudja mit csinálni, ez itt azért van elvileg, hogy kikapcsolódjon az ember
ezért is nem másztam fel újabban én sem hosszabb időre,
mert jobban kikapcsolódom valami single player marhasággal vagy egy kis filmnézéssel, vagy más egyéb real life elfoglaltságokkal -
Pacák
senior tag
Változó. Tegnap 5vs5 -től 2vs2 -ig voltak változatok. A górék közül csak oLi és Yetihunter volt tegnap, de Morzsa is gyakran van fent. Ha együtt nézed a TS listáját a COD/Xfire listájával, akkor áll csak össze a kép, hogy tulajdonképpen hány admin is van egyszerre. Folyton álnéven vannak.
Kicsit elmaradoztam én is, mert megkaptam ajándékba a HL2 -t, eddig nem játszottam vele, most kell behoznom a lemaradást. Kihullik a hajam, mire megszokom a kölönbözőségeket a billentyűkiosztások között.
-
Pacák
senior tag
Egyszer volt Budán kutyavásár.
Már a páromékkal vagyok. Net van, de hiába hoznám az eredeti CD -t, maximum slide-show nézésre elég a kütyü. 64 bites Gf4mx440 a vga apóséknál.
A kütyüjük többi része is "erős kompromisszum" jelzővel illethető.
Viszont netezésre alkalmas - és ez pozitívum.
Ámberek!
Ne igyatok Ilzert! Először jól csúszik, mert búzasör - másnapra fáj tőle a fejem.
Én kifejezetten "gyógysörként" szoktam fogyasztani búzasört, de eeeeez - biztosan kicsi kalapácsos emberkéket csomagoltak bele.Bandus: irány a szerver, ne itt keresd a választ. Nem csak innen járnak oda emberek. Fél Kelet-Európa megfordul ott - meg a fejlett nyugat kis töredéke is.
Láttam már német, holland, francia emberkéket is arra.
-
Pacák
senior tag
Rájöttem, amire már félrészegen nem állt rá az agyam. Szerintem ezt is valami bindnek gondolja.
Ezek után félve vallom be, hogy máig nem tudom a nevemet színezni és nem tudok bindeket csinálni. Tisztára mint az anonim alkoholisták klubja... Gyula vagyok, 33 éves, ma hajnal óta száraz...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Rögtön a szoba közepére, igaz?
LJoE: Most meg nem elég, hogy sok a munka, de még beteg is vagyok. Remélhetőleg jövő héten ki tudom pihenni a dolgot, valószínűleg azért is robbantam le, mert két hete kb. semmit nem pihentem (pedig csak egy kis megfázásnak indult). Utána tényleg szervezünk már valamit.
-
LJoE
senior tag
hát papa megbeszélhetjük, hogy odakeveredtek hozzám, de egyelőre még Dogot se tudtam rábírni, hogy ellátogasson szerény kis hajlékomba, merhogy sosenem ér rá
lámpások közül egyedül mejte járt nálamhát ez így coax
optikaira gondolsz? olyan kimenet nincs az audigy 2zs-n
csak az alaplapimon -
LJoE
senior tag
jelentem be vagyok költözve, bebútorozva minden, 106 centis plazma megvan, a zsírúj dvd játékosom viszont beszarta magát...
illetve kűzdök azzal, hogy az audigy 2zs spdifen kisjack - rca összekötéssel a PCM stereo hangot kurvajól átviszi, a Dolby digital vagy a DTS jelet meg néha elveszti egy pár másodpercre, és ez kurva zavaró filmezés közben
netem meg még nincsen egyelőre -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem paintballt senki nem fog már szervezni, egyszerűen ennyi emberre, ennyi bizonytalansággal nem nagyon lehet - a biztos emberkék meg kevesen vannak egy játékhoz.
Viszont ''csak úgy'' fajta klántalit lehetne csinálni, mert nekem is ez az, ami miatt leginkább bánom, hogy kimaradt az idei repnap. -
LJoE
senior tag
-
LJoE
senior tag
hát bennem még délelőtt megfordult, hogy vonatra ülök
rád kellett volna zörögnöm basszus, ha közlöd, hogy te mindenképp kimész biztos megindultam volna...
mindegy, elbasztam, ez van, most már kár rajta dünnyögni, az előbb kaptam egy vagon képet a szöszitől, ők elmásztak
jókat lőtt nagyon
jövő hétvégén viszont ide a dunához tuti kimegyek az air race-t nézegetni, hogy rohadjon meg a hülye fejem, motoros brümmögőket sugárhajtásúak helyett...
amúgy kicsit azért szegényesre sikerült a műsor, sok új nagy dobás nem volt
egyszer egy ilyet kéne megcélozni (RIAT)
itt aztán van látnivaló bőven
[link]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Zsadi: elsőként uninstall minden java, a program files/java könyvtár üres legyen, ha van ilyen.
Azután töltsd le ezeket:
1. [link]
2. [link]
Telep 1. majd 2.
Próbáld ki. Elvileg mennie kéne a javának, de csak tippelek, nem tudom pontosan a hiba okát, nem találkoztam még ilyennel.
Dog: Tegnap 12 órányi forgalomszámlálás után Neked küldtem el a nyári gyakorlat beszámolóját, kérlek hagyd figyelmen kívül, nagyon nyalizós lett.
Mejte: Foggalmam sincs, nincs kétmagos procim. Az tuti, hogy codnak a procid nem tetszik (-1500 mhz)
UI: akkor kérném valaki telszámát, aki kinn lesz repnapon (Joe, Zsadi?) mert nem tudom hogy szombaton is ki lesz, ha lesz egyáltalán. -
-
LJoE
senior tag
jaj szameg télleg a traktort nem írtam neki... mer az még fontos lett volna, hogy arra se gondoljon, mert az se jó
reggel belekukkoltam az élő közvetítésbe, jó pocsolyás volt a kifutó
azért nagyon remélem, hogy nem lesz szar a helyzet, fotózni is nagyon kéne...
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
hát a koncertet végülis kihagyom
a busz a vasútállomástól indult (Dognak jófajta memóriája van)
és 150 forintot kértek érte
ez egyébként ismét amolyan magyaros világröhej, mert ha meg autóval jössz ingyen parkolhatsz egy rakat külsőbb parkolóban, ahonnan ingyen visz a busz a reptérhez -
LJoE
senior tag
hát a win98 és a jégoldó az mindenképpen szükséges, otthon felejted megverünk
pokrócot viszek, mejtének mondtam, hogy dobja be a napernyőt (aszonta van neki olyan, az azért jól jöhet)
a késő estét azt meg tőle kell megtudni, mert ő az aki egyszer csak majd azt fogja mondani, hogy na késő este van, ő megindul a géppel, mi meg ha akarunk beszállunk -
LJoE
senior tag
repnapjegy vétel még nem volt
egyébként a tudomány mai állása szerint a harci helyzet a következő
vasárnap megyünk reggel mejte, Dog, Laca kollégám, én
mejte ótójával
és maradunk vasárnap késő estig miszerint mejte szerint ő haza akarna indulni vasárnap késő este valamikor
na ez itten a terv
Veszprémi különítmény hogyan érkezik? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Aztat (sic!) nem értem én a szerény nyomott agyammal, hogy mit őriznek annyira egy előlapon. Biztos, hogy nekik nem 7k-ba kerül, tehát így is keresnek rajta, max. a szervíz nem. De ha az ember ki szeretné (is ki is tudja) magának cserélni, miért hagyja ott/vigye be? Áh, Magyarország... (cirquedesoleilgesztipéterdallamra)
-
LJoE
senior tag
egyelőre úgy néz ki, hogy én is csak vasárnap érkeznék Doggal és mejtével együtt plusz 1 darab kollégámat hoznám még
de mejte még nem adott választ, hogy jön vagy sem
illetve a kollégámat sem tudom tökéletesen biztosra, de mára kiderítem, hogy mi az álláspont
remélem nem zavar senkit egy hozzánk csapódó emberke, elég lökött beillik a tájba
a freccenek pont valami sokéves jubileuma van a hétvégén
svájciak sem lesznek, mert a hülye vezérük lábát törte egyiptomban
sajnos messze szegényesebbre sikerült a felhozatal a korábban hangoztatottakhoz képest
miután elbukott a ruszki su-27 kötelék, bepróbálkoztak a mig29OVT-vel, de úgy néz ki az is kútba esett
a franciák nagyon komolyat mennek viszont, a törököket is már láttuk, hogy nem annyira komplettek
úgyhogy lesznek azért szép dolgok, állítólag a spanyol F18 is szépet szólózik
meg ahogy elnéztem videóról a magyarok gyakorlását a gripen szóló se lesz szar
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
persze a repulonap.hu-t én is látom
de oda még a Patrouille Suisse is ki van írva a 7 darab dinamikus F-5
viszont a honlapjukon már kiírták, hogy Kecskemét meeting cancelled
az USA F-16 is ugrott, csak az sincs kiírva, az indexes repülőnap fórumon viszont úgy tűnik elég pontosak az infóik az arcoknak
na mindegy az USA F-16 kurvára nem fog hiányozni, a belga meg a holland messze jobb és elég is annyi falcon
a svájciakért viszont nagy kár -
LJoE
senior tag
igen a jegy az így zajlik, hogy mindegy milyen napra veszed meg, de megkérdik, gondolom statisztika miatt, bármelyik napra kimehetsz vele, viszont ha mindkét napon szeretnél akkor 2 db jegy kell
tescoban van 10000Ft feletti vásárlás esetén -1000Ft a repnap jegy árából, viszont ez helyszíni jegyvásárlásra értendő asszem
abszolút jól látod a terveket
én egy haverral már szombaton is mennék, mert beígértem neki, meg hát én amilyen vagyok, nekem nem elég egy napi leégés
aki jön 40es-50es faktorú naptejjel minimum készülni!!!
mejte kocsival jönne vasárnap, és azt dumáltuk, hogy lebasznák mondjuk ott a vasútnál a parkolóban
aztán onnan busz, majd kiderül
a szombati kimenés még nekem sem tuti, még alakul
kiszivárgott az orosz meglepi is
MIG-29OVT (ez egy spec hajtóművel szerelt 29es, nem gyenge mutatványokra képes)
[link] -
LJoE
senior tag
szenilis vén marha
emberek repülőnapilag mi lesz hogy lesz?
már elég jól látszik a program
a www.repulonap.hu -n
vannak szép jó dolgok
meg hülyeségek is
angolok 4db harrier-t hoznak! a dolog szépséghibája, hogy mindegyik statik, azaz csak kib@sszák a betonra, hogy nézegesse a paraszt
de nagyon látványos dolgok lesznek, szerintem még olyanoknak is, akit amúgy nem izgat halálra a repülés
(valami orosz meglepetés is készülődik, arról még nincs elkottyantott infó)
fotószakkörnek jó hír, hogy csak 1,60méter lesz a kerítés (nekem ez még magas pöttyet, de kedvenc műsorszámunk a Dog ugrál a kerítésnél lehet, hogy idén elmarad)
mejte miatt vasárnapról beszélgettünk eddig, hogy talán akkor kéne
én mondjuk a mindkét napi kimenést tervezem, de ehez kedves Zsadi meg kéne szánnod esetleg egy ottalvási lehetőséggel, avagy hazavonatolok és másnap megint ki, az sem gond
na kinek mivan véleményileg benne a dologban?
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Az a 7 is inkább 6.
7-kor már alig lehetett mozdulni szombaton. Ma este viszont elég kevesen voltak.
Tudom ajánlani az egri bikavért, nem az az édes sz@r van itt, hanem a száraz, illata nagyon fincsi gyümölcsös. A másik favorit a tokaji, mondjuk az aszúesszencia dl-je 10000, ott ledöbbentem egy picit..., ill. még ami nagyon bejött az ambrosia jégbor. 3000 palackja, de asszonypajtásnak is ízlett, szóval duplán megérte.
Joe: végre egy normális koncert?
UI: készülök vazelinnel
Ha nem is tudok repnapra kimenni, de a borutcás taliban benne vagyok.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
hülyeség helyett inkább tessék nekem kideríteni mikor játszik Al bácsi a gitárján, mert most már 11-ét is olvastam ami meg szombat repnap napja, az se lenne rossz, nappal repnap, este kis borozásos lazítás Al bácsira, sőt talán még jobb is, mert ha előtte este túlságosan lelazulunk...
-
FlasH-BacK
senior tag
Van jópár demom, olyan 180mb-nyi, asszem ennyit raktál föl annak idején. Van még 1db szám is, styles of beyound-nine thou, nem tudom hogy az meg fog-e felelni ha az lesz alatta? mert még van lehetőség változtatni
A kieg.-et még nem szedtem le, régebben töltöttem egy s.w.a.t. modot, de azóta se raktam felmeg most nem is olyan atom a gépem h élvezhetném...
[w]: nem spec. rád gondoltam, azért is írtam oda hogy pl Q-tól. neki 1ébként állítólag vannak régebbi demói is más emberkéktől akik nem tudnak adni demót. de akinek van még bárminemű használható anyaga, az jó lenne ha feltöltené, minél több van annál jobb. -
LJoE
senior tag
én kiválóan elvagyok chim hq-n is
jó dolog a saját szerver, de akkor még Robaj is baromi sokat tudott vele foglalkozni
nekem se türelmem se kedvem nem lenne adminkodni, meg beállítgatni meg ilyenek
még jó, hogy őt kifejezetten izgatta a dolog anno
nem zárkózom el tőle, de jól át kéne gondolni, hogy kell-e ez nekünk -
Qorthral
őstag
Tényleg, a saját kisszerver ötlete fennáll még?
Na nem mintha annyit játszanánk, de most eszembe jutott, hogy hiába jó az ötlet, ha nincs hol játszani. Vagy van?
Persze publamazhatunk is
Az előbbi felsorolásomból kihagytam Krisst, és ezt nagyon nem jól tettem, mert nagyon hasznos tagja volt anno a csapatnak, ráadásul egyike az alapítóknak
Szóval sorry Kriss!
Bár nem hinném, hogy ezt valaha is olvassa majd, de sosem lehet tudni!
Zsadi: Igazad van, nem volt szép tőlem, hogy ''csak úgy'' leléptem...
De nem tudjátok elképzelni mit éreztem azután a nap után, sosem voltam még annyira csalódott... 17-3as első map után döntetlen lett, és annyira bénának és tehetetlennek éreztem magunkat, és főleg magamat, hogy... eléggé megviselt... -
LJoE
senior tag
a clickclickclick szervert is te ölted meg Q? hogy felhívd a figyelmet?
szerintem az utóbbi időben játék szempontjából még mi vagyunk a legaktívabbak mejtével
vasárnap este is nyomtuk egy pár órát chim hq-n
úgyhogy részemről nincs ellenvetés, tényleg jó lenne nosztalgiázni egyet
mostanság már fele annyira se vagyok nyűgös mint voltam anno, Robajt is eltűrném pár percig
úgyhogy részemről a fáklyás...mehet
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Persze, hogy foglaltass...
Bár JoE mintha olyat mesélt volna nekem, hogy a torony másik oldaláról jobban lehet látni, így oda is foglaltass.
Én a 2 napban nem vagyok biztos, de egy pénteken menős-szombaton jövős forgatókönyvet elképzelhetőnek tartok, Dzsó pedzegetett nekem valami ilyesmit. Majd jön és elmeséli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged