Hirdetés
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A szüleimnél és öcsémnél voltunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Öcskös szobájában ugyan van net, és megvette a CoD -ot is, de nagy bánatomra:
1. Idióta módon az adsl jelszót kért. (Nekünk chello van, nem ehhez vagyok szokva.) Passz, hogy mi a jelszava, ráadásul ő éppen Győrben volt fellépni.
2. Utólag elárulta, hogy a gépét amúgy is újratelepítette, és a CoD még nem volt fent. A szobája amúgy is úgy néz ki, mintha egy csendes esti atomvillanás után hagyta volna ott. A CD -t keresni nála reménytelennek tűnik - így utólag.
3. Most itthon vagyunk, de alig bírom a kezemet is felemelni, mert ma egy malackát dolgoztunk fel. - A töltőgépet én tekertem. Volt 44kg kolbi+szalámi, amit előtte meggyúrtam. Valamint megszámlálhatatlan mennyiségű májashurka, rizses-májas hurka, véreshurka, disznósajt, szajmóka, meg egyebek amit mind a kolbásztöltővel töltöttünk meg. A fene sem érti, hogy honnan tudnak ennyiféle disznóság-receptet apuék.
Kivagyok. Ki vagyok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)