- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Incubus #28079 üzenetére
Én is így értelmezem, de pl. Szajo meg nem ezt olvasta ki a bejelentésből.
Egyébként tényleg érdekesek lesznek a részletszabályok, mert a falusi CSOK-nál is lett ott pár turpisság. Úgy érzem itt is lesz.
[Portfolio eddigi elemzése] Van itt is tisztázatlan kérdések szekció. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Incubus #26231 üzenetére
Kellékszavatosság 5 évig van, nem tudom honnan jön ez a fél meg egy év.
Amin lehet vitatkozni az az, hogy az épület korából és használtsági fokából következik-e a hiba, vagy nem. A rejtett hibánál nem feltétel, hogy az eladó tudjon róla. Az ismert hibákat meg nem beleírni a szerződésbe az hiba. Viszont az is tény, hogy az esetek nagy részében csak a vevő alkalmaz ügyvédet, így ebbe könnyű belefutni. Ha vannak tanúk, az tényleg nyilván segíthet. De ha jól értem itt végső soron lényegtelen, mert Sumiék maguk sem tudtak a hibáról. Tehát nem tudták volna a szerződésbe beleírni. Ettől függetlenül lehet jogos a kellékszavatossághoz folyamodni, de szakértőknek kell eldöntenie, hogy így van-e, vagy nem.
-
axioma
Topikgazda
válasz
Incubus #19306 üzenetére
Akkor csak a szohasznalatod rossz. Te nem oneronek elfogadtatni akarod, hanem az onerot (pontosabban annak kotelezo reszet, az eladott ingatlan bevetelet) csokkenteni az igazolt kiadassal.
A valaszt igy se tudom biztosan (bar gyanithatoan nem valtozott a szocpol vs. csok atnevezes kozben), de igy mar legalabb a valodi kerdesre varhatod a valaszt. -
axioma
Topikgazda
-
Mercutio_
félisten
-
A Zéé
addikt
válasz
Incubus #16510 üzenetére
Ez így nem teljesen egyértelmű, hogy pontosan mit szeretnél, de társasháznál 1-1 random lakást nem jó szigeteltetni, mert csak problémaforrás lesz, és szerintem csak parasztvakítás. Ha csak a lakásod falát szigeteled le, akkor akár a te lakásodban, akár a szomszédnál is lehet később nedvesedés, penészedés. Ha túlnyúlsz a saját lakásodon, akkor nálad már nem lesz gond, viszont áttolod a szomszéd falára a problémát. Kívülről rászigetelsz az "övére", belülről meg nedvesedő falat csinálsz neki. Szerintem hagyd a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest