- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brave_86
aktív tag
válasz
bilimbalam #19357 üzenetére
csak 1 példa [link]
Kb 5-6 hete, Bp.4.ker feladtuk a hirdetést (53m2- panel), másnap már jött az érdeklődő ő volt az első, aki már ajánlatot is tett. 8%-os alkuval. És utána 1 héten belül még volt 4-5 aki eljött megnézni. (de fel kellett függesztenünk a hirdetésünket és az eladást, mert ahová tovább költöznénk, azok visszaléptek az ő kiszemelt új házuktól) -
skristof
tag
válasz
bilimbalam #19349 üzenetére
ha szart akarsz eladni dragan, akkor evek.
ha jot, olcson, akkor 2 nap. ha jot korrekt aron, akkor 1-2 het.ha erdeklodod sincs, akkor vagy nagyon rossz a lokacio/ingatlan, vagy rossz az arazasod.
-
kovsol
titán
válasz
bilimbalam #19354 üzenetére
A környéknek megfelelő átlagos áron volt hirdetve. Igazából egyetlen komoly érdeklődő volt, ő meg is vette. Szerintem szerencse is kell azért az eladáshoz. Lehet az a vevő nem jön még most is hirdetnénk.
-
kovsol
titán
válasz
bilimbalam #19352 üzenetére
Mi két hét alatt már vevőt találunk, meghirdetés napján már jöttek a telefonok. Ez idén év elején volt, megyeszékhely.
-
Poultier
tag
válasz
Szia!
2 hete írták alá szüleim a szerződést a vevőkkel. Jó 1,5 éve lett meghírdetve az ingatlan a szokásos helyeken(ingatlan.com, FB Marketplace), az elején jöttek érdeklődők, de nem igazán volt pénze egyiknek sem, aztán szép lassan lankadt a lelkesedés, kb. fél évvel később beadták a derekukat 2 ingatlanosnak, az egyik hozta a vevőt most.
Vidéki megyeszékhely, 160 nm-es családi ház, 1700 nm telken, mi építettük, így nem kell hozzányúlni pár évig.
-
Incubus
tag
válasz
Attól függ hogy milyen ingatlanról van szó.
Lokáció, ár, méret, felújítandó tételek, energetikai tanúsítvány.... -
Ursache
senior tag
válasz
bilimbalam #19289 üzenetére
Az mit jelent hogy vis maiorra hivatkozva arat emel? A vis maior a nem teljesitesre vonatkozik, de arat meg azert emeli, mert megis teljesit. Nem ertem.
Vagy a vis maior arra van, hogy adott aron nem tud teljesiteni? Ez vis maior? Leadok egy rendelest es hopp! Megis dragabb lesz az etteremben a toltott pulyka? Kizartnak tartom, hogy ez megallja a helyet, ezzel maximum probalkozni lehet.
-
A Zéé
addikt
válasz
bilimbalam #19289 üzenetére
Mi is úgy értékesítettük a lakásokat, hogy a cégünk ügyvédje csinálta a szerződést, és nála kellett aláírni is. Persze előtte át lehetett nézetni a szerződést mással is. Ha valaki simlizni akár, az meg tudja tenni más ügyvéd által írt szerződéssel is.
-
dave118
senior tag
válasz
bilimbalam #19291 üzenetére
Mármint feltételezed, hogy nem vagyok nagyobb gazdasági erővel rendelkező polgár?És miért is vagyok naiv?
-
VSZM
tag
válasz
bilimbalam #19286 üzenetére
Ez a 3. ütem a 4-ből, előző 2 ütemben laknak. Az a mondás, hogy egy ügyvédnél akarják kezelni a szerződéseiket. Saját ügyvédem azt mondta, ilyen szokott lenni, az előzetes szerződés nem tűnik rossznak. Köszi az inputot mindenesetre!
A bankos dologra tudtok valamit? Ez is megszokott, hogy egy konkrét bankhoz irányítanak?
-
dave118
senior tag
válasz
bilimbalam #19284 üzenetére
Kifejtenéd hosszabban is? Milyen az a simli amit lezsírozott előre egy ügyvéddel?
"Meg hogy neki miért nem teljesen tökmindegy, hogy a vevő hol veszi fel a hitelt..." ahogy neked sem tök mindegy kicsit sem, úgy neki sem. Kismillió különbség van bank és bank működése, feltételrendszere stb. közt, még jó hogy van a kivitelezőnek preferált intézete.
19289bilimbalam ezeket nem hivatott megelőzni egy jó adásvételi? ki vásárol úgy ingatlant, hogy nem nézeti meg saját ügyvéddel?
#19290VSZM nekem az a tapasztalatom/meglátásom, hogy saját kényelméből irányít oda: ahol van jó kapcsolata, kap vissza pénzt a szerződésekből (mint pl egy hitelügyintéző), jó tapasztalata van az eddigi kifizetésekből stb.
-
válasz
bilimbalam #19286 üzenetére
Egyértelmű persze szerintem az az alap hogy van egy saját ügyvéded és átolvastatsz vele mindent. Én több emberrel is átolvastattam a szerződést meg ugye én is . De igen amúgy kicsit fura nem nagyon mélyedtem el az ikerházakban de nekem nagyon nem adja kollega vett ott és nagyon szidta ,kivitelező kifelejtette a hanggátlót a falból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest