Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #2670 üzenetére
Most már ott kéne lennie!
-
Robaj
addikt
Na majd egyik este csapathatjuk, talan juliusban ra is erek, addig mc2 keze is rendbe jon, addig gyakoroljatok
-
Robaj
addikt
Most kéne kipróbálni, rootként fut
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #2658 üzenetére
https://wiki.zeroy.com/index.php/Call_of_Duty:_Rcon_Commands
-
Robaj
addikt
Sajna a cod master serverek már nem elérhetőek, uh. egyedi indítófájl kell, lehet bugos.
Blackdog, küldtem a server jelszót, hátha másik pályán nem lesz ilyen -
Robaj
addikt
connect 92.43.203.106
-
Robaj
addikt
Pont Ti jutottatok eszembe, amikor láttam a videót
-
Robaj
addikt
195.70.57.125
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #2252 üzenetére
jaja
Zsadi: milyen néven?
ui: okleveles hálózati informatikus, valamint mérnöktanár lettem
Július 4-én lehet jönni GAMF-ra
-
Robaj
addikt
Boldog névnapot a Zsoltoknak!
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #2238 üzenetére
De ari...
-
Robaj
addikt
Repnapra szállást tudok biztosítani, akit érdeken szóljon, 3 ágy (egyik francia) + pár padlós alvóhelyekre.
-
Robaj
addikt
Ha már betegség, akkor én is beszállok, kedvesem esett át Boka AS-en (értsd tükrözés), lágyrészek eltávolítva, bokacsonton kinövés lekaparva.
Tegnap mátötték, ma jött ki, otthon gyógyulgat. -
Robaj
addikt
Igen
Saját magam hallottam TS-en, hogy Morzsa és Máguska szidták egymást kerülés miatt vica-versa... Máguska leanel és Morzsa is, oda-vissza vélemény szerint is. KB. ennyi
Tegnap kérdeztem, hogy lőhetek-e spawnt (townville, templomnál spawn, én ablakban)
Válasz Morzsa: Kickért cserébe
Erre spawn után 10 mp-el ki lőtt le vki spawnon ellent?Furi, hangulatfüggő, sértődős ovisok ők ketten... (lelépnek és megsértődnek egymáson)
Greeny meg szerencsére nincs, ő meg egy kiba nagy dagadt állat lett, biztos most fogyizik, elhízott a sok COD-tól -
Robaj
addikt
De, főleg depot, sató, powcamp.
Namost próbálgattam a beállításokat és ezt vettem észre:
options->performance->
Dynamic lights: off
World dynamic light quality: fastEkkor nem szaggat annyira!
A képben lesz egy óráis különbség: nem lesz sárga villódzás, mikor lőnek rád, úgyhogy nem tökéletes megoldás... -
Robaj
addikt
Szeret lövöldözni, de nem vaktölténnyel
-
Robaj
addikt
A vagonnyi aprómajmával együtt
-
Robaj
addikt
,,I,,
-
Robaj
addikt
Zsadi: elsőként uninstall minden java, a program files/java könyvtár üres legyen, ha van ilyen.
Azután töltsd le ezeket:
1. [link]
2. [link]
Telep 1. majd 2.
Próbáld ki. Elvileg mennie kéne a javának, de csak tippelek, nem tudom pontosan a hiba okát, nem találkoztam még ilyennel.
Dog: Tegnap 12 órányi forgalomszámlálás után Neked küldtem el a nyári gyakorlat beszámolóját, kérlek hagyd figyelmen kívül, nagyon nyalizós lett.
Mejte: Foggalmam sincs, nincs kétmagos procim. Az tuti, hogy codnak a procid nem tetszik (-1500 mhz)
UI: akkor kérném valaki telszámát, aki kinn lesz repnapon (Joe, Zsadi?) mert nem tudom hogy szombaton is ki lesz, ha lesz egyáltalán. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1936 üzenetére
Telómat ellopták, ezért kérdezek számot.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1931 üzenetére
Kapcsolattartó emberke, aki megmondja mikorra hol legyek a borutcán.
-
Robaj
addikt
Vas este borutcában egy kis/nagy borozás?
Flash, Elrood Ti jöttök?
Majd egy kontraktor telszámát kérem. -
Robaj
addikt
Már most mondom, hogy repnapra nem tudok kimenni, sajna nincs rá keret
2 fotel
+ még jogsit is csinálom. Viszont az esti borutcán szívesen taliznék.
-
Robaj
addikt
Zsadi ma este úgy 15 perccel ezelőtt Te mentél el a katona gimi mellett?
Egy sötétkék rövidujjú puma póló volt rajtad, - talán bnőddel - bicikliztetek.
Ha tévedek sry. Csak furi volt Téged ilyen öregen látni -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1846 üzenetére
Korrekt!
Joe: Csak felvetettem, nem erőltetek semmit.
Flash: az előbbi szerkesztésből kiindulva, nem szervezkedtem/szervezkedem.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Téged, Elroodot, mejtét, Zsadit elég sokszor láttam este HQ-zni, és azért mertem megkérdezni, mert 3vs3 a min. Annyi meg TALÁN összejöhetNE, és meg LEHETNE tenni azt is, hogy Ti vagyok vmi TS-en én meg nem. De már alapból, anélkül, hogy tudnád mit szeretnék elutasítóan viselkedsz velem.
-
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1831 üzenetére
Szept eleje.
-
Robaj
addikt
HQ Kupa: [link]
Akár indulhatnánk is rajta
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Ha valakit érdekel, Morzsa írta:
''Másodrészt pedig az üzengetés szvsz kicsit gyerekes,ha már nevén nevezed a gyereket ne üzengess,hogy ezt meg azt mondjátok meg neki nyugodtan írd be nekem is amit közölni szeretnél. ''
''Döbrögivel nyugodtan kezet rázhattok ha már pajtások nem vagytok,amit ugyebár kikértél magadnak mert csak győk2-s IQ.-l rendelkező ember nem érti meg,hogy NEMKÍVÁNATOS SZEMÉLY szerverünkön ezt és a hax témakörben is fejtegetni fogom véleményemet.
Végezetül pedig idéznélek téged:
UI: a szövegkörnyezetben csalónak vagyunk titulálva, hiába a ***,
Erre pedig annyit csak: AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA
nc….''
[Szerkesztve] -
-
Robaj
addikt
Az a 7 is inkább 6.
7-kor már alig lehetett mozdulni szombaton. Ma este viszont elég kevesen voltak.
Tudom ajánlani az egri bikavért, nem az az édes sz@r van itt, hanem a száraz, illata nagyon fincsi gyümölcsös. A másik favorit a tokaji, mondjuk az aszúesszencia dl-je 10000, ott ledöbbentem egy picit..., ill. még ami nagyon bejött az ambrosia jégbor. 3000 palackja, de asszonypajtásnak is ízlett, szóval duplán megérte.
Joe: végre egy normális koncert?
UI: készülök vazelinnel
Ha nem is tudok repnapra kimenni, de a borutcás taliban benne vagyok.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1795 üzenetére
Jól, bútorok kellenek.
Nameg sok lóvé... -
Robaj
addikt
Elrood Zsadi, ha Nektek vagy ismiknek van, vagy tudtok olyant, akinek van, vagy vhol ahol lehet óccsón, ajándékba ilyesmi bútorolat, akkor örülnék ha szólnátok nekem, mert kéne pár ágy (szám szerint min. 3), 1-2 asztal székek stb.
-
Robaj
addikt
Mindenkinek köszi!
Mejte, fizikailag vagy agyilag? -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1765 üzenetére
XviD-1.0.3-20122004 codec kell.
2 Pass.
Bocsi, de lakást keresek meg jogsizom meg vizsgaidőszak úgyhogy nem vagyok túl sokat gép előtt -
Robaj
addikt
Legyel szerverek vannak meg, de azok szintje ___
Mellesleg Elroodnak kívánok józanodásban gazdag boldog szülinapot, remélem most már ez el tudja olvasni -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1625 üzenetére
Vazelin??? Hol élsz te bammeg? Nem vagyunk prolik.
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1600 üzenetére
Kitöltve.
A furi az, hogy csütre meg egy djuice reklámot elemeztem infós létemre:
http://robaj.dox.hu/vevo/vevo.zip -
Robaj
addikt
Ha már biznicről van szó, keresek olyan megbízható embert, aki legálisan bejelentve dolgozik, SZJA-ból tud visszaigényelni kb évi 25K-t és ezt 3 éven keresztül meg tudná tenni.
Sajna családban vagy EVA, vagy elérte a 100K-t, vagy no meló -
Robaj
addikt
Örültem, hogy tegnap láttam pár ismerőst. Joe semmit nem változott.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1514 üzenetére
én is
-
Robaj
addikt
Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek!
-
Robaj
addikt
Remélem emlékeztek még, hogy júliusban ment a szerver, igaz nem játszottunk már rajta, de akkoris ment..., szóval augusztustól lett leállítva, úgyhogy még van 1 hónap tartozásunk, vagyis én megelőlegeztem mindenkinek, de jön kari és szükségem van lére
Szóval utsó 3000 huf kellene majd, ide is kiírom, meg délután/este mailben is elküldöm mindenkinek:
JÚLIUSI szerverpénz, ez az utolsó.
Összeg: 3000 FT
Akiknek elvileg fizetnie kéne: W, Bagya, Ljoe, BlackDOG, Elrood, Z, Flash, Mejte, én
ez fejenként 333 Ft. ill. Elroodnak még van 789 tartozása előbbről, így neki ez 1122 Ft-ot jelent.
Igaz eddig nem kértem, de hittem abban, hogy újra feléledünk és majd akkor lesz dupla, sajnos nem jött be a számításom, kár érte -
Robaj
addikt
Happy NameDay Joulo Pukki!
-
Robaj
addikt
Lampha HQ szerver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged